• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Günaydıın canlar. Enerjik bir şekilde geri döndüm :1: ama bu son günler sanki geçmiyor bana mı öyle geliyor?

İnşallah canım sağlıklı bir şekilde görürsün daha güzel vakit geçirirsiniz :16: biz rafa kaldırdık şimdilik gelince burnundan fitil fitil getireceğim muhahaha :47:

sağol canım. Öyle canım onlar askerdeyken düşünmediğimiz rafa kaldırdırğımız problemler gün yüzüne çıkıyor şimdi de. Nişanlıların ev,düğün hazırlıkarı, bazı arkadaşların ertelenmiş kararları, benim de çalışmaya yeniden başlamak. Evde yatmaya çok alıştım yahu :1: :1:

Allah kolaylık versin canım sıkıntılı süreçler. Aman boşver o kadar verme nasıl olsa birkaç yıl sonra sıkılıp değiştirmek isteyeceksin uygun al at :1: İnan evi yerleştirdikten hemen sonra bile hevesin kaçıyor :53:

gunaydın canım nasılsın ben ıyıyım cok sukur..ınan banada hıc gecmıyor gıbı gelıyor canım yaaa :6:

nedemek canım oyy yerım onu ya tam sevılmelık zamanı :nazar: geldıklerı gıbı alısırız hemen bı an once gelsınlerde :16:
bencede gelsinler kocaman bir sarılalım o ara zaman hiç yaşanmamış olur. Öyle canım çok tatlıda benim ki biraz fazla hareketli doğduğundan beri yoruyor:emir_bebek:ben çıkıyorum canım görüşürüz yine kolay gelsin sana

Günaydıın canlar. Enerjik bir şekilde geri döndüm :1: ama bu son günler sanki geçmiyor bana mı öyle geliyor?

İnşallah canım sağlıklı bir şekilde görürsün daha güzel vakit geçirirsiniz :16: biz rafa kaldırdık şimdilik gelince burnundan fitil fitil getireceğim muhahaha :47:

sağol canım. Öyle canım onlar askerdeyken düşünmediğimiz rafa kaldırdırğımız problemler gün yüzüne çıkıyor şimdi de. Nişanlıların ev,düğün hazırlıkarı, bazı arkadaşların ertelenmiş kararları, benim de çalışmaya yeniden başlamak. Evde yatmaya çok alıştım yahu :1: :1:

Allah kolaylık versin canım sıkıntılı süreçler. Aman boşver o kadar verme nasıl olsa birkaç yıl sonra sıkılıp değiştirmek isteyeceksin uygun al at :1: İnan evi yerleştirdikten hemen sonra bile hevesin kaçıyor :53:

evet canım çok doğru söylüyorsun..1-2 sene sonra hevesim kaçacak :31: malum ben çalışmıyorum.. kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayamıyorum.. ailem sağolsun istediğim yatak odasını alırlar ama ben o vicdan azabıyla o yatakta yatamam :1:

tam bi sınavdan geçiş dönemi sanki benim için canım... ufak ufak sıkıntılar bir anda geldi atlatırım bir iki güne inşallah hele paşam ve ananem iyi olsun da...herşeyden önemli sağlık gerçekten sağlık konusunda sıkıntı olunca diğer dertler vız geliyor...sen nasılsın heyecan başlıyor mu ufaktan evinizde butun işler halloldu mu bu arada kusura bakma tatlım geç kalınmış bi hayırlı olsun diliyorum yeni evinizde hep güzel anılarınız olsun

sağol canım.ufak ufak halloluyor asıl heyacan evlenirken taşınacağım ev olacak sanırım canım.Allah dağına göre kar verir derler canım çok haklısın sağlık herşeyden önemli ananen içinde geçmiş olsun iyidir umarım.

sadece yatak odası için adamlar utanmadan 13.000 lira diyor.. gider ayak ailemi batıracam sanki :18: ama arkadaş bir insan bu kadar mı şanssız olur neyi beğendiysem 10.000 - 13.000 en en ucuzu 8.500 dü.. aa bu uygunmuş dedim düşün artık :37:

canım ne yaptın öyle ya 13000 tl ye nerden bakıyorsun.bence okadar masraf yapma derim zaten ömürlük almıyoruz insan bi zamandan sonra sıkılıyor değiştirmek istiyor.ben 3000-4000 tl civarında birşeyler düşünüyorum tabi ben kendim alacağım ailemin maddi anlamda desteği yok

haklısın canım herkesin ayrı derdi var.bugünler banada geçmiyor gibi geldi.

evet canım çok doğru söylüyorsun..1-2 sene sonra hevesim kaçacak :31: malum ben çalışmıyorum.. kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayamıyorum.. ailem sağolsun istediğim yatak odasını alırlar ama ben o vicdan azabıyla o yatakta yatamam :1:

Öyle canım bence gerek yok o kadar paraya sırf görüntüye alıyorlar bence. terazinin dediği gibi 3000-4000 civarı ortalama fiyatlar. Gönlünüze göre olsun inşallah herşey
haklısın canım herkesin ayrı derdi var.bugünler banada geçmiyor gibi geldi.
Allah herkese kolaylık versin canım

Öyle canım bence gerek yok o kadar paraya sırf görüntüye alıyorlar bence. terazinin dediği gibi 3000-4000 civarı ortalama fiyatlar. Gönlünüze göre olsun inşallah herşey

Allah herkese kolaylık versin canım

amin canım.hoşgeldin bu arada kimseciklerin sesi çıkmadı bu akşam

Back