Hadi hayırlı olsun canım bitirdik resmen. Bende iyiyim şükür az kaldı ne de olsaşafak 19. çoruma (yani nişanlımın şuan olduğu yere)selam olsun.sonunda 10 lara geldim ohhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun canım bitirdik resmen. Bende iyiyim şükür az kaldı ne de olsaşafak 19. çoruma (yani nişanlımın şuan olduğu yere)selam olsun.sonunda 10 lara geldim ohhh![]()
Hadi hayırlı olsun canım bitirdik resmen. Bende iyiyim şükür az kaldı ne de olsa![]()
canım ne yaptın öyle ya 13000 tl ye nerden bakıyorsun.bence okadar masraf yapma derim zaten ömürlük almıyoruz insan bi zamandan sonra sıkılıyor değiştirmek istiyor.ben 3000-4000 tl civarında birşeyler düşünüyorum tabi ben kendim alacağım ailemin maddi anlamda desteği yok
ahh canım bende yatak odası için en en fazla 7000 veririm diyordum..2 günde 4 mağaza dolaştım bana en uygun fiyat 7400 dediler.. o yatak odasını da ben beğenmedim sırf fiyat öğrenme amaçlı sordum.. öyle allayıp pulluyorlar ki aman ankara mobilyasıymış , lakeymiş oymuş buymuş.. işte bunların çakmasıda var 4000-5000 e bulursun ama 1 sene sonra çöker gider diyorlar..![]()
canım ben internetten bakıyorum bilindik markalara en pahalıları 5000-6000 zaten ne bileyim çok mantıklı gelmiyor o kadar para vermek
Hayirli geceler of Su iki hafta uzatma olmasaydi askerlerimiz bugun geliyordu neyse dusunup sevincimizi bozmayim safak 11atarsa 10ins baska da yok![]()
hayırlı geceler canım.. evet 12 gün bizi fena vurduama neyse ki o da bitiyor.. şunun şurasında ne kaldı
![]()
Evet cnmm suan o on iki gunden yemeye basladik haha (gundemde haber falan izlemiyorim ruhumu daraltacak herseyi biraktim) tv de her olaya zamanlama manidar diyorlar aciklamalarda bugun dedim bende Zamanlama manidar bizi vurdu()![]()
canım bende aslaa o parayı vermem yazık yani.. açıkçası üst sınırım 7000 ordan yukarısı olmaz.. ileride gönlüm geçerse eskirse eşime aldırtırım napayımbugün annemle düğün için bir hesap yapalım dedik ıvır zıvır şeyler ve yatak odası masrafı 16.000 'i bulacak hatta geçecek gibi
![]()
Hayirli geceler of Su iki hafta uzatma olmasaydi askerlerimiz bugun geliyordu neyse dusunup sevincimizi bozmayim safak 11atarsa 10ins baska da yok![]()
bencede canım 7000 tlye gayet iyi bulursun en az 5 yıl kullanırın bence.yatak odası dışında neler alacaksın?
normalde içmiyor canım askerde başladı ama istediği zaman içer istediği zaman bırakır benimki.evet evet çok az kaldı.canım senin eşin sigara içiyordu değilmi
Günaydın kızlar nasılsınız? artık saate vurdum eşim 14 gün 6 saat sonra yanımdaHava güzel bugün kızımla gezmelere çıkacağız.
normalde içmiyor canım askerde başladı ama istediği zaman içer istediği zaman bırakır benimki.
Bizde de ben basladim yaesim gelince cok sorun yasariz hemen birakmam lazim
aA canım hemen bırak sigarayıbenimde en büyük korkum nişanlımın askerde sigaraya başlamasıydı çok şükür başlamadı.
![]()
canım yatak odası dışında ocak , muftak masası , mutfak perde ve halısı , yatak odası perde ve halısı.. bunların dışında yemek tk , tencere tk , çatal-kaşık tk , kahvaltı tk falan bunlar alındı ama günlük kullanım için tabak , çatal-kaşık , bardak , işte plastik eşyalar falan alınacak .. ne çok iş var yahu![]()
Günaydın kızlar nasılsınız? artık saate vurdum eşim 14 gün 6 saat sonra yanımdaHava güzel bugün kızımla gezmelere çıkacağız.
normalde içmiyor canım askerde başladı ama istediği zaman içer istediği zaman bırakır benimki.
bende yemek takımlarını falan aldım ama mutfak perdesi halısı falan almayı düşünmüyorum gerçi daha konuşmadık ama bakalım