Yogundurlar ama Arasa da bi dakika sesini duysam en azındanben 5 ay goremeyecegim sanırım ; ( olsun usta ya geçsin netten görsem yüzünü yeter
benimki de aramadı yaa
Böyle uzun zaman görememek çok zor iyi bilirim :-( biz. Ayrı şehirlerde yiz çünkü
Bu arada benimki de aramadı kızlar :-(
Biz aynı sehirdeyiz her gün yan yanaydikzor ama dayanacağım mecbur. İnşallah bir daha böyle uzun süre ayrı kalmayiz tek duam.
Bu arada benimki de aramadı kızlar :-(
bu çocuk beni öldürecek yaa ankesörden arandım biraz önce kiminle görüşüyorum falan dedi kandırdı beni bir de sesini değiştiriyo kapadım ben de sonra 7 8 kere aradı açmadım ama numara 44 lü mebsin hep 31 li şimdi normal aradı 31 li olandan ben aradım niye kapatıyosun diyor arkadaşı içeriye telefon sokmuş ondan arıyomuş ama başında+9 vardı ankesörde de +9 oluyo deli yaa :))))
Aramayacak herhalde benimki ; (
Siz birbirinizi deli ediyorsunuzaşkınızı taze bırakıyorsunuz bence bu şekilde
Güzelmiş canım
sen neler yaptın canım
Ben de hasret çekerek bekliyorum canım... Arayınca mutlu oluyorumöyle yani
Amin canım inşallah hiçbir insan sevdiğinden ayrı, uzakta yaşamak zorunda olmaz.
kim mutlu olmuyo ki :) gıcıklıklar yapsa bile :)
kim mutlu olmuyo ki :) gıcıklıklar yapsa bile :)
Çılgın sevgililer sizi :) maşallah Allah bozmasin. Ben beni aradığı numaraları arıyorum da hiç biri meşgul değil daha serbest değiller demek ki :)
Çılgın sevgililer sizi :) maşallah Allah bozmasin. Ben beni aradığı numaraları arıyorum da hiç biri meşgul değil daha serbest değiller demek ki :)
askerde benimle oyun oynuyo resmen gelsin de bi sorayım onaa :)
Hafiyelik konusunda uzmanlaşmışim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?