zaten bana hiç zaman geçmiyor gibi geliyor daha 4 ay var
kızlar ya ben çok kaygılıyımbenimki bugün baya bi aramadı (6 saat kadar) sonra msj attı "bugün arayamazsam merak etme yarın anlatırım önemli şeyler oluyo burda" demiş.. ne oluyo ki çok merak ediyorum
canım telaş yapma denetim falan vardır.. eğer cep telefonu kullanıyorsa sıkıntı olabilir o yüzden öyle demiştir..
evet belki denetim vardır diye düşündüm ben de.. ama yarın anlatırım demiş denetimin nesini anlatçak ki.. "önemli şeyler oluyo" yazacağı vakitte nolduğunu kısaca yazıverseydi keşke ben de böyle meraklanmazdım
kızlar ya ben çok kaygılıyımbenimki bugün baya bi aramadı (6 saat kadar) sonra msj attı "bugün arayamazsam merak etme yarın anlatırım önemli şeyler oluyo burda" demiş.. ne oluyo ki çok merak ediyorum
canım o da panik yapmıştır aklına gelmemiştir.. ciddi bişey yoktur inşallah telaşlanmaa
canım benim nişanlımda en son gece 3te konuştuk gececi kendisi ve denetim olabilir diyordu belki denetim vardır aklına kötü bişey getirme
evet belki denetim vardır diye düşündüm ben de.. ama yarın anlatırım demiş denetimin nesini anlatçak ki.. "önemli şeyler oluyo" yazacağı vakitte nolduğunu kısaca yazıverseydi keşke ben de böyle meraklanmazdım
evet canım ya.. özellikle evde olduğum zamanlar bunalıyorum.. çalışıyor olsaydım belki oyalanırdım kafam dağılırdı.. evde durdukça hesap yapıyorum ve koskoca 4 ay var
daha önce hiç denetim olmamıştı belki öyledir canm ya ama önemli şeyler oluyo yazınca meraklandım umarım herşey yolundadır.. bi rahat bıraksalar çok iyi olcak..
canım ben çalışıyorum ama bende bazen keşke evde olsaydım diyorum bazen işe gitmek bile zor geliyor moralim bozuluyor birde aynı işyerindeydik heryerde onu hatırlıyorum
ayy canım ya senin durumun daha zor .. ben çok bunaldığımda dışarı çıkıyorum ama kış geldi artık öyle kafama estiği gibi çıkamam da Allahtan günler kısa
başım fena ağrıyor hasta olmasam bari bu soğuklardacanım ya ben şafak panosunu yaptım ama niye gözükmüyor anlamadım
canım bütün bilgileri yazdıktan sonra kaydediyorsun di mi?
canım sanırım herkesin göreceği şekilde kaydeti görmemişim sağol:)
canım sanırım herkesin göreceği şekilde kaydeti görmemişim sağol:)
Canım Suriye tezkeresi ile şu anki izinler alakalı olmaz ki. çünkü belli bir şey yok sadece tedbir amaçlıymış.
biz hep ocak diye düşünüyoruz ama askeriyenin işi belli olmuyorordan burdan eklemelerle bırak kısalmayı neredeyse 7 aya çıkaracaklar
yine olmadı anlamadım kaydet şeklinde birşey yok hakkımdaya girdiğimde görüyorum tezkere tarihi falan ama mesajlarda çıkmıyor
Yüreğime indircen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?