352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kizlar ya benim askerim son birkac gundur daha bir kotu sanki .. onu rahatlatmak icin cumle bulamiyorum artikkkk ...... niye boyle oldu ki .....

sıkılmıstır canım zaman zaman bizde de öyle değil mi daha çok sıkılıyor insan..sen ona güzel seylerden bahset senin mutlu oldugunu bilmekte rahatlatır onu..neşeli konus sesinden güç alsın askerin...

havalardan herhalde birde çok sıkıldım evde.kaynım askerden teskeresini aldı geldi 2 gün önce benim oğlan kötü oldu kuzeninin babası yanında kendi babası yok çok mutsuz yavrum. benim babamın 4 ayı mı var değil mi anne diyor:(yani bizde moraller alt üs:14:t onlar adına seviniyorum ama aynı binada oturunca sürekli görüyor eee beni de etkiliyor haliyle:(

kıyamam ya yavruna.. yorumunu okurken gözlerim doldu inan ..

havalardan herhalde birde çok sıkıldım evde.kaynım askerden teskeresini aldı geldi 2 gün önce benim oğlan kötü oldu kuzeninin babası yanında kendi babası yok çok mutsuz yavrum. benim babamın 4 ayı mı var değil mi anne diyor:(yani bizde moraller alt üs:14:t onlar adına seviniyorum ama aynı binada oturunca sürekli görüyor eee beni de etkiliyor haliyle:(

kıyaman ben o kuzuya :( biz dayanamıyoruz küçücük çocuk nasıl dayansın? işte annelik biraz daha güçlü olmayı gerektiriyor.

kıyaman ben o kuzuya :( biz dayanamıyoruz küçücük çocuk nasıl dayansın? işte annelik biraz daha güçlü olmayı gerektiriyor.

gücümün yetmediğini hissediyorum zaman zaman o öyle dedikçe dayanamıyorum :2:ama şükür ki bayramda yanımızda babamız:) bende ona yok annecim 10 gün sonra gelecek bizimle vakit gecirecek sonra yıne gidecek tekrar gelip gidecek sonra gelecek ve inşaallah bi daha hiç ayrılmıcaz diyorum ona bile mutlu oluyor kuzum yasasın çığlıkları atıyo....çocukla beklemek cok zorr gerçekten.......

gücümün yetmediğini hissediyorum zaman zaman o öyle dedikçe dayanamıyorum :2:ama şükür ki bayramda yanımızda babamız:) bende ona yok annecim 10 gün sonra gelecek bizimle vakit gecirecek sonra yıne gidecek tekrar gelip gidecek sonra gelecek ve inşaallah bi daha hiç ayrılmıcaz diyorum ona bile mutlu oluyor kuzum yasasın çığlıkları atıyo....çocukla beklemek cok zorr gerçekten.......

yazdıklarınızı okudukça iyiki şimdi gitmiş diyorum nişanlım için.bana kalsa evlenince git diyordum.Allah sabrını verir yinede moralinizi bozmayın

Seni azda olsa anlıyorum canım. benim bebeğim farkında bile değil (ki ilginç bir şekilde doğduğundan beri hep babasını izlerdi. loş ışıkta bile onu bulurdu bir şekilde) ama ben bu dönemlerinde yanında olamadığı için, birlikte geçen bir anıları olmayacağı için kendimi kahrediyorum.
Senin yavrun herşeyin farkında. Onun için çok ağır babasının yanında olmaması. ama her şeye rağmen güçlü olmak durumundasın. Onlar küçük dünyalarında öyle küçük şeylerle mutlu olabiliyorlar ki şükür, babasını daha çok hissettikçe daha rahat geçirir diye düşünüyorum. Mesela arada bir babasından alacağı hediye, onu çok sevdiğine dair bir mektup zaman aralıklarını daraltarak onun için daha kolay hale getirebilir. Çok şükür sonu belli bir zaman dilimi.
Ben beş yaşında babamı kaybettim. ama annem o kadar güzel anlatmıştı ki o çocuk aklımla ölümün çok güzel ve babamla kavuşmanın yatacaz kalkacaz kadar kısa bir zaman olarak düşündüğümü hatırlıyorum :) Elbette bir anne olarak sen çocuğunu daha iyi tanır teselli edersin. Benimki destek olabilmek babında naçizane bir fikir.

Kızlar moralim çok bozuk :14: suriye tezkeresi meclisten geçmiş duydunuz mu :14:

QUOTE=morfistan;32163001]evet canım ben gördüm :43:[/QUOTE]

:43: nasıl bir şans bu böyle yaa.haber bile izlemek istemiyorum artık.

:43: nasıl bir şans bu böyle yaa.haber bile izlemek istemiyorum artık.

inşallah bizimkiler gitmez dicem ama o gidenlerde can sonuçta allah yardımcıları olsun kimseye bişey olmasın yaaa:43:[/QUOTE]

Amin canım amin kimsenin askeri gitmek zorunda kalmasın inşallah. Allah bütün askerlerimizin yanında olsun inşallah. Bütün askerlerimize hayırlı tezkereler versin.

Amin canım amin kimsenin askeri gitmek zorunda kalmasın inşallah. Allah bütün askerlerimizin yanında olsun inşallah. Bütün askerlerimize hayırlı tezkereler versin.[/QUOTE]

amiinn ya inanın midem ağzımda bekliyorum okadar zorki off şans işte :43:

Back
X