• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ayy canım yaa neden sizin çarşı izinleri 3 haftada 1 ??.. bizimkiler gitti gideli askeriyenin tüm kuralları değişti.. normalde teskere almak üzere olan askerlere çift çarşı veriyorlarmış bırakın çift çarşı vermeyi 1 gün olan çarşı iznini de geri çektiler :20:

bilmiyorumki canım vallahi 3 haftada 1 çarşı bana da mantıklı gelmiyor neyseki nişanlım çok sorun etmiyor ortamı falan iyi

ayy canım yaa neden sizin çarşı izinleri 3 haftada 1 ??.. bizimkiler gitti gideli askeriyenin tüm kuralları değişti.. normalde teskere almak üzere olan askerlere çift çarşı veriyorlarmış bırakın çift çarşı vermeyi 1 gün olan çarşı iznini de geri çektiler :20:

Evet canım öyleymiş, benimki bu hafta çift çarşıda . Seninki de büyükşehirde askerlik yapmanın dezavantajını yaşıyor sanırım, bundan sonra hayat bize güzel canım çokkkk az kaldıııııııııııııııııııııııı :))))))))

selam kızlar nasılsınız? 9 gün mü kaldı ne :16: Çarşı son haftalar çift oluyormuş ama bizimkiler ceza almış bırak çarşıyı eğitimdeler 2 gündür. Olsun az kaldı ya. Siz de mi öylesiniz bilmiyorum sanki rüyada gibiyim ben, 5 ayın geçtiğine inanamıyorum bir türlü :1:

selam kızlar nasılsınız? 9 gün mü kaldı ne :16: Çarşı son haftalar çift oluyormuş ama bizimkiler ceza almış bırak çarşıyı eğitimdeler 2 gündür. Olsun az kaldı ya. Siz de mi öylesiniz bilmiyorum sanki rüyada gibiyim ben, 5 ayın geçtiğine inanamıyorum bir türlü :1:

aynen canım bana da şaka gibi geliyor tam 159 gün oldu gideli, ya bu saatten sonra her günleri cezayla geçse kaç yazar:90:
bitirdik artık ..

Evet canım öyleymiş, benimki bu hafta çift çarşıda . Seninki de büyükşehirde askerlik yapmanın dezavantajını yaşıyor sanırım, bundan sonra hayat bize güzel canım çokkkk az kaldıııııııııııııııııııııııı :))))))))

bizimki alışveriş yapma planı yapmıştı.. çarşı iptal olup planı aksayınca bana sardı :1: aman efendim neden geç uyanıyormuşum ben 4 ay sonra evli bir bayan olacakmışım niye dikkat etmiyormuşum erken yatıp erken kalkmaya alışmalıymışım falanda filanda abidik gubidik şeyler :1:

kızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor ben bu hafta sonu temızlık yapacaktım ama usendım artık bu hafta sonu temızlık var evde :53: ayrıca kısısel bakımlarda yapılacak :32::32:

Back