• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

senin daha az kalmış canım.bende 30lara ineyim yeter diyorum bu hafta hemen geçsin istiyorum.teskere tarihi belli oldumu eşinin.nişanlım daha tam tarihi bilmiyor

İnşallah inersin canım sende 2 hafta fazlan var sadece, dert etme :34: Biz tam olarak bilmiyoruz 12 gün muhabbetini de katarak hesaplıyorum ben...

evet yaa çok nadir muhabbetin döndüğü zamanlar. Son günler bile hareket vermedi :50:

Nolduu bizim ciltbakımı programlarımız? Aydemir bize taktik verecekti yok ama :15: Ben de biraz önce çıktım ama yine girdim muhabbet güzel oluyor :34:

güzel bir tespit:128: girenler de var olan yorumları okuyup cevap verip çıkıyorlar :1: neyse işte böyle idare ediyoruzz:9:

İşte onlardan biri de benim, bakıyorum görebildiğim sorulara cevap verip çıkıyorum, bazen çok kaynatıyorsunuz bir sürü sayfa oluyor :1:

bende bu tembellik varken o iş zor :17: bence de güzel oluyor muhabbet, zaman iyi geçiyor

ya bilmiyorum ki cnm, ben de topiclere bakıyorum nasıl olacak... 36 güne çok diyordum ama şimdi bu kadar kısa sürede nasıl bakıma gircem ben diyorum :1: Kızlar demek ki cidden şafağımız az kalmış, yaşasın :))) :36::36:sivilce ve akne izlerinden başlamak istiyorum, bi de benim tırnak yeme sorunum var :43::43: çok üzülüyorum tırnaklarıma topiclere bakıyorum şimdi, mavala ürünleri iyi diyorlar tırnak yemekten kurtulmak istiyorum biran önce :43:

Son düzenleme:
Canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur askerlik bitince.Nişanlım öyle güzel bir mesaj yazmışki bugünü unutmayıp gözlerim doldu okurken.az kaldı tek tesellim bu.seninde kayınvaliden gelmiş çok sevindim nasıl geçti

evet eskisi gibi değil artık herkes bir uğrayıp çıkıyor.

güzel geçti canım çok şükür.. epey yoruldum koşuşturdum azcık :34: azcık oğlunu şikayet ettim o kadar :1:

evet yaa çok nadir muhabbetin döndüğü zamanlar. Son günler bile hareket vermedi :50:

son günler ama geçmediği için sıkıyor yahu :50:

ya bilmiyorum ki cnm, ben de topiclere bakıyorum nasıl olacak... 36 güne çok diyordum ama şimdi bu kadar kısa sürede nasıl bakıma gircem ben diyorum :1: Kızlar demek ki cidden şafağımız az kalmış, yaşasın :))) :36::36:sivilce ve akne izlerinden başlamak istiyorum, bi de benim tırnak yeme sorunum var :43::43: çok üzülüyorum tırnaklarıma topiclere bakıyorum şimdi, mavala ürünleri iyi diyorlar tırnak yemekten kurtulmak istiyorum biran önce :43:
Değil mi? Cidden az kalmış ya geride bıraktığımıza göre. Umarım halledersin canım çok bilgim yok :50:

güzel geçti canım çok şükür.. epey yoruldum koşuşturdum azcık :34: azcık oğlunu şikayet ettim o kadar :1:

son günler ama geçmediği için sıkıyor yahu :50:
ayy evet canım 40lar diyoruz mesela sanki hergün 40mış gibi geliyor. Az kaldı ama daha yavaş geçiyor sanki. Eşimde sıkılmış zaten yemekleri yiyemiyor artık pufff :43:

Değil mi? Cidden az kalmış ya geride bıraktığımıza göre. Umarım halledersin canım çok bilgim yok :50:

ayy evet canım 40lar diyoruz mesela sanki hergün 40mış gibi geliyor. Az kaldı ama daha yavaş geçiyor sanki. Eşimde sıkılmış zaten yemekleri yiyemiyor artık pufff :43:

sanırım ben nişanlımdan daha çok sıkıldım :5: nedendir bilmiyorum pazar gününü hiç sevmem.. şimdi nişanlım da yok ya iyice nefret ettim.. dün bu huzursuzluğumu nişanlım fark etti onunda canı sıkıldı.. kötü bir gündür :25:

sanırım ben nişanlımdan daha çok sıkıldım :5: nedendir bilmiyorum pazar gününü hiç sevmem.. şimdi nişanlım da yok ya iyice nefret ettim.. dün bu huzursuzluğumu nişanlım fark etti onunda canı sıkıldı.. kötü bir gündür :25:
bunaldık iyice sabrımız tükendi galiba:50: bende dışarı çıkınca eşimin yokluğunu daha çok hissediyorum. Ben de dünü o yüzden sevmedim :43:

Canım çok haklısın azcık kaldı, biz sadece uzun zamandır beklediğimiz için sabrımız azaldı, ama geçecek bugunler... Hatta gülümseyerek anacağız inşallah :34:

bugünler geçecek inşallah :5:

ne güzel söylemişsin cnm, amin inşallah :34:

Bugün iş yerindeki arkadaşlara şafağımı söyledim,
Herkes çok şaşırdı ne kadar çabuk geçmiş daha geçenlerde 66 diyordun dediler...
Yaa dedim birde bana sorun..
Bu zaman ne kadar göreceli :43:

Haklısın zaman göreceli, azcık kaldı diye kendimizi inandırırsak başta daha hızlı geçiyor emin ol :34:

kesinlikle öyle bize bir hafta zor geçiyor ama dışarıdaki adam aa koca ay nasıl geçmiş diyor:50:

Canım çok haklısın azcık kaldı, biz sadece uzun zamandır beklediğimiz için sabrımız azaldı, ama geçecek bugunler... Hatta gülümseyerek anacağız inşallah :34:
Öyle canım yaa sabah beri 39 deyince o kadar az geliyor ki :21: 40 gün sonra hiç yaşanmamış gibi olacak bunlar

kesinlikle öyle bize bir hafta zor geçiyor ama dışarıdaki adam aa koca ay nasıl geçmiş diyor:50:

Öyle canım yaa sabah beri 39 deyince o kadar az geliyor ki :21: 40 gün sonra hiç yaşanmamış gibi olacak bunlar

aynen öyle canım, ben artık bugunu bitirdim, 35 gün sonrasını hayal ediyorum sadece :1: İnşallah kavuşacağız çok az kaldı, son 5 hafta 5 hafta deyince daha kısa geliyor da bana :1:

aynen canım birde bize sorsunlar.. bende bu cümleleri o kadar çok duyuyorum ki ''aa bitirdiniz askerliği''... hiçte öyle bir şey yok askerlik bitmiyor mübarek :95:

Back
X