Amiiin canım. Herşey yoluna girer Allah'ın izniyle.bakalım canım nasıl olacak askerlik sonrası,nişanlım iş bulacak daha evlilik vs Allah yardımcımız olsun
Kızlarrr Ocak ayını da yarıladıkbaşka da yarılanacak ay kalmadı zaten
Kızlarrr Ocak ayını da yarıladıkbaşka da yarılanacak ay kalmadı zaten
evet canım haftaya çarşamba değil ondan sonraki çarşamba nişanlım geliyoooorr...hesap yapmaya bak yaa...
benim yarılayacak ayım var ama
ee artık aylardan kurtulunca insan haftalarla kafayı bozuyor olsun o kadarahh yaa gün hatta saat hesabını da yapmak istiyorummm
aynen canım bitti çok şükürKızlarrr Ocak ayını da yarıladıkbaşka da yarılanacak ay kalmadı zaten
morfistan artık bu şafak yaramıştır sana canım nasıl oldun moralin daha iyidir inşallahevet canım haftaya çarşamba değil ondan sonraki çarşamba nişanlım geliyoooorr...hesap yapmaya bak yaa...
sabır canım senin de az kaldı geride bıraktığın zamana bak. Bizimkiler geldiğinde de senin bir ayın kalmış olacakbenim yarılayacak ayım var ama
ben geceleri uyuyamamaya başladım.. dönmesine 1-2 gün kala halim ne olur bilemiyorum
yaaa hadi gidin gidin artıııkkk siz gidindee sıra bizimkilere gelsin yaasabrımın tükendiğini hissedince sizin topiğe girip bakıyorum şafaklarınızı görünce içim açılıyor bizimde böyle olucak inş diyorum :)) 354. dönemler gelmiş ay nasıl mutlu oldum sanki nişanlım yarın geliyo gibi biz gelince siz demiştiniz ya 353. ler geldi demekki bizim şafaklar azalıyor diye şimdi anlıyorum sizlerii :))
merhaba hanımlarnasılsınız keyıfler yerındedır umarım ama bu safaklarda da ıyıdır degılmı
iyi de laf mı canım süperrr
bıtıyor ya sukurler olsun hala ınanamıyorum ama bıtıyorrr
çok şükür canım cidden şimdi başa dönsek dayanamam gibime geliyor, Allah nasıl bir sabır verdiyse ..........
aynen canım bitti çok şükürresmen bir sonraki ayın yarısında yanımızdalar
morfistan artık bu şafak yaramıştır sana canım nasıl oldun moralin daha iyidir inşallah
sabır canım senin de az kaldı geride bıraktığın zamana bak. Bizimkiler geldiğinde de senin bir ayın kalmış olacakBana son zamanlar daha çabuk geçti gibi geliyor
sen tam şu an şafak sıkıştırması yaşıyorsun teşhisi koydum, dönmesine 1-2 gün kala uyuman lazım canım çünkü uykunu alamazsan gözünün altında morluklar olur 6 ay sonra bu sekılde gormemelıler bizi
yaaa hadi gidin gidin artıııkkk siz gidindee sıra bizimkilere gelsin yaasabrımın tükendiğini hissedince sizin topiğe girip bakıyorum şafaklarınızı görünce içim açılıyor bizimde böyle olucak inş diyorum :)) 354. dönemler gelmiş ay nasıl mutlu oldum sanki nişanlım yarın geliyo gibi biz gelince siz demiştiniz ya 353. ler geldi demekki bizim şafaklar azalıyor diye şimdi anlıyorum sizlerii :))
aa aa canım neden annesinin davet etmesini bekliyorsun..? nişanlın gelecek kaç aydır onu bekliyorsun.. davet bekleme geldiğinde hemen git derim
Amiiin canım. Herşey yoluna girer Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?