• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bu arada bizim kızlar nerede :44: mhtp_gnl , zey , hnf25 , terazi , gurbetserdar kayıplara karıştılar :31:

canım dün izinliydim evde net yok.bugünde yoğundu yeni fırsat buldum.nasılsın konuşabildin mi nişanlınla?bizde pazartesi tartıştık ama 1gün küs durabildik aradı nişanlım tabi tripli bir şekilde.bugünde çarşıya çıktı dün belli olmuş moralim bozuldu bilsem iznimi değiştirirdim görüşemedik netten.zaten son günler hiç iyi geçmiyor çok bunaldım.ilk kez dün dışarı çıktım annemle biraz kafa dağıttım sinema vs.askerlik,taşınma vs derken gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum.6 şubat diye hesaplarken 7 şubat tezkere tarihi bugün öğrendik malesef:14:

Slm kizlar hala uzerimden atamadim cok Yeni ve birden oldu biZe safak Doğan Güneş 10gun raporlu Tirnak batmasindan ameliyat oldu esim yarin ogleden sonra yanimizda ins darisi 352. Donem yarenlerine ve tum asker yolu gozleyenlere tuhaf duygulardayim

geçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın :21:

merhabaaaa yolun sonuna geldik belki nerdeyse ama bende sizdenim :)) geç de olsa söylemiş oldum. nişanlım mamak 28. mknz barış gücü birliğinde, acemiliğini de yine mamakta mebs okulunda yaptı :) son 7 gün çok heyecanlıyımmm :)

canım hoşgeldin aramıza benim senden çok şafak ama olsun bitiyor neyseki

Benim eşiminde kulak sorunu var aslında. Akıntı falan oluyor hastaneye çık diyorum olmaz az kaldı rapor verirler diyor. Bu erkek milletinin kafası farklı çalışıyor. Hem bunalıyor hem gelmiyor :19:

vallahi canım bilemedim bizimkiler hallerinden memnun heralde.nişanlımda 1gün geç çıkacak hiç sesi kötü gelmedi ortamı nasılsa artık ben ondan çok üzüldüm.nişanlımında kulağında sorun var ilaçla geçiştirdiler.anlamıyorum çok basit şeylerden bile ameliyat yapan yerler var askerde

canım dün izinliydim evde net yok.bugünde yoğundu yeni fırsat buldum.nasılsın konuşabildin mi nişanlınla?bizde pazartesi tartıştık ama 1gün küs durabildik aradı nişanlım tabi tripli bir şekilde.bugünde çarşıya çıktı dün belli olmuş moralim bozuldu bilsem iznimi değiştirirdim görüşemedik netten.zaten son günler hiç iyi geçmiyor çok bunaldım.ilk kez dün dışarı çıktım annemle biraz kafa dağıttım sinema vs.askerlik,taşınma vs derken gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum.6 şubat diye hesaplarken 7 şubat tezkere tarihi bugün öğrendik malesef:14:

canım en azından nişanlın tripli de olsa arayıp konuşuyor.. benim nişanlımda öyle bir sinir var ki geçmek bilmiyor.. bu sefer ki konuyu okuduysan öyle saçma ki yarın doğum günü olmasına rağmen elim telefona gitmiyor.. :50:

canım en azından nişanlın tripli de olsa arayıp konuşuyor.. benim nişanlımda öyle bir sinir var ki geçmek bilmiyor.. bu sefer ki konuyu okuduysan öyle saçma ki yarın doğum günü olmasına rağmen elim telefona gitmiyor.. :50:

aramazsa sen ara canım doğumgünü sonuçta.iki taraftada sabır kalmadı artık ama haklısın nişanlın kuzeninden kıskanması çok saçma heralde can sıkıntısından sana sarmış durumda uyumana uyanmana bile laf ettiğine göre

aramazsa sen ara canım doğumgünü sonuçta.iki taraftada sabır kalmadı artık ama haklısın nişanlın kuzeninden kıskanması çok saçma heralde can sıkıntısından sana sarmış durumda uyumana uyanmana bile laf ettiğine göre

şimdi ben arasam iyice havaya girecek.. naz yapacak.. bilsem ki mevzuyu uzatmaz diye ararım sorun yapmam ama artık onun nazını çekecek halim kalmadı.. resmen şu 160 gün boyunca tüm neşemi aldı götürdü.. düğün yaklaşıyormuş , nişanlım gelecekmiş hiç bir şey beni mutlu etmiyor.. annesine anlattım sağolsun beni destekliyor ama gelgör ki nişanlım asla kendini haksız bulmuyor :50:

vallahi canım bilemedim bizimkiler hallerinden memnun heralde.nişanlımda 1gün geç çıkacak hiç sesi kötü gelmedi ortamı nasılsa artık ben ondan çok üzüldüm.nişanlımında kulağında sorun var ilaçla geçiştirdiler.anlamıyorum çok basit şeylerden bile ameliyat yapan yerler var askerde
inan bende anlamıyorum canım. Ama ister istemez 5 aydır ortam paylaştıkları insanlar var. Birbirlerinin herşeyleri oldular gibi. Şimdi onlara bence ayrılığın hüznü çöktü :50:

