Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde mutfak perde ve halısını erkek tarafımı alıyor ?
Selam Kızlar
Biz artık 2 haneli rakamlara veda ediyoruz, 2 haneli rakamlara geçişte nasıl heyecanlıysam hala aynı heyecan on gün sonra eşim yanımda hala inanamıyorum.. Allah'ım bi daha hiç ayırmasın .. Amiiiiiiin![]()
Kızlar hepinize iyi akşamlar.
Hayatımda ilk kez cumartesi çabuk geçsin bitsin istiyorum hatta bir an evvel pazartesi gelsin ki yeni bir hafta başlasın çünkü başlayınca bir şekilde geçiyor ..
evet canım öyle biliyorum kız yatak odasını perdesini halısını birde mutfak eşyalarını alır.
kızlar artık gıdınce sıra bıze gelsn![]()
kızlar artık gıdınce sıra bıze gelsn![]()
şafak panomuz gelmişşşşş![]()
Senin şafak panon içim i açtı kuzum son 9 he valla süper
İyi geceler kızlar nasılsınız? Evet şükür panomuz geri gelmiş yaaBen iyiyim şükür sadece örgü örmekten gözlerim kör olacak çok fena kaşınıyor. Halbuki çok muhabbet yapasım vardı
Ama selam verip çıkayım dedim iyi bakın kendinize görüşürüz
![]()
ayy valla şafak çok çok güzellben dün yine delirmiştim.. nişanlımla konuşuyordum diyor ki az kaldı bu hafta bitti sayılır , hafta içi zaten bir şekilde geçiyor , zaten sonraki hafta çarşamba sabahı Trabzondayım.. ben akıllısı da diyorum ki ama daha hiç el sürülmemiş koca 1 haftamız duruyor..
sonra bir durdum kendi kendime ne saçmalıyorum dedim.. utanmasam son gün off daha el sürülmemiş 5 saatimiz var diyeceğim..
![]()
hiç olmamış:) bak dşün son çarşısına çıkacak bu hafta bir dahaki hafta sonunda yanında olacak inşallah ay müthiş bi duygu
![]()
İnsanoğlu böyle işte hep daha fazlasını istiyoruzayy valla şafak çok çok güzellben dün yine delirmiştim.. nişanlımla konuşuyordum diyor ki az kaldı bu hafta bitti sayılır , hafta içi zaten bir şekilde geçiyor , zaten sonraki hafta çarşamba sabahı Trabzondayım.. ben akıllısı da diyorum ki ama daha hiç el sürülmemiş koca 1 haftamız duruyor..
sonra bir durdum kendi kendime ne saçmalıyorum dedim.. utanmasam son gün off daha el sürülmemiş 5 saatimiz var diyeceğim..
![]()
inşallah canım inşallahhhbu hafta çarşıya çıkmadı.. İstanbul da eylem varmış çarşılarını iptal etmişler.. yani şu eylemcilerde 10 güncük dişlerini sıksalardı nolurdu
![]()
ay canım ya en azından her hafta çıkıyordu 1 haftadan bişey olmaz.nişanlım 3 haftada 1 çıkıyor.birde bu ara denetim var iş yapıp duruyorlar askerlik biter ayak denetim çıktı.doğrudürüst konuşamıyoruz![]()
İnsanoğlu böyle işte hep daha fazlasını istiyoruzSon nazlarımız boşver canım amaan birdaha mı asker yolu bekleyecez sanki dakikaları bile saymaya hakkımız var
![]()