• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

1 gün bile çooook önemli :) evet 5 ay 5 gün kulağa çok daha iyi geliyor :) inşallahhh bizde en kısa zamanda son 40 gün 20 gün 10 gün 5 günleri görürüz...
Yanııı bencede daha hoş geliyor:16: Görürsünüz tatlım kıyamet alameti biliyosunuz zaman çok hızlı geciyor hem dua edelim görüşmek için telefon falan var benim yengem amcamı 22 ay 1 çocukla beklemiş ve sadece mektupla...15günde 1 ayda 1 o da

Ucagi bende düsündüm, günü birlik gider gelirdim ama malesef bayram haftasi oldugundan cok asiri pahali..

ayni bizde o durumdayiz .. en son gecen sene yaz görmüstük.. bu seneye nasip olmadi böyle apart topar gidince iste.. biran önce biter kavusuruz insaallah
bizde öyleydik canim hic konusmadan etmezdik.. dün telefonda vedalastik ve gitti Sevdigim :14:

icim cok daraldi.. cok tuhafti hersey.. cok aci bi durum.. ilk gün cok kötü gercekten.. sadece agladim dua ettim.. :14:
gece uyuyabildi mi, rahat mi, napiyo suan, ne zaman arayabilcek diye düsünüyo insan.. elimde alismis hep tele bakiyorum.. yazamicani bilsem de her titresimde o saniyorum..

bugün aradi Sevdicegim ve konustuk :16:
Allahım yerinde huzur versin nasılmış, sesi nasıldı ilk ay zor kızlar bunu kabullenin:31: ama rahatlıycaksınız inş.

Son düzenleme:
Allah kavustursun tez zamanda hayirlisi ile once 351. Donem sonra bizimkiler tezkerelerini cabucak alirlar bugun bizde alisveris yaptik esime ;) ondan cok forumlarda gordum diye ben diyorum gunes kremi el kremi iccamasiri corap ayaklari icin pudra vs aldim da 351.Donem kizlari kilit alalim mi canlar esime kilit yasakti demisler Ankara mamakta

Allah kavustursun tez zamanda hayirlisi ile once 351. Donem sonra bizimkiler tezkerelerini cabucak alirlar bugun bizde alisveris yaptik esime ;) ondan cok forumlarda gordum diye ben diyorum gunes kremi el kremi iccamasiri corap ayaklari icin pudra vs aldim da 351.Donem kizlari kilit alalim mi canlar esime kilit yasakti demisler Ankara mamakta

canım bence yinede tedbirli gitsin eğer kilit yasaksa kullanmaz.. malum hırsızlık olaylarına çok sık rastlanıyor.. yasak olmayabilir ;) ben forumlarda çok okudum muhakkak kilit alın diyorlar.. ve birde eski askerler bol bol bozuk para alın yanınıza diyor :) kağıt para hiç olmasa en iyisiymiş...

Yanııı bencede daha hoş geliyor:16: Görürsünüz tatlım kıyamet alameti biliyosunuz zaman çok hızlı geciyor hem dua edelim görüşmek için telefon falan var benim yengem amcamı 22 ay 1 çocukla beklemiş ve sadece mektupla...15günde 1 ayda 1 o da

Allahım yerinde huzur versin nasılmış, sesi nasıldı ilk ay zor kızlar bunu kabullenin:31: ama rahatlıycaksınız inş.

evet çok şükür ki biz çok rahat bir dönemde gönderiyoruz.... hayırlısıyla gidip dönsünler inşallah...

:2:

Selam canım benim askerim acemiliğini mamakta yaptı
Kilit yasak deil
İçerde cay kahve makinesi var 1 tl çok işini görür
İçerde lazım olcak her sey var eksigi olursa endişelenmesin
Herşeyde sıra var cok bekliolar
Banyo yemek telefon hepsi sıra maalesef
Benim askerim günde 1 kez belki 2 kez arayabiliuordu o da 2 dk
Kulak tıpası götürsün kogusta uyumak zor olabilir kalabalıkta horlayan olur :) sivil kıyafet götümesine gerek yok zaten dısarı cıkamıcak orada bir aürü askeri malxeme veriolar tras köpüğü iç çamasırı vs ama biz yinede almıstık uyduruk oluo azcık :)
Ben istanbuldaydım hsonu ziyarete gidiyordum
Sabah 9 akşam 6 ya akadar kalbiliosun
Telefon sokabilio ziyarete giden
Baska soru olursa cvplarım

Kilit alin yine de canim siz biz almistik:31: dudak kremide almistik ama sizinkiler yazin gidiyor ekim kasim gibi kreme ihtiyac duyabilirler ozaman alirsiniz dudak kremini:31: pudra almaniz iyi olmus .. ben esime koymustum napcam ben bunu ya falan demisti ama simdi her aksam uyumadan once ayaklarini kremleyip pudraliyor:1: pek bakimli oldu orda:1: oyy tontisimin yanina gittiginde encok ayak masaji yaptırıyor kremle, yazik botlarin icinde mahvolmus ayaklari:26:

Acemilikte hic birini kullanmadi esim.. ordan ne verdilerse o.. usta birlihine gidince kullandi aldiklarimizi.. sedaninda dedegi gibi avemilik boyinca sira var herseyde telefonda kantinde yemekte cay kahve makinasinda her seyde.. bozuk parayi bizde koymustuk kucuk bi poset:31:

Canım usta da nerede askerin bizim Mamaktan kırıkkaleye çıkmış orada olan var mı hiç bildiğiniz?
351. dönemden forumda... Kilit ve bozuk parayı da yazdım ıns çok teşekkür ederim

:2:

