Kiyamam Mehmetcime yaa cnmm bnm onun Icin herseye deger minicik yureginde neler yasiyorlar kuzular hayirlisi cnmm El isinde calismakta Zor kendi isinde ZorBir gecede olsa iyi geliyor be canım inşallah yatın derler eşinde zorlasın biraz şartlarıbiz izin kullanmasak yapamazdık canım Mehmet çok zorlanıyor özlediği zamanlarda hareketleri değişiyor birde bı huyu var o zorlanınca gözlerini filan kırpıstırmaya başlıyor...en çok onun için kullanıyoruz izinleri tabii bize de iyi geliyor...gerçi düşünüyorum bazen de diyorum keske bizim de acele edecek bir işimiz olsaydı diyorum malum aile işi böyle durumlarda güzel ama sonrası sıkıntı
bende anne olduktan sonra daha anlayışlıyım kvlere karşı. Bazen kızıma bakıyorum diyorum nasıl başka birileriyle paylaşırım ilerde şimdi iki saat birine bırakmaya dayanamazken
![]()
Annelik empatiyi ogretiyor cnmm dogumdan ciktim evime geldigimde icime sokasim geliyrdu cocugu dedim kimseye veremem paylasamam evlendirmiycm bnm kv merak etme kziim okulda bulur dedi ben sok haha biz sinif arkadasiyiz ona bile kizamadim dusun