• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar ben olduğumda da kimse olmuyor dün muhabbet dönmüş ama ben iş yerinden arkadaşlarla dışarıdaydım.iyi geldi hiçbiyere gittiğim yoktu.nişanlımada kargo bugün ulaşmış çok mutlu oldu gönderdikleri için orda kimseye birsey gönderen olmamış ço duygulandı.ben çok özledim artık hemen ocak gelsin hatta şubat gelsin istiyorum

ohh canım iyi yaptın kafa dağıtmış oldun.. bende hem ocak hem de mayıs gelsin istiyorum :1:

merhaba hanımlar aksam ne guzel muhabbet etmıssınız :16: bende cok sık gelemıyorum bu aralar :31: safak dogan gunesımıze de az kalıyor hayırlısıyla :16::16:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar aksam ne guzel muhabbet etmıssınız :16: bende cok sık gelemıyorum bu aralar :31: safak dogan gunesımıze de az kalıyor hayırlısıyla :16::16:

merhaba canım.. evet uzun bir aradan sonra dün akşam birazcık kaynattık.. şafak doğan güneşi de göreceğiz inşallahhh :16:

ıyı olmus canım vakıt daha hızlı gecıyor :26: ayy o gun bı gelse bende uyuyamam heralde o gece o dogan gunesı gormek ıstıyorum :16: sonra ıste nasıl olursam :1::1:

o gece hep birlikte burada oluruz heyecanımızı paylaşırız.. sabah olduğunda da herkes sevdiğini karşılamaya gider..:16: ben havaalanına gitmeyi planlıyorum yolu şaşırmasam iyidir :1:

o gece hep birlikte burada oluruz heyecanımızı paylaşırız.. sabah olduğunda da herkes sevdiğini karşılamaya gider..:16: ben havaalanına gitmeyi planlıyorum yolu şaşırmasam iyidir :1:

ben aksamları pek gıremıyorum ama o gece bende burda olacagım ıns :1: aaa ben ıse gelecegım malesef esım aksama anca gelcek otobusle gelecek cunku :31: ama ertesı gun ızın ısteyecegım bakalım :26: gıt tabı canım bulursun bulursun :16:

aynen canım birde bize sorsunlar.. Bende bu cümleleri o kadar çok duyuyorum ki ''aa bitirdiniz askerliği''... Hiçte öyle bir şey yok askerlik bitmiyor mübarek :95:

geçenlerde bir forumda okudum,biri şey demiş,
askerlikte şafak saymak diye bir şey yok ilk gün de aynı son gün de ,
hep bekliyorsun .. :14:

şimdi hep kaynanayı kötülemek olmaz bende azcık huysuzumdur biri beni kızdırdığında kolay kolay unutmam.. Aradan yıllar da geçse o kızgınlığım hep içinde kalır ve ona göre davranırım karşımdaki kişiye.. Bu hiç hoşlanmadığım bir şey ve elimde değil.. O yüzden bazen söylenilenleri iyi tarafından algılamaya çalışıyorum sırf o kişiye karşı bende bir soğukluk olmasın diye :31:

aynı ben ya okurken cok guldum ıs yerınde daıre baskanına bıle küsüyorum ben, trip atıyorum kendımce:1:

Selam Kızlaar :3::3:

Ne çok kaynatmışsınız, maşallah size :1: Bugun keyfim çok yerinde MaşaAllah, eşimle tam 15 dakika konuştum, çok mutluyum çok az kaldı, bu hafta da bitseydi hayırlısıyla

Selam Kızlaar :3::3:

Ne çok kaynatmışsınız, maşallah size :1: Bugun keyfim çok yerinde MaşaAllah, eşimle tam 15 dakika konuştum, çok mutluyum çok az kaldı, bu hafta da bitseydi hayırlısıyla

nasılsın canım?eşlerimizin sesini duymak nasıl mutlu ediyor artık bizi bizde 10 dk konustuk günüm güzelleşti:))az kaldı az hele sizin ne kaldı şurda bir ay sonra şenlik var burda

nasılsın canım?eşlerimizin sesini duymak nasıl mutlu ediyor artık bizi bizde 10 dk konustuk günüm güzelleşti:))az kaldı az hele sizin ne kaldı şurda bir ay sonra şenlik var burda

teşekkür ederim canım, sen nasılsın? Aynen öyle ben bu haftayı bitti sayıyorum zaten :1: Ne güzel sen de görüşmüşsün çok sevindim, bu arada aramızda 2 gün var sadece şafaklar da sen de 2 gün sonra kavuşacaksın çok uzun değil inan :1:

Back
X