yok canım aramadı :50: ... yarın doğum günü.. büyük ihtimalle benim aramamı bekleyecektir :31:
anladım canım. Kız bu senin nişanlın doğum günü öncesi huzursuzluk çıkarıp seni sinirlendirmek istemiş olmasın. Sinirlenince doğum gününü kutlamayacaksın. Sonra ona malzeme geçmiş olacak. Askerden sonra burnundan getireceğini anladı malzeme arıyor kendine.
vuuu Ferhunde oldum resmen. Bu entrika başka yerde yoktur :1: Şaka bir yana da canım ara doğum gününü kutla gayet içten sonra soğuklaş kapat. :1:yılda bir olan birşey içine dert olmasın
canım kıyamam nişanlın üzmüş yine seni benim int bozuktu giremedim yaa şimdi nasıl aradımı merak ettim
neredesin sen yahu? Eve döndün sandım. Nasılsın?

inan bende anlamıyorum canım. Ama ister istemez 5 aydır ortam paylaştıkları insanlar var. Birbirlerinin herşeyleri oldular gibi. Şimdi onlara bence ayrılığın hüznü çöktü :50:

anladım canım. Kız bu senin nişanlın doğum günü öncesi huzursuzluk çıkarıp seni sinirlendirmek istemiş olmasın. Sinirlenince doğum gününü kutlamayacaksın. Sonra ona malzeme geçmiş olacak. Askerden sonra burnundan getireceğini anladı malzeme arıyor kendine.
vuuu Ferhunde oldum resmen. Bu entrika başka yerde yoktur :1: Şaka bir yana da canım ara doğum gününü kutla gayet içten sonra soğuklaş kapat. :1:yılda bir olan birşey içine dert olmasın

canım valla annemlerdeyim hala birsürü misafir var evde 13 kişi falanız çok yorucu geçiyo bide yatılı dedm yoğun bakımda yatıyo herkes bi yerlerden geldi çok kalabalık ev kafam kaldırmıyor artık sen napıyosunn

canım valla annemlerdeyim hala birsürü misafir var evde 13 kişi falanız çok yorucu geçiyo bide yatılı dedm yoğun bakımda yatıyo herkes bi yerlerden geldi çok kalabalık ev kafam kaldırmıyor artık sen napıyosunn
geçmiş olsun canım :50: Ne zaman geçiyorsun Malatya' ya? bende ne yapayım yarın annemlerle ayrılıyoruz Ankara'ya gidecekler. Kvdemlere geçeceğim. Eşya topla falan onlarla uğraşıyorum.

dayanma gücü veriyor Rabbim ben şimdi dönüp bakıyorum da nasıl dayanmısım diyorum oğlum var 4 yaşında onu nasıl avutmusum vs. şimdi olsa dayanamam sanki ama Allah yardım ediyor işte...gelsinler de bir daha böyle ayrılık yaşamayalım inşallah

oyy ne kadar güzel meyveniz de var 4 yasında oğlusunuz :) darısı evlenip bizim basımızada bir meyve gelmesinde :)

hoşgeldin canım. Yarenliğin sevgililiği, eşliği mi olur:34: Allah kavuştursun

Aynen canım. Ben bu ara buna çok takmış durumdayım. Eşimi kızım için istiyorum artık. GElsinde baba oğul bir hasret gidersinler annesi boşver şımarsın azıcık. Bizimkide gitmeden önce omzunda uyuturdu. Diyor gelince bir kaç gün öyle uyutayım düzeni bozulunca kızma :16: Bu beş ay bende çok şey değiştirdi de canım :50:

rabbim herkese nasip etsin sağ salim kavuşmayı. özellikle evli coluk cocugu olup beklemek daha bi zordur eminim ki

CANIM sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.. valla çok güzel kurgulamışsın.. çünkü kuzenlerimde aynı tahminde bulundular.. benimde aklıma yattı bu :34: sanırım iş yine başa düştü :31:

CANIM sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.. valla çok güzel kurgulamışsın.. çünkü kuzenlerimde aynı tahminde bulundular.. benimde aklıma yattı bu :34: sanırım iş yine başa düştü :31:
aklın yolu bir mi desem, günahını mı alıyoruz eniştenin desem bilemedim:1: Gül canım gül. Senle konuşurken hep Trabzonlu bir arkadaşım var o gözümde canlanıyor. O yüzden gülmeyi, neşeyi sana çok yakıştırıyorum galiba :16:

aklın yolu bir mi desem, günahını mı alıyoruz eniştenin desem bilemedim:1: Gül canım gül. Senle konuşurken hep Trabzonlu bir arkadaşım var o gözümde canlanıyor. O yüzden gülmeyi, neşeyi sana çok yakıştırıyorum galiba :16:

çok sağol canım.. bende gerçekten içten gülüp , mutlu olmayı çok özledim :50:

Back