- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
canım ne zaman sizin düğün :)
nasipse eylül canım yani düşündüğümüz tarih şimdilik ama ne olur bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne zaman sizin düğün :)
nasipse eylül canım yani düşündüğümüz tarih şimdilik ama ne olur bilmiyorum
Istanbulda CNm gecen hafta dondukvalla ben istemiştim ama nasip işte evin nerdeydi canım
canım olsun başka zaman gidersiniz.eşin geldi mi?
Istanbulda CNm gecen hafta donduk
CNm bnm esim raporlu gelmisti gecen sali gelirken de arabayla kaza atlatti bizde evimize donduk evde de slklldi yarin ise gidecek oyle bakalim![]()
valla ben istemiştim ama nasip işte evin nerdeydi canım
sadaka verin canım şükür ki canına bişey olmamış çok geçmiş olsun allah korusun
Kurban kesicez ins CNm toparlayalimda biraz kendimizi
Bende cok istemistim CNm ama bnm kaldigim yer halamlardi cocuga bakin diyip cikmak kolay olmadi malesef ama bu tarafa yolunuz duserse Istanbula herzaman kapim acik
Günaydın herkese..Kızlarrrr yaa saat 7 de uyandım
ve şimdi zaman geçmek bilmiyor
![]()
canım aklımdaydın döndü mü acaba diye. Muhakkak yaz. Herşey güzel olur inşallah. İyi haberlerini alırız. :13:kızlar mrb nasılsınız ben yarın uçuyorum kocamın yanına evime gidince size yazarım burdan ama neolur sizde yazın bana
sanırım bende son gece uyuyamamGünaydın herkese..Kızlarrrr yaa saat 7 de uyandım
ve şimdi zaman geçmek bilmiyor
![]()
kızlar 351 lerın kavusma hıkayelerını okudum cok duygulandım yaa
dılek napıyor acaba yanlıs hatırlamıyorsam 1 saat falan kaldı kavusmasına![]()
Evettt canımmmm, Dilek belkı de şu an 170 gunun hasretını gıderıyor, bizim de 30 saat kaldı![]()
evet hasret gıderıyordur sımdıdarısı da bıze 30 saat ayyy heyecandan ıs bıle yapasım yok oyle oturuyorum banane
![]()
kıpır kıpırım ben yaa .. Ankara'dan Samsun'a kadar koşmak istiyorumm
:119::119::119:
yok ben bu kafayla ıs mıs yapamambende oyle canım ya duygularımı nasıl ıfade edecegımı bılmıyorum
:118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122: bak boyleyım ıste kıpır kıpır
![]()