- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
ben çalışıyorum canım.sen ne yaptın görüşebildinmi nişanlınla
evet canım bugün 1 saat kadar nette görüştük... gayet keyifliydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çalışıyorum canım.sen ne yaptın görüşebildinmi nişanlınla
iyi akşamlar hatta gecelerkızlar nasılsınız?
değilmiiilk zamanlar hatırlıyorum buraya geldıgımde hıc bıtmıycektı gıbı gelıodu ama plakalara hıc bsı kalmadı
bunu dusununce bıle ınsan mutlu oluyor
![]()
iyi akşamlar hatta gecelerkızlar nasılsınız?
sooon 19 dakıka bırlıkte şafak attıralım bu akşam![]()
evet canım plakalar sizi rahatlatacaktır..bende ilk günlerimizi hatırlayıp halimize gülüyorum.. zaman öyle de böyle de geçiyor.. ben bazen diyorum 4 buçuk ay ne zaman geçti gitti diye
![]()
bende iyiyim canım şükür. Bu arada şafak 107yi dün gibi hatırlıyorum. Zaman farketmesekte çok çabuk geçiyor. o yüzden sizinde az kaldıselam çook sukur sen naslsn![]()
bende iyiyim canım son günlerde zor olur diyordum ama bakışlarım bile değişmiş öyle diyor kardeşlerimiyi geceler canım.. çok şükür ben iyiyim..sen nasılsın??
vallahi 2014 tarıhı bıle motive ettı beniideğilmi arkadaya bakınca gecıyormş gunler zorda olsa dıyor ınsan maşallah vallahı şafagına darısı başıma
![]()
bende iyiyim canım son günlerde zor olur diyordum ama bakışlarım bile değişmiş öyle diyor kardeşlerim![]()
bende iyiyim canım şükür. Bu arada şafak 107yi dün gibi hatırlıyorum. Zaman farketmesekte çok çabuk geçiyor. o yüzden sizinde az kaldı
bende iyiyim canım son günlerde zor olur diyordum ama bakışlarım bile değişmiş öyle diyor kardeşlerim![]()
aynen canım bu sene içinde kavuşacağımız için 2014 bana çok sempatik geliyoren kısa zamanda şafağın daha güzeli senin olur inşallah
![]()
evet canım yaa bende öyle düşünüyordum ama iyi geçecek gibi.. artık arada ay falan yok sadece gün var![]()
cidden öyle ocağa gelmişiz bir gün geçmiş bile. Geriye bakınca nasıl geçmiş diyor insan. Bende birazdan aydan düşeceğim:119::118::122::124:
ayy biri beni durdursun![]()
cidden öyle ocağa gelmişiz bir gün geçmiş bile. Geriye bakınca nasıl geçmiş diyor insan. Bende birazdan aydan düşeceğim:119::118::122::124:
ayy biri beni durdursun![]()
atmış biledurmak yoook bu snın hakkın çoşşşşşşş son 3 dakıka hemde hobbbaaaaaaaa![]()
sağol canım. Azalttık şükür.hadi gözün aydın canım![]()
![]()
evet canım bugün 1 saat kadar nette görüştük... gayet keyifliydisen görüşebildin mi? nişanlının çarşı izni varmıydı?
yok tatlım nişanlım 3haftada bir çıkıyor ve haftasonları resmi tatillerde bulunduğu yerde araç yok.cuma günü çıkacak eğer sorun olmazsa çünkü komutan falan gelecekmiş galiba ertelenebilir dedi![]()
zaten 3 haftada 1 çıkıyor birde ertelenme ihtimali mi var yok daha nelerinşallah ertelenmez canım yaa..