• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bir gecede olsa iyi geliyor be canım inşallah yatın derler eşinde zorlasın biraz şartları:1:biz izin kullanmasak yapamazdık canım Mehmet çok zorlanıyor özlediği zamanlarda hareketleri değişiyor birde bı huyu var o zorlanınca gözlerini filan kırpıstırmaya başlıyor...en çok onun için kullanıyoruz izinleri tabii bize de iyi geliyor...gerçi düşünüyorum bazen de diyorum keske bizim de acele edecek bir işimiz olsaydı diyorum malum aile işi böyle durumlarda güzel ama sonrası sıkıntı
Kiyamam Mehmetcime yaa cnmm bnm onun Icin herseye deger minicik yureginde neler yasiyorlar kuzular hayirlisi cnmm El isinde calismakta Zor kendi isinde Zor
:1: bende anne olduktan sonra daha anlayışlıyım kvlere karşı. Bazen kızıma bakıyorum diyorum nasıl başka birileriyle paylaşırım ilerde şimdi iki saat birine bırakmaya dayanamazken :50:

Annelik empatiyi ogretiyor cnmm dogumdan ciktim evime geldigimde icime sokasim geliyrdu cocugu dedim kimseye veremem paylasamam evlendirmiycm bnm kv merak etme kziim okulda bulur dedi ben sok haha biz sinif arkadasiyiz ona bile kizamadim dusun

Kiyamam Mehmetcime yaa cnmm bnm onun Icin herseye deger minicik yureginde neler yasiyorlar kuzular hayirlisi cnmm El isinde calismakta Zor kendi isinde Zor

Annelik empatiyi ogretiyor cnmm dogumdan ciktim evime geldigimde icime sokasim geliyrdu cocugu dedim kimseye veremem paylasamam evlendirmiycm bnm kv merak etme kziim okulda bulur dedi ben sok haha biz sinif arkadasiyiz ona bile kizamadim dusun

Kv güldüm canım:neden Kv ler laf sokmayı kendilerine görev edinirler acaba?anneme şimdiden diyorum bak sen normal bi Kv olmayacaksın karşında ben olurum geline laf sokar durursan kendim de yasadım ya olmayan gelini koruyorum şimdiden

Son düzenleme:
Kv güldüm canım:neden Kv ler laf sokmayı kendilerine görev edinirler acaba?anneme şimdiden diyorum bak sen normal bi Kv na karşında ben olurum geline laf sokar durursan kendim de yasadım ya olmayan gelini koruyorum şimdiden

Evet ya bnmki sessiZdir ama en buyuk laf sokmasi oydu ama sonradan jetonlar dustu bnmde new yapcaZ cekcez CNm bnm bi arada olmak Zor ne kadar guzel dusunuyorsun herkesin basina boyle gorumce <3

Evet ya bnmki sessiZdir ama en buyuk laf sokmasi oydu ama sonradan jetonlar dustu bnmde new yapcaZ cekcez CNm bnm bi arada olmak Zor ne kadar guzel dusunuyorsun herkesin basina boyle gorumce <3

Bi gelin adayımız var şimdi tanışıyoruz onunla dıyormuşuz ki kardeşime ablandan yana çok rahatım da ufaklık çektirir bana:1:küçük kız kardeşim 10 yaşında daha biraz da cadı birde abisine aşık gelinin çekeceği var cidden ben bari iyi olayım kıza:1:

iyiyim canım bende şükür. Sadece eşimi çok özlüyorum bugün :43:

nisacım en güzeli hiç kulak asma. Allaha havale et geç. Bir içine girdin mi bu dedikoduların önünü alabilene aşkolsun. Üzme kendini zaten kafamız rahat değil bide onla bunla mı uğraşacaz :50:

hayırdır canım ne oldu

canım mayısta oğlu evlenecekmiş bizimde kontrat bitti hem zam istiyor hemde 6 ay sonra çıkın diyor mayısta zor olacak kardeşimin sınavı var benim düğüne az kalacak hemde.hayırlısıyla ev bulur çıkarız inşallah

Terazicim cnmm Allah gonlunuze gore bir ev denk getirsin cikmanizdada vardir hayir

inşallah canım birde nişanlım gelmeden taşınmak istiyorum o geldiğinde bu hasretten sonra taşınmayla falan uğraşmak zor olur.nişanlım gelsin tüm izin günlerimde onun yanında olayım istiyorum.

