Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
92 tatlımmsenin
21 canım plakalara az kalmış seninde
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? Bende sabah beri baş ağrısı var, kocamı evimi çok özledim, gitmemize az kaldı diye herkesin (özellikle annemin) morali çok bozukoff sıkıldım kalsam dert gitsem dert
![]()
alıştılar tabii size değil mi canım özellikle torunlarından ayrılmak koyuyordur onlara...neyse sık sık ziyaret edersiniz artık onlar özleyince gelirler...insan böyle ailesinin üzülmesine sebeb oluyormus gibi hissediyor değil miiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? Bende sabah beri baş ağrısı var, kocamı evimi çok özledim, gitmemize az kaldı diye herkesin (özellikle annemin) morali çok bozukoff sıkıldım kalsam dert gitsem dert
![]()
iyi akşamlar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çoookkk tesekkur ederiz hepinize:)son günlerde bayılıyorum buraya herkes kendine gelmiş heyecan başlamış benim bile şimdiden içim acılıyor:)fakaaaaatttt tüm bunlara rağmen şu an depresyonun dibine vurmuş durumdayım şafak ayrı heyecan ama son zamanlarda yasanan sıkıntılar sevincimi gölgeliyor eşim gelse de herşey daha kolay atlatsak destek olsak birbirimizeonun desteğine çook ihtiyacım var
su yazdığım msj dan bile anlarsınız depresyon halimi gülücükle başlayıp nerdeyse aglayarak bitiriyorum
![]()
ruh halimiz tuhaflaştı. Bir dakikamız bir dakikamıza uymuyoralıştılar tabii size değil mi canım özellikle torunlarından ayrılmak koyuyordur onlara...neyse sık sık ziyaret edersiniz artık onlar özleyince gelirler...insan böyle ailesinin üzülmesine sebeb oluyormus gibi hissediyor değil mi
ruh halimiz tuhaflaştı. Bir dakikamız bir dakikamıza uymuyorAz kaldı canım. Bugün düşünüyorum Ocak'a ne ara gelmişiz
evet çok alıştılar hepsi. Rana yanlarında büyüdü resmen. Şimdi benden başka kimse eşimin geleceğine sevinmiyor sanki :) Öyle olacak artık
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermiyor işte canım :) Allah'ın izniyle hallolur tüm sıkıntılar üzme kendiniyok canım öyle düşünme sadece sizden ayrılacakları için öyle duruyorlardır...çok az kaldı da işte son günlerde çok problem çıkıyor ve ben sabrımın sonunda olduğumu hissediyorum gerçi bi yandan da şükrediyorum ya bu sorunlar başta çıksaydı 6 ay napardım diyorum
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermiyor işte canım :) Allah'ın izniyle hallolur tüm sıkıntılar üzme kendiniSorunlarla yüzleşmeye sakla enerjini
![]()
bende öyle diyorum eşim gelse sanki Türkiye bile düzelecekmiş gibi geliyorAy eşim gelse hersey şipsak hallolacak sanki düzeltir o RAbbim in izniyle diyorum kendi kendime....bu arada bugün ananem ameliyat oldu birazda ondan b Halim ikinci annem gibi Gül yanaklım yanında olamadım birde...hep aradım ama nasip işte..dua et olur mu canım çabucak ayaklansın tontişim
bende öyle diyorum eşim gelse sanki Türkiye bile düzelecekmiş gibi geliyorÇok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşallah. İnsan böyle zamanlarda sevdiklerinin yanında olmak istiyr
![]()
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? Bende sabah beri baş ağrısı var, kocamı evimi çok özledim, gitmemize az kaldı diye herkesin (özellikle annemin) morali çok bozukoff sıkıldım kalsam dert gitsem dert
![]()
iyi akşamlar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çoookkk tesekkur ederiz hepinize:)son günlerde bayılıyorum buraya herkes kendine gelmiş heyecan başlamış benim bile şimdiden içim acılıyor:)fakaaaaatttt tüm bunlara rağmen şu an depresyonun dibine vurmuş durumdayım şafak ayrı heyecan ama son zamanlarda yasanan sıkıntılar sevincimi gölgeliyor eşim gelse de herşey daha kolay atlatsak destek olsak birbirimizeonun desteğine çook ihtiyacım var
su yazdığım msj dan bile anlarsınız depresyon halimi gülücükle başlayıp nerdeyse aglayarak bitiriyorum
![]()
canım geçmiş olsun bende aynıyım dolunaydan mıdır nedir çok karamsar bir gün bugün.askerlik bitiyor evet seviniyoruz ama bir sürü dertte yok değil.sıkma canını annenlere yine ziyarete gidersiniz.
canım ya ne oluyor böyle ağlamak yok bak askerlerimiz geliyor.evet onlar gelince herşey daha kolay olacak
Yahuu ilk günlere mi dönüyoruz napıyoruz böyle
hadi canlandır şu sayfayı biraz canım yaa sende var o kapasite:)keyfin yerinde olunca renk getiriyorsun bize:))
canım yaa sanırım benimde içim geçmiş .. son zamanlar ilk zamanlar kadar betermişkendimi çeyiz sayfalarına verdim.. bugün mobilya konusunda piyasa araştırması yapalım dedikte sanırım piyasa bizi evlendirmemeye niyetli :26:
Gerçekten ev kurmak zor be canım bizde mobilya değiştirmeyi düşünüyoruz da şöyle bi baktım aynen dediğin gibi fiyatlar uçuk![]()
İnşallah canım sağlıklı bir şekilde görürsün daha güzel vakit geçirirsinizHemde nasıl annem kadar emeği var üzerimde şimdi ben onun yaında değilim diye yedim bitirdim kendimi tüm gün...o iyi olsunda sesini de duysam yeter ilk fırsatta yanında alıcam soluğu inşallah...amann yine kendi derdime düştüm siz ne yaptınız sigara olayını hallettiniz mi
sağol canım. Öyle canım onlar askerdeyken düşünmediğimiz rafa kaldırdırğımız problemler gün yüzüne çıkıyor şimdi de. Nişanlıların ev,düğün hazırlıkarı, bazı arkadaşların ertelenmiş kararları, benim de çalışmaya yeniden başlamak. Evde yatmaya çok alıştım yahucanım geçmiş olsun bende aynıyım dolunaydan mıdır nedir çok karamsar bir gün bugün.askerlik bitiyor evet seviniyoruz ama bir sürü dertte yok değil.sıkma canını annenlere yine ziyarete gidersiniz.
Allah kolaylık versin canım sıkıntılı süreçler. Aman boşver o kadar verme nasıl olsa birkaç yıl sonra sıkılıp değiştirmek isteyeceksin uygun al atcanım yaa sanırım benimde içim geçmiş .. son zamanlar ilk zamanlar kadar betermişkendimi çeyiz sayfalarına verdim.. bugün mobilya konusunda piyasa araştırması yapalım dedikte sanırım piyasa bizi evlendirmemeye niyetli :26: