352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar nasılsınız?ben kocacıgımı cok özledim yaa dün azıcık konustuk morali bozuk gibiydi bi daha da aramadı

kızlar nasılsınız?ben kocacıgımı cok özledim yaa dün azıcık konustuk morali bozuk gibiydi bi daha da aramadı

Bende özellikle son bir iki gündür daha fazla özlüyorum bende dün 5 dk falan sesini duydum. Sıkıntısı yoktur inşallah onlarda çok özlüyorlar ve ister istermez bunalıyorlar oradan. İnşallah arar en kısa zamanda ve iyidir.

şükür canım iyiym ben; ama senin moralin bozuk gibi üzülme canım arar bugün sesini duyunca rahat edersin. yani yorgun falan olabilir :S

Kizlar ya benim askerim son birkac gundur daha bir kotu sanki .. onu rahatlatmak icin cumle bulamiyorum artikkkk ...... niye boyle oldu ki .....

havalardan herhalde birde çok sıkıldım evde.kaynım askerden teskeresini aldı geldi 2 gün önce benim oğlan kötü oldu kuzeninin babası yanında kendi babası yok çok mutsuz yavrum. benim babamın 4 ayı mı var değil mi anne diyoryani bizde moraller alt üst onlar adına seviniyorum ama aynı binada oturunca sürekli görüyor eee beni de etkiliyor haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…