• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canim merak etme gercekten cok kalabaliklar dusun 5bin civari asker varmis icerde.kocamaaan bi kampuss. Ben beklerken sesleri geliyodu bagirarak marş soylerek egtm goruyolardi. Arama sansi olsa arar canini sıkma cocuguna saril

ayrıca bende bi sürü numara var mebs deki ankesörlülerin:31:ben sürekli arayıp çağırttırıyordum çok merak edersem tabi sonra istemedi milletle konuşma diye ama:1:isteyen olursa verebilirim...Allah yardımcımız olsun sayılı gün zor olsa da geçiyo merak etmeyin:29:

Kızlar selam
Benim askerim ankara cankaya da
Onlara liste gelio kimler gelşo hangi tarihte diye
Mebstekiler 1 eylül saat 5 te usta birliğine teslim olcak
Yani mebsin yemin töreni 30 agustos cuma
Zaten yemin törenleri cuma oluo
Ama 30 agustos resmi tatil sarkar mı bilmem ama zannetmem
Bizimkide teslim oldugundan 3 hafta sonra yemin töreni olmustu
Umarım 30 agustostur tatilde gidersiniz yanlarına :)

Cok sukur aradi bitanem cok rahatladim uzunca konustuk oglum konustu icim ferahladi bu arada askerlik 168gun denmis 30-31 ocak gibiymis;(;(

Kızlar selam
Benim askerim ankara cankaya da
Onlara liste gelio kimler gelşo hangi tarihte diye
Mebstekiler 1 eylül saat 5 te usta birliğine teslim olcak
Yani mebsin yemin töreni 30 agustos cuma
Zaten yemin törenleri cuma oluo
Ama 30 agustos resmi tatil sarkar mı bilmem ama zannetmem
Bizimkide teslim oldugundan 3 hafta sonra yemin töreni olmustu
Umarım 30 agustostur tatilde gidersiniz yanlarına :)

Cnmm 6eylul denmis sarkmis bir hafta bnm askerim 7-8 eylul evci 9usta birlik Icin yol izni 10unda teslim olacak

Cnmm 6eylul denmis sarkmis bir hafta bnm askerim 7-8 eylul evci 9usta birlik Icin yol izni 10unda teslim olacak
ya canım bize de ya dağıtıma çıkarsınız ya da 1 gün yol izni olanlar ayın 7sinde teslim olmak zorunda demişler evci diye bir şey söylememişler, o yüzden biz de dağıtım izni kullanmasın diye yeminde görüp gelicez :25:sonra o askeriye aracılığıyla teslim olacak birliğine. nasıl oluyor ki bu iş? yani bizimkiler 7sinde teslim olmak zorundaymış... eşine bir sorar mısın müsait olduğunda :44:

Yok aramadi :( ben burda belki ondan fazla perişan oldum bir dakikacik olsun aramadi kızlar :(

ya canım bize de ya dağıtıma çıkarsınız ya da 1 gün yol izni olanlar ayın 7sinde teslim olmak zorunda demişler evci diye bir şey söylememişler, o yüzden biz de dağıtım izni kullanmasın diye yeminde görüp gelicez :25:sonra o askeriye aracılığıyla teslim olacak birliğine. nasıl oluyor ki bu iş? yani bizimkiler 7sinde teslim olmak zorundaymış... eşine bir sorar mısın müsait olduğunda :44:

Birliğine askeriye aracılığı ile teslim olanların evcisi olmaz ancak dağıtım izni alması gerekir bu da şafağını uzatır.

Birliğine askeriye aracılığı ile teslim olanların evcisi olmaz ancak dağıtım izni alması gerekir bu da şafağını uzatır.

ama bizimkilere evci izniyle alakalı bir şey denmemiş ki eğer öyle olsaydı askeriyeyle teslim olmazdı zaten:85:. bir de kısa dönemler en fazla 3 kez evci kullanabiliyormuş doğru mu?

ama bizimkilere evci izniyle alakalı bir şey denmemiş ki eğer öyle olsaydı askeriyeyle teslim olmazdı zaten:85:. bir de kısa dönemler en fazla 3 kez evci kullanabiliyormuş doğru mu?
Arkadaşımın sevgilisi gitmisti geçen sene. 45 günde bir çıkabiliyor demisti. Sevgilisinin ailesiyle gitmişlerdi 45 günü bekliyoruz demisti.

Cnmm dun dediler dedi ama gecen hafta pazartesi bilgi gelir demislerdi icimden hep 158 olsa diyorum hala;(

yaaa bu şafak işi bir netleşmedi gittii.. her yerde ayrı şerler söyleniyor.. nişanlımın olduğu yerde 5 ay 5 gün denmiş kesin sonucu nereden öğrenecez kii :(

[MENTION][/MENTION]

Canımm askeriye askerleri kendi götürdüğü zaman nasıl evci izni olacak ki? evci izni yerine göre değişir kimi komutanlar hiç vermiyormuş.

Canımm askeriye askerleri kendi götürdüğü zaman nasıl evci izni olacak ki? evci izni yerine göre değişir kimi komutanlar hiç vermiyormuş.

ya canım aslında bizimkilere 3 yol sunulmuş, ya birliğinize kendiniz teslim olursunuz ama yol izniniz 1 gün yani cumartesi ayın 7sinde teslim olmak zorundasınız, ya dağıtım izni kullanırsınız, ya da buradan biz göndeririz diye...bizim için en uygunu askeriyeyle birlikte teslim olmasıydı ama şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar evci çıkmaktan bahsediyorlar :59: acaba dedim eşim bir ayrıntıyı atlamış olabilir mi? ama dediğine göre her yerde farklı uygulamalar var...oyy bilemiyorum işte, panona baktım senin az kalmış allah kavuştursun canım..

inşallah öyledir... 168 güne çıkmaz inşallah... seninki gittiğinden beri hiiç arayamadı mı?

Aradı aradı çok şükür de üç beş dakika... dün öğlen aradı yatagimi da degistirdiler yaninda pencere vardı çıkıp ordan ariyordum dedi. Aşı olmuşlar fırsat buldum bir iki dakika seni aradım dedi. Dünden beri bekliyorum. :( Benimkinin yeri iyi değilmis pek sudan çıkmış balık gibi... Yavrum daha usta birliğinde ne yapacak ne edecek bilmiyor bile :)

Aradı aradı çok şükür de üç beş dakika... dün öğlen aradı yatagimi da degistirdiler yaninda pencere vardı çıkıp ordan ariyordum dedi. Aşı olmuşlar fırsat buldum bir iki dakika seni aradım dedi. Dünden beri bekliyorum. :( Benimkinin yeri iyi değilmis pek sudan çıkmış balık gibi... Yavrum daha usta birliğinde ne yapacak ne edecek bilmiyor bile :)

benimki de şikayetçi.. burası çok pis diyor :) sıcakta epey bekletmişler.. ayakları yara olmuşş.. onlarada aşı yapmışlar.. ilkokul çocuğu gibi sızlanıyor :) usta birliği daha rahat oluyor diyorlar inşallah öyle olur ;)

Back