352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

bende karadenizliyim batıda olsacanım ya ben artık çok özledim gelsinlerde kıskansalarda olur yanıbaşımızda

valla canım ya.. yan yana olduğumuzda kıskançlıkta yapsalar konu uzamıyor bir şekilde tatlıya bağlanıyor.. çok çok şükür artık sonlara geldik..

valla canım ya.. yan yana olduğumuzda kıskançlıkta yapsalar konu uzamıyor bir şekilde tatlıya bağlanıyor.. çok çok şükür artık sonlara geldik..

haklısın canım okadar bekledik ne kaldıki çok şükür

gunaydın hanımlar nasılsınız aralık ta bıtıyor sukurler olsun

günaydın cnım.evet evet bitiyor ocakta çabucak geçsin gelsinler artıkben daha iyiyim sen nasılsın

Bende ki şans nasıl bir şey anlamadım yahu.. arkadaşım davet etti yarın oraya gideceğim ve yarın nişanlımın çarşı izni var :44:yine mi tartışacağız bizz

Mutsuzluktan ölebilirimmm Herkeste bi yılbaşı neşesi,keşke O da burada olsaydı , iş çıkışı bir şeyler yapardık, offfffff !!!!!!!! Zaten 6 Ocakta da doğum günü, onda da ayrıyız çok yoruldum kızlar artık 1 güne bile tahammülüm kalmadı !!!!!!!!!!!

canım bundan sonraki yılbaşı akşamlarını düşün.. inşallah bundan sonra hep birlikte olacaksınız nişanlımın doğum günü de 23 ocak bizde ayrı geçireceğiz

canım bundan sonraki yılbaşı akşamlarını düşün.. inşallah bundan sonra hep birlikte olacaksınız nişanlımın doğum günü de 23 ocak bizde ayrı geçireceğiz

Bundan sonraki yılbaşı Allah izin verirse sen,ben terazi evli olcaz, bak böyle düşününce mutlu oldummmmm ama yine de doğum gününde ayrı olmak koyuyor insana

Bundan sonraki yılbaşı Allah izin verirse sen,ben terazi evli olcaz, bak böyle düşününce mutlu oldummmmm ama yine de doğum gününde ayrı olmak koyuyor insana

ayy evet canım evli olacağız :123: olsun canım bizlerin doğum gününde yanımızda olacaklar

Bende ki şans nasıl bir şey anlamadım yahu.. arkadaşım davet etti yarın oraya gideceğim ve yarın nişanlımın çarşı izni var :44:yine mi tartışacağız bizz

canım önce nişanlınla görüşüp sonra arkadaşınla buluşsan olmazmı çok görüşüyormusunuz internette?

canım benim bizde aynı durumdayız ve ben gece 2ye kadar çalışıyorum yeni yıla çalışarak gireceğim şükret halineseneye inşallah eşlerimizle birlikte kutlarız yeni yılı bugün ayrı olsakta çok yakında kavuşacağız onlara ve birdaha ayrılmayacağız Allah ın izniyle

Kızlar, yapmayın yaramı deşmeyin...

ne doğum günümde, ne evlilik yıldönümüzde ne yılbaşında ne bayramda eşim yanımdaydı... Ama bundan sonraki güzel gelecek günlerde yanımda olacak İnşaAllah

canım önce nişanlınla görüşüp sonra arkadaşınla buluşsan olmazmı çok görüşüyormusunuz internette?

canım neyse ki bu konuyu tatlıya bağlayacağız konuştuk anlaştık yarın sabah erken saatlerde nişanlımla görüşeceğim ardından da arkadaşıma gideceğim.. uzun bir zamandan sonra ilk defa rahat rahat bir yere gideceğim

benim doğumgünümde yanımda değildi.nişanlım d.gününde izne gelmişti neyseki.kısmet artık napalım

ayy canım ne güzel bir arada geçişmişsiniz..

Canım,maalesef ben o konuda bahtsız bedeviyim çünkü benim doğum günüm 30 Eylüldü, onu da ayrı geçirdik

artık 2014 ün 30 eylülünde kutlarsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…