352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Oooo süper senden baya taktik alıcam desene evli arkadaşlarımızın varlığı zaten bızım ıcın sans ama kocaları gelınce bızı unutmasınlar da

Yok kızlar bu günleri birlikte atlatiyoruz o zamanda sizlere yardımcı oluruz seve seve insaallah ;-)biz eslerimize de zaman ayiririz burdaki gönül arkadaşlarımıza da;-)

amin canım inşallah...sıkma canını çok şükür yine durumumuza bitecek geçecek bu günlerde

başbakan açıklama yapmış kısa dönem askerlik yine 6 ay olacakmış kısalmayacak yani hep bi umut vardı içimde

sağol canım sen 12 günü eklemiş halin mi bu 12 ağustos olarak mı hesapladın benim nişanlım 15inde teslim oldu

evet canım ben 12 günü ekledim.. zaten şafak panosu oluştururken teslim olduğu tarihi istemiyor sadece teskere tarihini soruyor.. bende 30 ocak olarak yazdım tam bilemediğim için..

Başbakan Erdoğan, "Ben genel başkan olduğum sürece 3 dönem kuralını değiştirmem" dedi. Erdoğan, "Uzman çavuşlarla ilgili talimatı çoktan maliyeye verdim.Askerliğin kısaltılması konusunda Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı ile mutakıbız. Askerlik kısalacak. 12 ay olarak düşünüyoruz. Bu konuda bir taslak, bir çalışma var. Kısa dönem yine aynı 6 ay olarak devam edecek." dedi.

evet arkadaşım bizde haberi aldık..hayırlısı olsun diyelim napalım .. :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…