kızlar allah hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu uzun ömürler nasip ets:in inşallah.
Aminnnnnn .. Hepimizi inşallahh canımm benımmmm , huzurlu yuvalarımız olur ..
Oooo süper senden baya taktik alıcam deseneevli arkadaşlarımızın varlığı zaten bızım ıcın sans ama kocaları gelınce bızı unutmasınlar da
kızlar allah hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu uzun ömürler nasip ets:in inşallah.
Oooo süper senden baya taktik alıcam deseneevli arkadaşlarımızın varlığı zaten bızım ıcın sans ama kocaları gelınce bızı unutmasınlar da
amin canım inşallah.. Allah sana da sevdiğinle hayırlı , mutlu bir gelecek nasip etsin inşallah
Dün eşimle 5 dk falan konuştuk bugün konuşamadık denetim varmış yarında konuşamayacaz büyük ihtimalle. Kızımda iki gündür çok huysuz. Ve bir kaç gündür ayrılık canımı çok yakmaya başladı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Ama buraya girince rahatlıyorum. Benimle aynı durumda olan hemen hemen aynı tarihleri bekleyen insanların olması bile biraz daha rahatlatıyor. İyiki bulmuşum burayı. İyi ki varsınız demem biraz garip olacak keşke hiçbirimiz yol beklemeseydik ama iyi ki varsınız :) Rabbim hepinizi hayırlısıyla sevdiklerinize kavuştursun.
Amin canım benim amin allah'im dualarını duyar inşallah
başbakan açıklama yapmış kısa dönem askerlik yine 6 ay olacakmış kısalmayacak yani hep bi umut vardı içimde
neyse canım buna da şükür..daha fazla arttırmasınlar buna da razıyım vallaa
öyle tabi canım bide ne zaman çıkacaklar belli olsa artık
terhis listeleri son 1 ay kala asılıyormuş.. galiba aralıkta öğrenebiliriz
anladım canım, şafak panosu nasıl yapılıyor
canım profiline gir orada ''hakkımda'' diye bir başlık var ona gir sayfanın aşağısına doğru in orada göreceksin
sağol canım sen 12 günü eklemiş halin mi bu 12 ağustos olarak mı hesapladın benim nişanlım 15inde teslim oldu
evet canım ben 12 günü ekledim.. zaten şafak panosu oluştururken teslim olduğu tarihi istemiyor sadece teskere tarihini soruyor.. bende 30 ocak olarak yazdım tam bilemediğim için..
bende birde 7 gün ekliyim ozaman:)
Başbakan Erdoğan, "Ben genel başkan olduğum sürece 3 dönem kuralını değiştirmem" dedi. Erdoğan, "Uzman çavuşlarla ilgili talimatı çoktan maliyeye verdim.Askerliğin kısaltılması konusunda Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı ile mutakıbız. Askerlik kısalacak. 12 ay olarak düşünüyoruz. Bu konuda bir taslak, bir çalışma var. Kısa dönem yine aynı 6 ay olarak devam edecek." dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?