352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlarrr Ocak ayını da yarıladık başka da yarılanacak ay kalmadı zaten
aynen canım bitti çok şükür resmen bir sonraki ayın yarısında yanımızdalar

evet canım haftaya çarşamba değil ondan sonraki çarşamba nişanlım geliyoooorr... hesap yapmaya bak yaa...
morfistan artık bu şafak yaramıştır sana canım nasıl oldun moralin daha iyidir inşallah
benim yarılayacak ayım var ama
sabır canım senin de az kaldı geride bıraktığın zamana bak. Bizimkiler geldiğinde de senin bir ayın kalmış olacak Bana son zamanlar daha çabuk geçti gibi geliyor

ben geceleri uyuyamamaya başladım.. dönmesine 1-2 gün kala halim ne olur bilemiyorum

sen tam şu an şafak sıkıştırması yaşıyorsun teşhisi koydum , dönmesine 1-2 gün kala uyuman lazım canım çünkü uykunu alamazsan gözünün altında morluklar olur 6 ay sonra bu sekılde gormemelıler bizi

yaaa hadi gidin gidin artıııkkk siz gidindee sıra bizimkilere gelsin yaa sabrımın tükendiğini hissedince sizin topiğe girip bakıyorum şafaklarınızı görünce içim açılıyor bizimde böyle olucak inş diyorum :)) 354. dönemler gelmiş ay nasıl mutlu oldum sanki nişanlım yarın geliyo gibi biz gelince siz demiştiniz ya 353. ler geldi demekki bizim şafaklar azalıyor diye şimdi anlıyorum sizlerii :))

Ahhh ahhhh bi gelseler de siz de plakalara girseniz , ama emin olun sizler de zor kısmını atlattınız, beni 100'ler öldürüyordu yaa

çok şükür canım cidden şimdi başa dönsek dayanamam gibime geliyor, Allah nasıl bir sabır verdiyse ..........

aynen canım yaaa Allah sabrını verıyormus gercekten ben de dayanamam gıbı bazen dusunuyorumda kardesımın bır arkadası var evlı cocuklu askere gıtmemıs daha Allah yardımcıları olsun dıyorum esının yerıne kendımı koyuyorumda cok zor :26::26: ama bazı seylerıde ogrettı bıze bu askerlık ozellıkle de esıme

canım çoook şükür daha iyiyim.. ama bu hafta biterse daha da iyi olacağım

peki iyileşecek miyim ayy evet uyumam lazım.. uyumazsam çirkin olurum , muhterem nişanlım beni beğenmeyebilir

canım emin ol bayrağı artık size devretmeyi sizlerden daha çook istiyoruz ama sen yine şanslısın nişanlını gidip görebilme imkanın var.. yakın şehirlerdesiniz yanlış bilmiyorsam ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…