- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
canım benim burcum yengeç :) evet inat durumu biraz var... Karadenizli olduğumdan galiba![]()
bende karadenizliyim batıda olsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim burcum yengeç :) evet inat durumu biraz var... Karadenizli olduğumdan galiba![]()
bende karadenizliyim batıda olsacanım ya ben artık çok özledim gelsinlerde kıskansalarda olur yanıbaşımızda
gunaydın hanımlar nasılsınızaralık ta bıtıyor sukurler olsun
![]()
tünaydın canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?aralık bizi epey zorladı ama onu da yolluyoruzveee son ay artık inşallah(tabii benim +10u saymıyoruz
)
valla canım ya.. yan yana olduğumuzda kıskançlıkta yapsalar konu uzamıyor bir şekilde tatlıya bağlanıyor.. çok çok şükür artık sonlara geldik..![]()
gunaydın hanımlar nasılsınızaralık ta bıtıyor sukurler olsun
![]()
haklısın canım okadar bekledik ne kaldıki çok şükür
günaydın cnım.evet evet bitiyor ocakta çabucak geçsin gelsinler artıkben daha iyiyim sen nasılsın
Mutsuzluktan ölebilirimmmHerkeste bi yılbaşı neşesi,keşke O da burada olsaydı , iş çıkışı bir şeyler yapardık, offfffff !!!!!!!! Zaten 6 Ocakta da doğum günü, onda da ayrıyız
çok yoruldum kızlar artık 1 güne bile tahammülüm kalmadı !!!!!!!!!!!
canım bundan sonraki yılbaşı akşamlarını düşün.. inşallah bundan sonra hep birlikte olacaksınıznişanlımın doğum günü de 23 ocak bizde ayrı geçireceğiz
![]()
Bundan sonraki yılbaşı Allah izin verirse sen,ben terazi evli olcaz, bak böyle düşününce mutlu oldummmmmama yine de doğum gününde ayrı olmak koyuyor insana
![]()
Bende ki şans nasıl bir şey anlamadım yahu.. arkadaşım davet etti yarın oraya gideceğim ve yarın nişanlımın çarşı izni var :44:yine mi tartışacağız bizz![]()
Mutsuzluktan ölebilirimmmHerkeste bi yılbaşı neşesi,keşke O da burada olsaydı , iş çıkışı bir şeyler yapardık, offfffff !!!!!!!! Zaten 6 Ocakta da doğum günü, onda da ayrıyız
çok yoruldum kızlar artık 1 güne bile tahammülüm kalmadı !!!!!!!!!!!
ayy evet canım evli olacağız :123: olsun canım bizlerin doğum gününde yanımızda olacaklar![]()
ayy evet canım evli olacağız :123: olsun canım bizlerin doğum gününde yanımızda olacaklar![]()
Kızlar, yapmayın yaramı deşmeyin...
ne doğum günümde, ne evlilik yıldönümüzde ne yılbaşında ne bayramda eşim yanımdaydı... Ama bundan sonraki güzel gelecek günlerde yanımda olacak İnşaAllah![]()
canım benim eşimde evlilik yıldönümümzde yanımda deildi ama ben hediyemi almıştım :)
biz gelince hepsini toplu kutlamayı düşünüyoruz artık napalım![]()
canım önce nişanlınla görüşüp sonra arkadaşınla buluşsan olmazmı çok görüşüyormusunuz internette?
benim doğumgünümde yanımda değildi.nişanlım d.gününde izne gelmişti neyseki.kısmet artık napalım
Canım,maalesef ben o konuda bahtsız bedeviyim çünkü benim doğum günüm 30 Eylüldü, onu da ayrı geçirdik![]()