• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

değilmii :17::17: ilk zamanlar hatırlıyorum buraya geldıgımde hıc bıtmıycektı gıbı gelıodu ama plakalara hıc bsı kalmadı :21::21: bunu dusununce bıle ınsan mutlu oluyor :1:

evet canım plakalar sizi rahatlatacaktır..:34: bende ilk günlerimizi hatırlayıp halimize gülüyorum.. zaman öyle de böyle de geçiyor.. ben bazen diyorum 4 buçuk ay ne zaman geçti gitti diye :31:

evet canım plakalar sizi rahatlatacaktır..:34: bende ilk günlerimizi hatırlayıp halimize gülüyorum.. zaman öyle de böyle de geçiyor.. ben bazen diyorum 4 buçuk ay ne zaman geçti gitti diye :31:

vallahi 2014 tarıhı bıle motive ettı benii :1: değilmi arkadaya bakınca gecıyormş gunler zorda olsa dıyor ınsan maşallah vallahı şafagına darısı başıma :16:

selam çook sukur sen naslsn :21:
bende iyiyim canım şükür. Bu arada şafak 107yi dün gibi hatırlıyorum. Zaman farketmesekte çok çabuk geçiyor. o yüzden sizinde az kaldı:16:

iyi geceler canım.. çok şükür ben iyiyim..sen nasılsın??
bende iyiyim canım son günlerde zor olur diyordum ama bakışlarım bile değişmiş öyle diyor kardeşlerim :21:

vallahi 2014 tarıhı bıle motive ettı benii :1: değilmi arkadaya bakınca gecıyormş gunler zorda olsa dıyor ınsan maşallah vallahı şafagına darısı başıma :16:

aynen canım bu sene içinde kavuşacağımız için 2014 bana çok sempatik geliyor :1: en kısa zamanda şafağın daha güzeli senin olur inşallah :16:

bende iyiyim canım şükür. Bu arada şafak 107yi dün gibi hatırlıyorum. Zaman farketmesekte çok çabuk geçiyor. o yüzden sizinde az kaldı:16:

bende iyiyim canım son günlerde zor olur diyordum ama bakışlarım bile değişmiş öyle diyor kardeşlerim :21:

aynen canım bu sene içinde kavuşacağımız için 2014 bana çok sempatik geliyor :1: en kısa zamanda şafağın daha güzeli senin olur inşallah :16:

şuanda gecmıyor gibi gelıyor kızlar ama arkaya bakınca ve ona ilk gıttıgı gundn berı gun ve gun yazıyorum :) ( bu aralar tel kullandıgı ıcın aralıklarla yazmaya basladım ) oncedn yazdklrmı okuyrmm vay bee aslnda gecmiş gunler .. İnş sonuna kadrda boyle guzel gider :16::16::16: Maşallah hepımıze bu sene hepımızın senesiiiiiiiii :16::16:

evet canım bugün 1 saat kadar nette görüştük... gayet keyifliydi :16: sen görüşebildin mi? nişanlının çarşı izni varmıydı?

yok tatlım nişanlım 3haftada bir çıkıyor ve haftasonları resmi tatillerde bulunduğu yerde araç yok.cuma günü çıkacak eğer sorun olmazsa çünkü komutan falan gelecekmiş galiba ertelenebilir dedi:20:

yok tatlım nişanlım 3haftada bir çıkıyor ve haftasonları resmi tatillerde bulunduğu yerde araç yok.cuma günü çıkacak eğer sorun olmazsa çünkü komutan falan gelecekmiş galiba ertelenebilir dedi:20:

zaten 3 haftada 1 çıkıyor birde ertelenme ihtimali mi var yok daha neler :20: inşallah ertelenmez canım yaa..

Back
X