Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım çok şükür bitiyor nasılsın eşinle aran nasıl?
evet bende öyleyim ufak ufak birşeyler alıyorum mutlu oluyorum:)
iyilik canım sen nasılsın?
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım.Benim eşimde şubatta gidicek sizler bitirmişsiniz ne güzel Rabbim herkesi kavuştursun inşallah beni stresi şimdiden sardıRabbim yardım etsin inşallah
esımın yarın dogum gunu+12 olmayaydı da dogum gununde yanımızda olsaydı keske
![]()
iyi geceler kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz herkesin keyfi yerinde bakıyorum:)gerçi daha da mı olmasın değil mibiz bugün biraz zor bi gün geçirdik kuzumun dişi şişti sabah iltahap kapmış günümüz nerdeyse yollarda ve hastanede geçti dolgu yapacaklar baştan korktum ama benim küçük adamım her zamanki gibi şasırttı annesini zorlanmadı tedavi olurken(masallah)....acayip yorulmusum ben kaçıyorum yarın muhabbetinize ortak olurum:)
allah sabrını veriyor canım
Mutlaka vericek canım Rabbim büyük.Başka ayrılıklar göstermesin inşallah
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım.Benim eşimde şubatta gidicek sizler bitirmişsiniz ne güzel Rabbim herkesi kavuştursun inşallah beni stresi şimdiden sardıRabbim yardım etsin inşallah
eşim askerde deil ama hala göremedim işte böyle benim hayatım şafağım daha bitmedi daha ruh halim iyi deil gerçekten antidepresana başlamamk için zor tutuyorum kendimi
gelince kutla canım hem pastasına hoşgeldin hemde iyiki doğdun yazdır :))))
kısa dönem dimi
evet canım yaa.. ne günler geçirdik.. şimdi yeni gönderecek olanlara bakıyorum da onları o kadar iyi anlıyorum ki.. gerçekten Allah sabır versin..![]()
şafaklar azaldı panolara bir şey olduuuu![]()
canım gecmıs olsun.. masallah yavruna
canım hayırlı olsun yenı evın off tasınmak cok zor yaa bende tasına tasına 3 senelık esyalarım mahvoldu
ya su safakta bu panoların olmaması kotu olmus :26:
şekerim bakalım biz onları beğenecek miyiz asker sonrası bakalım tipleri nasıl olacak![]()
canım biz 170 gündür geri sayıyoruz yaaaama tabi tek haneleri saymak bir başka olur
![]()
ayy evet canım çok haklısın saçlar kesik , yüz göz çökmüş :100: ayyy karşılamaya gitmesem mi![]()
bence sen ayakkabını bulamazsan terlikle koşa koşa gidersinnn okadar diyorummm:)))![]()
çok sıkıcı bi akşam havada yağmurlu istanbulda
özlemekkkkkkkkkk özlemekkk istnbuldaa aglıyooo :/