canım yaaa neoldu sana merak ettim
ayy canım sorma yaa bu gün çok sıkıldım elektrik yoktu , e doğal olarak int. yoktu.. o da yetmezmiş gibi bugün hasta oldum sancı çektim gün boyu , akşam olmadı bir türlü.. feci şekilde bunalmıştım ama şimdi iyiyim çok şükür
ya bende hasta olunca çok sancı çekiyorum ya mahfoluyorum ağrın nasıl geçti
benim sancım aslaa kendiliğinden geçmiyor.. dişimi sıkayım derken hastanelik oluyorum.. hastaneye gidip iğne ya da serum yememek için ağrımı hissetmeye başladığım an ağrı kesici alıyorum.. bugün 2 tane ağrı kesici kullandım istemeye istemeye
benim sancım aslaa kendiliğinden geçmiyor.. dişimi sıkayım derken hastanelik oluyorum.. hastaneye gidip iğne ya da serum yememek için ağrımı hissetmeye başladığım an ağrı kesici alıyorum.. bugün 2 tane ağrı kesici kullandım istemeye istemeye
bunun için doktora gittim doktor ağrını hissetmeye başlar gibi olunca hemen al ilaç geçer dedi ağrı varken alınca işe yaramıyo ya apranax fort kesiyo beni birtek
iyi geceler canım ben firuzeyi izlemeye devam etcem :)
günaydın kızlar.evi taşıdık çok şükür.evde iş bitmiyor o yüzden pek giremiyorum nete.bende 20lere geldim sonunda
Canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, İnşallah en kısa zamanda tamamen kendi evine çıkarsın
inşallah canım:)nasılsın şafak kaç
kızlar ya hepiniz bunalıma girmişsiniz bende pek iyi değilim nişanlım mektup yollamış okuyunca dahada özlemim arttı benide alın aranıza
Kızlar,
Bugün kimseciklerin sesi çıkmıyor sanırım, o zmn şafağımı erkenden arttırıyorum. Elveda 20ler, selam 10lar .... Atarsa 19, Çorum'a selam
canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.aaaaaaaaaa aynı benim durumum ben acillik oluyorum senelerce kandırdılar evlenince geçer die ama malesef((
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa
canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?