Selam canım benim askerim acemiliğini mamakta yaptı
Kilit yasak deil
İçerde cay kahve makinesi var 1 tl çok işini görür
İçerde lazım olcak her sey var eksigi olursa endişelenmesin
Herşeyde sıra var cok bekliolar
Banyo yemek telefon hepsi sıra maalesef
Benim askerim günde 1 kez belki 2 kez arayabiliuordu o da 2 dk
Kulak tıpası götürsün kogusta uyumak zor olabilir kalabalıkta horlayan olur :) sivil kıyafet götümesine gerek yok zaten dısarı cıkamıcak orada bir aürü askeri malxeme veriolar tras köpüğü iç çamasırı vs ama biz yinede almıstık uyduruk oluo azcık :)
Ben istanbuldaydım hsonu ziyarete gidiyordum
Sabah 9 akşam 6 ya akadar kalbiliosun
Telefon sokabilio ziyarete giden
Baska soru olursa cvplarım

Canım usta da nerede askerin bizim Mamaktan kırıkkaleye çıkmış orada olan var mı hiç bildiğiniz?
351. dönemden forumda... Kilit ve bozuk parayı da yazdım ıns çok teşekkür ederim

Benim askerim cankayada
351 topiğine yaz istersen tam emin deilim orda olan varmıydı

Benim.askerimde bugun teslim oldu birligine.Bir huzun kapladi icimi aksam tam onu dusunuyordum.Ne durumdadir kimbilir vsvs die duygularimi facesine mesjbatiyordum ciktiginda okusun die.Tam.o.sirada telefon caldi o ariyordu bukadr cabuk.beklemiyordum.Okadr mutlu oldumkii.Bayramda izin vereceklerini.soyledi insaAllah bahramda gorusebilecegiz.Cok heycanlandimm.Seside iyi geliyordu rahat diyordu burasi hergun ararim ben seni dedi.Cok degisik bir duygu kizlar.Rabbim hepimize sabir ve guzellikler versinnn insaAllahh..

Benim.askerimde bugun teslim oldu birligine.Bir huzun kapladi icimi aksam tam onu dusunuyordum.Ne durumdadir kimbilir vsvs die duygularimi facesine mesjbatiyordum ciktiginda okusun die.Tam.o.sirada telefon caldi o ariyordu bukadr cabuk.beklemiyordum.Okadr mutlu oldumkii.Bayramda izin vereceklerini.soyledi insaAllah bahramda gorusebilecegiz.Cok heycanlandimm.Seside iyi geliyordu rahat diyordu burasi hergun ararim ben seni dedi.Cok degisik bir duygu kizlar.Rabbim hepimize sabir ve guzellikler versinnn insaAllahh..
Allah kavustursun canım nerde askerin
Acemilikte beni hergün aramıstı ama 2 dk
Usta birliğinde daha rahatlar
İlk zamanlar zor gecer Allah sabrını verio
Bak az kaldı bayrama :)

Kızlar merhabaaaaa çok iyi olmuş toplanmışssınız:34:
benim erkek arkadaşım da asker olacakkk bu dönem:50:
Allaha şükür ki kısa dönem. acemi birlik Ankara etimesgut. usta birliği niğde bor. bu yerlerde sevgilisi nişanlısı olan var mı :)
Hepimize Allah sabır versin kızlar.. Askerlik iki kişiliktir sözü çok doğru vallaha onlar orda bizler burda... =(((
Neyse birbirimize destek olarak aşıcaz inşallah bu günleri de:)

Allaha şükür ki kısa dönem. acemi birlik Ankara etimesgut. usta birliği niğde bor. bu yerlerde sevgilisi nişanlısı olan var mı :)
Hepimize Allah sabır versin kızlar.. Askerlik iki kişiliktir sözü çok doğru vallaha onlar orda bizler burda... =(((

Canim hg aramiza bizim de Ankara mamak Ankara acemilikte rahat diyorlar diger topige yaz istersen 351. Donem kizlarina bende Kirikkale hakkinda yazdim bulundugun yere yakin mi Ziyareti acisindan. Allah cabucak kavustursun

Allah kavustursun canım nerde askerin
Acemilikte beni hergün aramıstı ama 2 dk
Usta birliğinde daha rahatlar
İlk zamanlar zor gecer Allah sabrını verio
Bak az kaldı bayrama :)

Ankara Polatlıda topçu ve füze okulunda yedek subay

Ankara Polatlıda topçu ve füze okulunda yedek subay

Askerlik acisindan nasildir bilemiycem ama yer olarak cok sakindir Polatli benim memleketime 40dak ins rahat eder askerin

Canim hg aramiza bizim de Ankara mamak Ankara acemilikte rahat diyorlar diger topige yaz istersen 351. Donem kizlarina bende Kirikkale hakkinda yazdim bulundugun yere yakin mi Ziyareti acisindan. Allah cabucak kavustursun

amin cnm.. ben izmirdeyim. ankara 8 niğde 11 saat :D bu kadar yolun sonunda sevgili var katlanırım bennn artık=)))

:3:Kızlar nasılsınız bakalım askerleriniz nasıl, alışabildiniz mi birazcık

İster alışalım ister alışmayalım mecbur alışacaz :) Allaha şükür askerim arıyo sürekli onu çok özledim 3 hafta sora dağıtım iznine yanıma gelicek inşaAllahh Özlemle hasretle onu bekliyorm

İster alışalım ister alışmayalım mecbur alışacaz :) Allaha şükür askerim arıyo sürekli onu çok özledim 3 hafta sora dağıtım iznine yanıma gelicek inşaAllahh Özlemle hasretle onu bekliyorm

Allah beklediğimize kavuştursun hepimizi, bizde azalttık baya darısı sizeee

Carsamba esim teslim olacak of huzun hat safhada ama gitsin gelsin gidince en azindan basladi diyip sabrederiz

Back