Kizlar ya benim askerim son birkac gundur daha bir kotu sanki .. onu rahatlatmak icin cumle bulamiyorum artikkkk ...... niye boyle oldu ki .....
havalardan herhalde birde çok sıkıldım evde.kaynım askerden teskeresini aldı geldi 2 gün önce benim oğlan kötü oldu kuzeninin babası yanında kendi babası yok çok mutsuz yavrum. benim babamın 4 ayı mı var değil mi anne diyoryani bizde moraller alt üs t onlar adına seviniyorum ama aynı binada oturunca sürekli görüyor eee beni de etkiliyor haliyle
Kızlaarr nasılsınız? Bugünü de bitiriyoruuzzz
havalardan herhalde birde çok sıkıldım evde.kaynım askerden teskeresini aldı geldi 2 gün önce benim oğlan kötü oldu kuzeninin babası yanında kendi babası yok çok mutsuz yavrum. benim babamın 4 ayı mı var değil mi anne diyoryani bizde moraller alt üs t onlar adına seviniyorum ama aynı binada oturunca sürekli görüyor eee beni de etkiliyor haliyle
kıyaman ben o kuzuyabiz dayanamıyoruz küçücük çocuk nasıl dayansın? işte annelik biraz daha güçlü olmayı gerektiriyor.
Havalar çok kötü burda, seviniyim mi üzüleyim mi bilemiyorum ben de
Kizlar ya benim askerim son birkac gundur daha bir kotu sanki .. onu rahatlatmak icin cumle bulamiyorum artikkkk ...... niye boyle oldu ki .....
gücümün yetmediğini hissediyorum zaman zaman o öyle dedikçe dayanamıyorum :2:ama şükür ki bayramda yanımızda babamız:) bende ona yok annecim 10 gün sonra gelecek bizimle vakit gecirecek sonra yıne gidecek tekrar gelip gidecek sonra gelecek ve inşaallah bi daha hiç ayrılmıcaz diyorum ona bile mutlu oluyor kuzum yasasın çığlıkları atıyo....çocukla beklemek cok zorr gerçekten.......
yok canım bizler böyle şeyleri aslaa kıskanmayızzz
canim ezgi otel var en iyisi o.. Bayramda mi geliceksin?
gücümün yetmediğini hissediyorum zaman zaman o öyle dedikçe dayanamıyorum :2:ama şükür ki bayramda yanımızda babamız:) bende ona yok annecim 10 gün sonra gelecek bizimle vakit gecirecek sonra yıne gidecek tekrar gelip gidecek sonra gelecek ve inşaallah bi daha hiç ayrılmıcaz diyorum ona bile mutlu oluyor kuzum yasasın çığlıkları atıyo....çocukla beklemek cok zorr gerçekten.......
evet gelicektim çokta heveslenmiştim ama kayın babam siroz hastası olduğu için fenalaşmış yoğun bakımda şuan eşim izne ayrılcak bu gidişle gidemem
Kızlar moralim çok bozuksuriye tezkeresi meclisten geçmiş duydunuz mu
QUOTE=morfistan;32163001]evet canım ben gördüm
Gecmis olsun canim yaa(
nasıl bir şans bu böyle yaa.haber bile izlemek istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?