- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
iyi akşamlar herkese...nasılsınız bir gün daha bitiyor çok şükürrrr
iyi akşamlar canım..ben iyiyim... evet çok şükür bu günü de bitirdik.. sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar herkese...nasılsınız bir gün daha bitiyor çok şükürrrr
iyi akşamlar canım..ben iyiyim... evet çok şükür bu günü de bitirdik.. sen nasılsın?
Trabzondayım canım![]()
bende bugün daha iyiyim canım bu hafta çabuk geçiyor sanki
Karadeniz deyince antenlerim açıldıErkek arkadaşım Samsun'da asker olunca
![]()
evet canım bana da öyle geldi... bugün kasım ayı için bilet baktım.. biletlere bakmak bile heyecanladırdı![]()
:) bende bakayım gidebilirmiyim bilmiyorum ama
benim de gitme ihtimalim yok denecek kadar az ama olsun o heyecanı yaşamakta güzel![]()
keşke benim nişanlımda samsunda olsaydıeğer istanbula yakınsan yer değiştirebiliriz
![]()
ayyy canım ya gerçektenmi ozaman otel sorayım çok pahalı olmasın birazcıkta iyi olsun![]()
nişanlımın ailesi bayramda ziyaretine gidecek sanırım kıskandım mı ne ben gidemiyorum çalışacağım bayramda:)
Ankaradayım uyar mı canımmm![]()
gunaydın hanımlar safagımız gıderek azalıyor![]()
kızlar nasılsınız?ben kocacıgımı cok özledim yaa dün azıcık konustuk morali bozuk gibiydi bi daha da aramadı![]()
kızlar nasılsınız?ben kocacıgımı cok özledim yaa dün azıcık konustuk morali bozuk gibiydi bi daha da aramadı![]()
Bende özellikle son bir iki gündür daha fazla özlüyorumbende dün 5 dk falan sesini duydum. Sıkıntısı yoktur inşallah onlarda çok özlüyorlar ve ister istermez bunalıyorlar oradan. İnşallah arar en kısa zamanda ve iyidir.