Ins cnmm gecmisi de okuyamadim sen nasilsin Nisanlin nasil? Gulli Rana sen nasilsin CNm bnm esimde bugun tutturdu istanbula gecmeden annemelere gidelim diye olmaz dedim ama sanirim gitmeliyim hakki

canım bikaç günden birşey olmaz.siz istanbulda mı oturuyordunuz normalde

aynen öyle canım sabır son aşamada.. :31: artık bunları yaşadıkça biz düğüne varmayız demeye başladım :50:

canım böyle düşünme bizde 1 yıldır nişanlıyız bizimde 2 günde olsa küslüklerimiz oluyor aşırı olmamak şartıyla bence tuzu biberi ilişkinin helede askerdeyken normal bunlar kaç aydır görüşmüyoruz. şu ara iyiyiz bizde nişanlım bana çok destek oluyor uzakta bile olsa varlığı yetiyor ben ona moral vereceğime o bana moral veriyor ama bugün hissettimki çok az kaldı geliyorlar artık ayrılmayacağız Allah'ın izniyle

CNm normalde bayramdan bayrama gideriZ ramazan bayraminda oradaydik ama simdi askerlik ya ondan gormek istiyor 2gece kalalim dedi memleketler farkli olunca bakalim sabrederim hayir dedikten sonra kendimi kv hissettim hahah oglum ugramasini isterdim

Canım boş ver bence gidin, ileride oğulun eşi senin yanına gelmek istemese ağrına gitmez mi ? ben hep bu şekilde düşünüyorum. Ne ekersek onu biçeriz .. Bu arada amcanı da Allah'a havale et, ne kadar ayıp, insan yaşından utanır ..

aklına kötü şeyler getirme canım. Biz eşimle evliyken de sevgiliyken de hasret çektik. ama çok ilginçtir sadece nişanlıyken sudan sebeplere tartıştık, bitme noktasına geldik. Bu döneme ayrılık yaramıyor galiba :50: yan yana olunca insan ayrıyken tartıştığı en büyük sebebe bile gülebiliyor :1:

evet canım uzak olunca en küçük meseleler bile kocaman olup işi ayrılma noktasına getirebiliyor.. bu kadar sabredip beklemişim insan karşılığını görmeyi istiyor..bazen diyorum ki herşeyi alttan almakla hata mı ettim..çünkü çok fena alıştı askerlikten sonra yine aynı davranışları beklerse avucunu yalar :1:

Canım hiiiiçç korkma bak biz nişan attık kocacığımla çeşitli problemler yüzünden sonra barıştık evlendik çokta mutluyuz...nişanlılıkta bana hep en sıkıntılı zaman gibi gelir zaten sonrası daha kolay

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. ben bu kadar uzun süre nişanlı kalmayı istemedim.. en azından sevgiliyken askere göndermiş olsaydım tartışmalarımız bu derece etkilemezdi beni...

canım böyle düşünme bizde 1 yıldır nişanlıyız bizimde 2 günde olsa küslüklerimiz oluyor aşırı olmamak şartıyla bence tuzu biberi ilişkinin helede askerdeyken normal bunlar kaç aydır görüşmüyoruz. şu ara iyiyiz bizde nişanlım bana çok destek oluyor uzakta bile olsa varlığı yetiyor ben ona moral vereceğime o bana moral veriyor ama bugün hissettimki çok az kaldı geliyorlar artık ayrılmayacağız Allah'ın izniyle

inşallah canım.. nişanlı olmak çok zor.. tartışmalar küslükler olunca en kötüsünü düşünmeye başlıyorum.. ya biterse ya artık aramazsa diye.. ben halen pişmanım keşke nişan işini askerlikten sonraya erteleseydik diyorum ama beni dinlemedi ki illaki nişan olacak diye tutturmuştu :19:

Merhaba millet :3: ben arkadaşımdaydım nişanlımın haberi yoktu :18: eve kendimi zor attım.. içine mi doğdu naptıysa 1 saatin içinde 3 defa aradı :1:

Back
X