352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar ya ben çok kaygılıyım benimki bugün baya bi aramadı (6 saat kadar) sonra msj attı "bugün arayamazsam merak etme yarın anlatırım önemli şeyler oluyo burda" demiş.. ne oluyo ki çok merak ediyorum

canım telaş yapma denetim falan vardır.. eğer cep telefonu kullanıyorsa sıkıntı olabilir o yüzden öyle demiştir..

canım telaş yapma denetim falan vardır.. eğer cep telefonu kullanıyorsa sıkıntı olabilir o yüzden öyle demiştir..

evet belki denetim vardır diye düşündüm ben de.. ama yarın anlatırım demiş denetimin nesini anlatçak ki.. "önemli şeyler oluyo" yazacağı vakitte nolduğunu kısaca yazıverseydi keşke ben de böyle meraklanmazdım

canım o da panik yapmıştır aklına gelmemiştir.. ciddi bişey yoktur inşallah telaşlanmaa

kızlar ya ben çok kaygılıyım benimki bugün baya bi aramadı (6 saat kadar) sonra msj attı "bugün arayamazsam merak etme yarın anlatırım önemli şeyler oluyo burda" demiş.. ne oluyo ki çok merak ediyorum

canım benim nişanlımda en son gece 3te konuştuk gececi kendisi ve denetim olabilir diyordu belki denetim vardır aklına kötü bişey getirme

canım benim nişanlımda en son gece 3te konuştuk gececi kendisi ve denetim olabilir diyordu belki denetim vardır aklına kötü bişey getirme

daha önce hiç denetim olmamıştı belki öyledir canm ya ama önemli şeyler oluyo yazınca meraklandım umarım herşey yolundadır.. bi rahat bıraksalar çok iyi olcak..

benim eşimde dün öyle msj attı arayamam burası çok karışık belki yarında arayamam merak etme diye. Aradı bugün denetim varmış herkes diken üstündeymiş birde kağıt üzerinde başka görevler yazılıyken eşimi falan başka yerlerde kullandıkları içinde ortada gözükmeyin falan diye sürekli oraya buraya göndermişler. o yüzdenmiş tüm tantana. seninki de öyle birşeydir muhtemelen canım kafana takma.

evet canım ya.. özellikle evde olduğum zamanlar bunalıyorum.. çalışıyor olsaydım belki oyalanırdım kafam dağılırdı.. evde durdukça hesap yapıyorum ve koskoca 4 ay var

canım ben çalışıyorum ama bende bazen keşke evde olsaydım diyorum bazen işe gitmek bile zor geliyor moralim bozuluyor birde aynı işyerindeydik heryerde onu hatırlıyorum

daha önce hiç denetim olmamıştı belki öyledir canm ya ama önemli şeyler oluyo yazınca meraklandım umarım herşey yolundadır.. bi rahat bıraksalar çok iyi olcak..

nişanlımla konuştum şimdi denetim olmamış.canım önemli birşey olsa söylerdi belki askerler kavga falan etmiştir.geçen nişanlımın olduğu yerde bi çocuğun burnu kırılmış düşün.senin askerinle ilgili bişey yoktur meraklanma

canım ben çalışıyorum ama bende bazen keşke evde olsaydım diyorum bazen işe gitmek bile zor geliyor moralim bozuluyor birde aynı işyerindeydik heryerde onu hatırlıyorum

ayy canım ya senin durumun daha zor .. ben çok bunaldığımda dışarı çıkıyorum ama kış geldi artık öyle kafama estiği gibi çıkamam da Allahtan günler kısa

ayy canım ya senin durumun daha zor .. ben çok bunaldığımda dışarı çıkıyorum ama kış geldi artık öyle kafama estiği gibi çıkamam da Allahtan günler kısa

başım fena ağrıyor hasta olmasam bari bu soğuklarda canım ya ben şafak panosunu yaptım ama niye gözükmüyor anlamadım

Canım Suriye tezkeresi ile şu anki izinler alakalı olmaz ki. çünkü belli bir şey yok sadece tedbir amaçlıymış.

yaa o zaman anlamıyorum ben neden izinlerin iptal edilme durumu var ki ? Cidden askerlik mantığın bittiği yermiş ........

yine olmadı anlamadım kaydet şeklinde birşey yok hakkımdaya girdiğimde görüyorum tezkere tarihi falan ama mesajlarda çıkmıyor

canım zaten şafak panosunu oluştururken teskere tarihi , askerdeki kişinin neyin olduğunu ve hangi kuvvette askerlik yaptığını soruyor..bunların üçününde altında kaydet var hepsini tek tek kaydettiğinde çıkması lazım ben öyle yapmıştım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…