- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
terazi, nisa ve fatmayla denk gelemiyoruz arada yazıp çıkıyorlar sanırım. Son günler bütün kızlar toplanırız belki![]()
son günler gelmezlerse ayıp ederler daha kutlama yapacağız burada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
terazi, nisa ve fatmayla denk gelemiyoruz arada yazıp çıkıyorlar sanırım. Son günler bütün kızlar toplanırız belki![]()
evet canım malesef. Rana da özellikle anneanne ve dedesiyle (babasının babası) çok mutlu. Sık sık gelecekler artık uzak büyümesini istemiyorum onlardanayy canım sizin birde böyle bir durumunuz var değil mi rana da alısmıstır iyice onlara kalabalığa filan..
Oyy kuzum benim ismi de çok güzelmiş maşallah mehmetçiğin Mehmetimehmet canım paşamın adı:)cumartesi onun tabiriyle ısıklı park a götürdüm hani avm lerdeki star park var ya onlara dedim haftaya babanla gelicez inşallah oğlum bir çığlık attı herkes döndü bize baktıçok heyecanlı gün sayıyoruz birlikte
![]()
evet canım malesef. Rana da özellikle anneanne ve dedesiyle (babasının babası) çok mutlu. Sık sık gelecekler artık uzak büyümesini istemiyorum onlardan
Oyy kuzum benim ismi de çok güzelmiş maşallah mehmetçiğin MehmetiCanım benim rabbim bir daha ayırmasın babasından.
biz birkaç kişi sayfanın mudavimleriyizkızlar da gelse artık senlense burası
son günler gelmezlerse ayıp ederler daha kutlama yapacağız burada![]()
inşallah canım. Gelsinler tabi. Sizin durumunuz da o yönden artılı. Mehmet geniş ailede büyüyor.amiinnnnn:)yavrular babalarından uzak kalmasın artık inşallah...eee artık dediğin gibi özledikçe rana yı sevmeye gelirler büyükler onlar sizin misafiriniz olur
evet yaa 351lerin kavuşmalarını okumuştum da çok heves etmiştim. Bizde şenlenelim şöyle bir kurt dökelimm![]()
kesinlikle çok güzeldir. Hayal edince bile heyecanlanıyorum benayyy o günü çok iyi hatırlıyorum nasılda saf saf okuyordum yazdıklarını.. çok güzel bir an olsa gerek şimdiden heyecan yaptım yahu![]()
inşallah canım. Gelsinler tabi. Sizin durumunuz da o yönden artılı. Mehmet geniş ailede büyüyor.
ayyy o günü çok iyi hatırlıyorum nasılda saf saf okuyordum yazdıklarını.. çok güzel bir an olsa gerek şimdiden heyecan yaptım yahu![]()
zeyyyy bizde senden bahsettik şimdi neredesin
Geldim canimm) uzun zamandir giremiyordm.. nasilsin canm? Az kaldi artik hem de coook az:)))
tahmin edebiliyorum canım sırf o durumlar olmasın diye eşim Erzurum'a gelmek istemiyorçocuk açısından evet canım sevgi arsızı oldu tam herkesin gözbebeği ama bizim için hep böyle olmak biraz yıppratıcı ilişkilerde mesafe kalmıyor bir süre sonra laçkalasıyor.....
ben onların yazdıklarını okuyunca öyle özenmiştim ki ağlamiştım hatta bizim çok var ne zaman geçecek diyeçok şükür azıcık kaldı veee kutlama sırası bizde şimdi
evet canım önceden daha çok muhabbet oluyordu sanki. hnf, zey falan hiç girmiyor mesela artık
bir iki gün kalırız canım sonra gideriz. Ev toplu duruyor okula başlamadan temizlik yapmam lazımSorma şimdi bile bir ay birinde bir ay birinde kalıyorum ayrıldığım evdekiler ağlıyor. Çok zor olacak ikisi içinde
Sen ne zaman geçiyorsun evine
hoşgeldin :) İyiyim canım sen nasılsın? az kaldı onun mutluluğu varGeldim canimm) uzun zamandir giremiyordm.. nasilsin canm? Az kaldi artik hem de coook az:)))
çocuk açısından evet canım sevgi arsızı oldu tam herkesin gözbebeği ama bizim için hep böyle olmak biraz yıppratıcı ilişkilerde mesafe kalmıyor bir süre sonra laçkalasıyor.....
evet bizim oturduğumuz ev baya eski birde dışarının tüm tozu eminim evde. İçim rahat etmiyor benim başkası temizleyince yaabenimde öyle halılar falan toplu ev tozlanmıştır canım ya bilekten dolayı yapamam da gidince çağırcam bi bayan gelsin çok iş var yaa
tahmin edebiliyorum canım sırf o durumlar olmasın diye eşim Erzurum'a gelmek istemiyor
evet bizim oturduğumuz ev baya eski birde dışarının tüm tozu eminim evde. İçim rahat etmiyor benim başkası temizleyince yaa![]()
belki hep yakın olduğumuzdan bilmiyorum ama ben bursa dısında yasamayı bile istiyorum artık kendi ailemde burda ama sıkıldım eşimle çocuğumla aile olmak istiyorum sadece
öyle canım yaa burada kaldığım sürede ben bunu daha iyi anladım. Kendi aileni kurunca kendi ailen bile olsa olmuyor. İnşallah öyle bir fırsatınız olur.belki hep yakın olduğumuzdan bilmiyorum ama ben bursa dısında yasamayı bile istiyorum artık kendi ailemde burda ama sıkıldım eşimle çocuğumla aile olmak istiyorum sadece
senin durumun farklı canım. İyiyleş eşini iyileştir sonra rahat rahat yaparsınişte mecbur kalınca![]()