bizim grubun dezavantajı sanırım çocuklu üye çok, olmayanlar genelde çalışıyor. Bir türlü denk gelemiyoruzilk aylarda baya hareketliydik daha çok vakit geçiriyorduk burada, böyle olunca üzülüyorum ben:44:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim grubun dezavantajı sanırım çocuklu üye çok, olmayanlar genelde çalışıyor. Bir türlü denk gelemiyoruzilk aylarda baya hareketliydik daha çok vakit geçiriyorduk burada, böyle olunca üzülüyorum ben:44:
bizim grubun dezavantajı sanırım çocuklu üye çok, olmayanlar genelde çalışıyor. Bir türlü denk gelemiyoruz![]()
aynen öyle canımgüzel bir tespit:128: girenler de var olan yorumları okuyup cevap verip çıkıyorlarneyse işte böyle idare ediyoruzz
![]()
senin daha az kalmış canım.bende 30lara ineyim yeter diyorum bu hafta hemen geçsin istiyorum.teskere tarihi belli oldumu eşinin.nişanlım daha tam tarihi bilmiyor
evet yaa çok nadir muhabbetin döndüğü zamanlar. Son günler bile hareket vermedi![]()
güzel bir tespit:128: girenler de var olan yorumları okuyup cevap verip çıkıyorlarneyse işte böyle idare ediyoruzz
![]()
bende bu tembellik varken o iş zorNolduu bizim ciltbakımı programlarımız? Aydemir bize taktik verecekti yok amaBen de biraz önce çıktım ama yine girdim muhabbet güzel oluyor
![]()
bende bu tembellik varken o iş zorbence de güzel oluyor muhabbet, zaman iyi geçiyor
Canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur askerlik bitince.Nişanlım öyle güzel bir mesaj yazmışki bugünü unutmayıp gözlerim doldu okurken.az kaldı tek tesellim bu.seninde kayınvaliden gelmiş çok sevindim nasıl geçti
evet eskisi gibi değil artık herkes bir uğrayıp çıkıyor.
evet yaa çok nadir muhabbetin döndüğü zamanlar. Son günler bile hareket vermedi![]()
Değil mi? Cidden az kalmış ya geride bıraktığımıza göre. Umarım halledersin canım çok bilgim yokya bilmiyorum ki cnm, ben de topiclere bakıyorum nasıl olacak... 36 güne çok diyordum ama şimdi bu kadar kısa sürede nasıl bakıma gircem ben diyorumKızlar demek ki cidden şafağımız az kalmış, yaşasın :)))
sivilce ve akne izlerinden başlamak istiyorum, bi de benim tırnak yeme sorunum var
çok üzülüyorum tırnaklarıma topiclere bakıyorum şimdi, mavala ürünleri iyi diyorlar tırnak yemekten kurtulmak istiyorum biran önce
![]()
ayy evet canım 40lar diyoruz mesela sanki hergün 40mış gibi geliyor. Az kaldı ama daha yavaş geçiyor sanki. Eşimde sıkılmış zaten yemekleri yiyemiyor artık pufffgüzel geçti canım çok şükür.. epey yoruldum koşuşturdum azcıkazcık oğlunu şikayet ettim o kadar
son günler ama geçmediği için sıkıyor yahu![]()
Değil mi? Cidden az kalmış ya geride bıraktığımıza göre. Umarım halledersin canım çok bilgim yok
ayy evet canım 40lar diyoruz mesela sanki hergün 40mış gibi geliyor. Az kaldı ama daha yavaş geçiyor sanki. Eşimde sıkılmış zaten yemekleri yiyemiyor artık pufff![]()
bunaldık iyice sabrımız tükendi galibasanırım ben nişanlımdan daha çok sıkıldımnedendir bilmiyorum pazar gününü hiç sevmem.. şimdi nişanlım da yok ya iyice nefret ettim.. dün bu huzursuzluğumu nişanlım fark etti onunda canı sıkıldı.. kötü bir gündür
![]()
bunaldık iyice sabrımız tükendi galibabende dışarı çıkınca eşimin yokluğunu daha çok hissediyorum. Ben de dünü o yüzden sevmedim
![]()
bugünler geçecek inşallah![]()
Değil mi? Cidden az kalmış ya geride bıraktığımıza göre. Umarım halledersin canım çok bilgim yok
ayy evet canım 40lar diyoruz mesela sanki hergün 40mış gibi geliyor. Az kaldı ama daha yavaş geçiyor sanki. Eşimde sıkılmış zaten yemekleri yiyemiyor artık pufff![]()
bugünler geçecek inşallah![]()
Bugün iş yerindeki arkadaşlara şafağımı söyledim,
Herkes çok şaşırdı ne kadar çabuk geçmiş daha geçenlerde 66 diyordun dediler...
Yaa dedim birde bana sorun..
Bu zaman ne kadar göreceli![]()
kesinlikle öyle bize bir hafta zor geçiyor ama dışarıdaki adam aa koca ay nasıl geçmiş diyorBugün iş yerindeki arkadaşlara şafağımı söyledim,
Öyle canım yaa sabah beri 39 deyince o kadar az geliyor kiCanım çok haklısın azcık kaldı, biz sadece uzun zamandır beklediğimiz için sabrımız azaldı, ama geçecek bugunler... Hatta gülümseyerek anacağız inşallah![]()
kesinlikle öyle bize bir hafta zor geçiyor ama dışarıdaki adam aa koca ay nasıl geçmiş diyor
Öyle canım yaa sabah beri 39 deyince o kadar az geliyor ki40 gün sonra hiç yaşanmamış gibi olacak bunlar
aynen öyle canım, ben artık bugunu bitirdim, 35 gün sonrasını hayal ediyorum sadeceİnşallah kavuşacağız çok az kaldı, son 5 hafta 5 hafta deyince daha kısa geliyor da bana
![]()
kesinlikle öyle bize bir hafta zor geçiyor ama dışarıdaki adam aa koca ay nasıl geçmiş diyor
Öyle canım yaa sabah beri 39 deyince o kadar az geliyor ki40 gün sonra hiç yaşanmamış gibi olacak bunlar
Bugün iş yerindeki arkadaşlara şafağımı söyledim,
aynen bende hafta sayıyorum. Hatta her cumartesi eşimin uçak saatinde telimde alarm var 6 hafta kaldı diyeaynen öyle canım, ben artık bugunu bitirdim, 35 gün sonrasını hayal ediyorum sadeceİnşallah kavuşacağız çok az kaldı, son 5 hafta 5 hafta deyince daha kısa geliyor da bana
![]()