• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, askerlik süresinin kısaltılması ile ilgili, "Şimdi kısa dönem altı ay. Altı ay biraz daha revize edilebilir bir hale gelebilir belki. Bilgiye dayanarak değil, niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum. Yani 4 ayda olabilir." dedi.

Canım niyet demiş yaaa:43:

hayır canım süresi için niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum demiş.. ve eğer muhalefet sıkıntı çıkarmazsa karar 1 hafta içinde çıkabilirmiş :31:

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, askerlik süresinin kısaltılması ile ilgili, "Şimdi kısa dönem altı ay. Altı ay biraz daha revize edilebilir bir hale gelebilir belki. Bilgiye dayanarak değil, niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum. Yani 4 ayda olabilir." dedi.

Canım niyet demiş yaaa:43:

Hayırlısı canım bir umut bekliyoruz bakalım enazından böyle bir şey düşünülüyor demek ki habersiz böyle bir açıklama yapmazlar.

veeeşafak bir gün daha atar:))nasılsınız kızlar gündem çok yogun bu ara insaallah hersey lehimize gelişir.

hayır canım süresi için niyet olarak aklımdan geçeni söylüyorum demiş.. ve eğer muhalefet sıkıntı çıkarmazsa karar 1 hafta içinde çıkabilirmiş :31:

Evet canım ben de okudum o haberi memurlarnette şimdilik niyet diyor ama olması için galiba bu aralar görüşülecek. hadi bakalım hayırlısı olsu inşallah.

:52::52: selamm kızlar nasılsınız Fatmacım inş. eşin için evci izni alabilirsiniz bizim de bölük komutanı izin vermedi orta grupta bulusmaya ilk 3 gün görüşeceğiz bu durumda şafak bir hafta:24:
kızlar eşimlerin bölük kaynıyormus bu arada eşimde tv ci oldugu için mecliste muhabir arkadaşına sormusta Bimer e yazalım bir kamuoyu olusturalım arkadaşlara da söyleyelim olmaz mı ailelerimiz adına arkadaşlara falan yazdırsak başbakana ulaşacak sekilde

Evet canım ben de okudum o haberi memurlarnette şimdilik niyet diyor ama olması için galiba bu aralar görüşülecek. hadi bakalım hayırlısı olsu inşallah.

evet canım onların isteği ama muhalefet bu ne yapacağı belli olmaz :1: açıklamayı yapan kişi 1 hafta içinde bu konu görüşülecek dedi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.. ay çok heyecanlı eğer kabul edilirse Allah'ın izniyle aralıkta kavuşacağız :16:

evet canım onların isteği ama muhalefet bu ne yapacağı belli olmaz :1: açıklamayı yapan kişi 1 hafta içinde bu konu görüşülecek dedi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.. ay çok heyecanlı eğer kabul edilirse Allah'ın izniyle aralıkta kavuşacağız :16:

inşallah...12 gün eklendiyse şubatta gelecek ocak bile değil:(

gunaydın hanımlar moralım cok bozuk dun aksam esımle konustum esım evcı ızınlerı ıptal olacak sanırım dedı bır arkadası da evcı ıznı alacakmıs komutanı ızın vermemıs :26::26::26: offf ya hersey ayarlandı bılet otel ben napıcam sımdı kızlar ya :25::25::25:

neden iptal olacak canım çok fazla talep eden mi olmuş umarım sorun çıkmaz

kızlar ya ben çok kaygılıyım :( benimki bugün baya bi aramadı (6 saat kadar) sonra msj attı "bugün arayamazsam merak etme yarın anlatırım önemli şeyler oluyo burda" demiş.. ne oluyo ki çok merak ediyorum :(

Back
X