352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Günaydın Kızlar

Bugun Ocak ay'ına girmiş bulunuyoruz, yanii eşim bu ay hem de 27 gün sonra yanımda olacak İnşallah hepinizin yeni yılını kutluyorum

nie bu kadar cok benim şafagım sanki hiç bitmeycek gibi ya cok sıkıldım bugün yine bütün güzel günlerimizde yanımda yok.ne dogum günüm ne evlilik yıldömünü yeter artık bit ya

Selam kızlar nasılsınızz :):)) Günler öyle yada boyle gecıyor kızlar atarsa 106 plakalara cok az kaldı

Öyle canım, aslına bakarsan en baştan beridir kesindi .. İşte bizler arada bir umutlanıyorduk

evet canım şanssısız bu konuda nişanlım erteleye erteleye 12 gün fazla askerlik yaptı

kızzzzlarrrr nerdesinizzz

biz burdayız sen nerdesin canım

Selam kızlar nasılsınızz :):)) Günler öyle yada boyle gecıyor kızlar atarsa 106 plakalara cok az kaldı

plakalardan sonra çok hızlı geçiyor canım 99 a düşeyim diye bekliyordum şimdi atarsa 35 izmir.darısı başına

2014 e gırdık ya daha bıı umutlu oluyor ınsan tezkere yılımız inşallahh beklıyorumm o günleride maşallah şafagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…