Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım amin kimsenin askeri gitmek zorunda kalmasın inşallah. Allah bütün askerlerimizin yanında olsun inşallah. Bütün askerlerimize hayırlı tezkereler versin.
sabah beri leylaydım zaten iyice tuz biber oldu tezkere. Ama gireceklerini sanmıyorum sadece ellerinde güç tutmak için yapıyorlar. yani inşallah hani gerek olursa diye..
İnşallah canım senin dediğin gibi olur ve böyle bir şeye hiç gerek olmaz...
Seni azda olsa anlıyorum canım. benim bebeğim farkında bile değil (ki ilginç bir şekilde doğduğundan beri hep babasını izlerdi. loş ışıkta bile onu bulurdu bir şekilde) ama ben bu dönemlerinde yanında olamadığı için, birlikte geçen bir anıları olmayacağı için kendimi kahrediyorum.
Senin yavrun herşeyin farkında. Onun için çok ağır babasının yanında olmaması. ama her şeye rağmen güçlü olmak durumundasın. Onlar küçük dünyalarında öyle küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar ki şükür, babasını daha çok hissettikçe daha rahat geçirir diye düşünüyorum. Mesela arada bir babasından alacağı hediye, onu çok sevdiğine dair bir mektup zaman aralıklarını daraltarak onun için daha kolay hale getirebilir. Çok şükür sonu belli bir zaman dilimi.
Ben beş yaşında babamı kaybettim. ama annem o kadar güzel anlatmıştı ki o çocuk aklımla ölümün çok güzel ve babamla kavuşmanın yatacaz kalkacaz kadar kısa bir zaman olarak düşündüğümü hatırlıyorum :) Elbette bir anne olarak sen çocuğunu daha iyi tanır teselli edersin. Benimki destek olabilmek babında naçizane bir fikir.
kızlar benim moralimde cok bozuldu ama hemen isyanlara girmeyelim bu tedbir için alınan bir karar inşaallah uygulamalarına hiç gerek kalmaz da ne bizim askerlerimiz ne de diger askerler etkilenmez inşaallah içimizi ferah tutalım ve bol bol dua edelim...
QUOTE=morfistan;32163001]evet canım ben gördüm![]()
ben bizim askerlerimizi göndereceklerini sanmıyorum da dediğiniz gibi öyle bir durumda gönderilen askerlerinde annesi , babası , sevdiği var.. Allah hepsini korur inşallah![]()
Amin canım sağolasın iyi dileklerin için. Rabbim muhabbetlerini daim etsin, yaşadıkları en büyük ayrılık bu olsun.canımm Rabbim babanı cennet ehlinden eylesin sana da kolaylık versin...benim kuzumda garib ama daha karnımdayken bile babası gelince tekmelemeye baslardı doğdu babasının göğsunde uyudu hep farklı bir düşkünlük onların ki birbirlerine aşıklar resmen:)ordan bile yetişmeye çalısıyor babamz sağolsun her telefonda ogluna seni çok seviyorum pasam demeyi ihmal etmez muhabbetlerine bayılıyorum onların işte hal böyle olunca ayrılıkları bi nebze daha zor oluyor ama dediğin gibi geçeçek inşaallah Rabbim uzun ayrılıklar vermesin bizleri bir an evvel kavustursun sevdiklerimize ...bu arada fikirlerini okumak bana cok iyi geldi sagolasın:))
Dün eşimle 5 dk falan konuştuk bugün konuşamadık denetim varmış yarında konuşamayacaz büyük ihtimalle. Kızımda iki gündür çok huysuz. Ve bir kaç gündür ayrılık canımı çok yakmaya başladı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Ama buraya girince rahatlıyorum. Benimle aynı durumda olan hemen hemen aynı tarihleri bekleyen insanların olması bile biraz daha rahatlatıyor. İyiki bulmuşum burayı. İyi ki varsınız demem biraz garip olacak keşke hiçbirimiz yol beklemeseydik ama iyi ki varsınız :) Rabbim hepinizi hayırlısıyla sevdiklerinize kavuştursun.
nasıl bir şans bu böyle yaa.haber bile izlemek istemiyorum artık.
bir çok şanssızlıklar 352. dönemde ortaya çıktı bu durumda bizimkileri etkilerse yok artık dicem.. hem askerlerimiz hem de biz seçilmiş insanlarız sanırım![]()
KIzlar çoğunuzun adını dahi bilmiyorum, gormedım de sızlerı ama dedıgınız gbı buraya gırıp yazılanları okumak bır seyler paylaşmak benı de cok rahatlatıyor .. ASkerlerımız geldıkten sonra sakın bı yere kaybolmayın Allah ızın verırse askerım gelır gelmez ısteme soz nısan 3u bır arada yapcazve sızlerın yardımına ıhtıyacım olcak
![]()
Morfistan olumsuz düşünmeyeceğım canım benim. İyi şeyler düşünelim ki iyi olsun her sey inşallah![]()
nasip olursa bende düğün hazırlıkları yapacağım benimde yardıma çoooook ihtiyacım olacak.. evli arkadaşlara söylemiştim unutmazlar inşallah![]()
nasip olursa bende düğün hazırlıkları yapacağım benimde yardıma çoooook ihtiyacım olacak.. evli arkadaşlara söylemiştim unutmazlar inşallah![]()