• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlarrr Ocak ayını da yarıladık :1: başka da yarılanacak ay kalmadı zaten :nazar:
aynen canım bitti çok şükür :21: resmen bir sonraki ayın yarısında yanımızdalar :16:

evet canım haftaya çarşamba değil ondan sonraki çarşamba nişanlım geliyoooorr... :46: hesap yapmaya bak yaa... :1:
morfistan artık bu şafak yaramıştır sana canım nasıl oldun moralin daha iyidir inşallah :16:
benim yarılayacak ayım var ama:5:
sabır canım senin de az kaldı geride bıraktığın zamana bak. Bizimkiler geldiğinde de senin bir ayın kalmış olacak :34: Bana son zamanlar daha çabuk geçti gibi geliyor

ben geceleri uyuyamamaya başladım.. dönmesine 1-2 gün kala halim ne olur bilemiyorum :1:

sen tam şu an şafak sıkıştırması yaşıyorsun teşhisi koydum :1:, dönmesine 1-2 gün kala uyuman lazım canım çünkü uykunu alamazsan gözünün altında morluklar olur 6 ay sonra bu sekılde gormemelıler bizi :51:

yaaa hadi gidin gidin artıııkkk siz gidindee sıra bizimkilere gelsin yaa :9: sabrımın tükendiğini hissedince sizin topiğe girip bakıyorum şafaklarınızı görünce içim açılıyor bizimde böyle olucak inş diyorum :)) 354. dönemler gelmiş ay nasıl mutlu oldum sanki nişanlım yarın geliyo gibi :D biz gelince siz demiştiniz ya 353. ler geldi demekki bizim şafaklar azalıyor diye şimdi anlıyorum sizlerii :))

yaaa hadi gidin gidin artıııkkk siz gidindee sıra bizimkilere gelsin yaa :9: sabrımın tükendiğini hissedince sizin topiğe girip bakıyorum şafaklarınızı görünce içim açılıyor bizimde böyle olucak inş diyorum :)) 354. dönemler gelmiş ay nasıl mutlu oldum sanki nişanlım yarın geliyo gibi :D biz gelince siz demiştiniz ya 353. ler geldi demekki bizim şafaklar azalıyor diye şimdi anlıyorum sizlerii :))

Ahhh ahhhh bi gelseler de siz de plakalara girseniz , ama emin olun sizler de zor kısmını atlattınız, beni 100'ler öldürüyordu yaa :31:

çok şükür canım cidden şimdi başa dönsek dayanamam gibime geliyor, Allah nasıl bir sabır verdiyse ..........

aynen canım yaaa Allah sabrını verıyormus gercekten ben de dayanamam gıbı bazen dusunuyorumda :31: kardesımın bır arkadası var evlı cocuklu askere gıtmemıs daha Allah yardımcıları olsun dıyorum esının yerıne kendımı koyuyorumda cok zor :26::26: ama bazı seylerıde ogrettı bıze bu askerlık ozellıkle de esıme :51:

aynen canım bitti çok şükür :21: resmen bir sonraki ayın yarısında yanımızdalar :16:

morfistan artık bu şafak yaramıştır sana canım nasıl oldun moralin daha iyidir inşallah :16:

sabır canım senin de az kaldı geride bıraktığın zamana bak. Bizimkiler geldiğinde de senin bir ayın kalmış olacak :34: Bana son zamanlar daha çabuk geçti gibi geliyor

canım çoook şükür daha iyiyim.. ama bu hafta biterse daha da iyi olacağım :1:

sen tam şu an şafak sıkıştırması yaşıyorsun teşhisi koydum :1:, dönmesine 1-2 gün kala uyuman lazım canım çünkü uykunu alamazsan gözünün altında morluklar olur 6 ay sonra bu sekılde gormemelıler bizi :51:

peki iyileşecek miyim :1: ayy evet uyumam lazım.. uyumazsam çirkin olurum , muhterem nişanlım beni beğenmeyebilir :52:

canım emin ol bayrağı artık size devretmeyi sizlerden daha çook istiyoruz :31: ama sen yine şanslısın nişanlını gidip görebilme imkanın var.. yakın şehirlerdesiniz yanlış bilmiyorsam ??

Back