AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, askerlik süresinin kısaltılması ile ilgili, "Şimdi kısa dönem altı ay. Altı ay biraz daha revize edilebilir bir hale gelebilir belki. Bilgiye dayanarak değil, niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum. Yani 4 ayda olabilir." dedi.
Canım niyet demiş yaaa
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, askerlik süresinin kısaltılması ile ilgili, "Şimdi kısa dönem altı ay. Altı ay biraz daha revize edilebilir bir hale gelebilir belki. Bilgiye dayanarak değil, niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum. Yani 4 ayda olabilir." dedi.
Canım niyet demiş yaaa
hayır canım süresi için niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum demiş.. ve eğer muhalefet sıkıntı çıkarmazsa karar 1 hafta içinde çıkabilirmiş
Evet canım ben de okudum o haberi .. Ne diyelim gözler muhalefette
Evet canım ben de okudum o haberi .. Ne diyelim gözler muhalefette
ıns kızlar evcı ıznımızı alabılırız desteklerınız ıcın tesekkur ederım
bir kere de bi seye sokmasın burnunu muhalefet :))) lütfen ya :)
veeeşafak bir gün daha atar:))nasılsınız kızlar gündem çok yogun bu ara insaallah hersey lehimize gelişir.
Canım Suriye Tezkeresinden dolayı mı böyle bir duyum aldınız ki acaba ? Söylentidir ya o
bitkin bitkin evde oturuyordum haber alınca bi kendime geldimmuhalefet karşı çıkmaz inşallah çıkarsa ayıp eder valla
hayır canım süresi için niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum demiş.. ve eğer muhalefet sıkıntı çıkarmazsa karar 1 hafta içinde çıkabilirmiş
Evet canım ben de okudum o haberi memurlarnette şimdilik niyet diyor ama olması için galiba bu aralar görüşülecek. hadi bakalım hayırlısı olsu inşallah.
evet canım onların isteği ama muhalefet bu ne yapacağı belli olmazaçıklamayı yapan kişi 1 hafta içinde bu konu görüşülecek dedi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.. ay çok heyecanlı eğer kabul edilirse Allah'ın izniyle aralıkta kavuşacağız
gunaydın hanımlar moralım cok bozuk dun aksam esımle konustum esım evcı ızınlerı ıptal olacak sanırım dedı bır arkadası da evcı ıznı alacakmıs komutanı ızın vermemıs :26::26::26: offf ya hersey ayarlandı bılet otel ben napıcam sımdı kızlar ya
inşallah...12 gün eklendiyse şubatta gelecek ocak bile değil
biz hep ocak diye düşünüyoruz ama askeriyenin işi belli olmuyorordan burdan eklemelerle bırak kısalmayı neredeyse 7 aya çıkaracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?