352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından forumu karıştırırken buldum burayı. Benimde eşim 15 Ağustosta askere gitti :( Önce Ankara Mamaktaydı şimdi Mersin' de. 4 aylık bir kızım var benimde. Çok özlüyorum onu. Allahtan kızım henüz birşeyin farkında değil. İnsanın onu anlayacak birileriyle olması daha rahatlatıcı oluyor.

hoşgeldin canım sen hangi ildesin

bayramda görüşeceksin canım ne güzel evet kış gelsin artık nişanlıma moral vermeye çalıştım bugün.Zaman geçmiyor diyor bende dedim bak yeni ay başladı o kadar zaman geçti falan geçecek bitecek diyorum ona ama banada bitemeyecek gibi geliyor 2 sene gibi geçti dedi 2 ay olmadan

bazen bende karamsarlıga kapalıyorum canım nasıl gececek dıyorum.. ben esımı esım benı tesellı edıyor :31: bu ay bayram falan var bıraz rahat gecer dıye dusunuyorum :31::31:

merhaba canım hosgeldın oyy cokta kucukmus yavrun benım de kızım var 2 yasında babasının gıttıgını anlıyor kucuk olması senın ıcın daha ıyı :31: askerın nerde

hoşbulduk. Evet büyüyünce daha sıkıntı olur diye hemen gönderdim zaten. Allah kolaylık versin sana. Kızını çabucak babasına kavuştursun. Askerim Mersin-Tarsus ta.

hoşgeldin canım sen hangi ildesin

Hoşbulduk canım. Aslında biz Giresun'da yaşıyoruz orada öğretmeniz. ama eşim olmadan evde olmak çok zor gelince ücretsiz izne ayrılıp Erzurum'a kayınvalidemlerin yanına geldim. Her iki yerde hele bebekle çok yakın değil Mersin'e yani :)

bazen bende karamsarlıga kapalıyorum canım nasıl gececek dıyorum.. ben esımı esım benı tesellı edıyor :31: bu ay bayram falan var bıraz rahat gecer dıye dusunuyorum :31::31:

onlar iyi olsunda bi şekilde atlatırız,doğumgünümde de yanımda olmayacak bu ay birazda ona canım sıkılıyor

bu arada sonunda başarmışım şafak panosunu :9 Askerlik süresi hakkında net bilginiz var mı hanımlar? Eşimin oradaki komutanlar yönetmelik değişti hiçbişey belli değil diyorlar. bende en uzak tarihe göre ayarlıyorum kendimi.

keşke benim nişanlımda istanbulda olsaydı:)ciddiyim ziyarete gelicek olursan beklerim avrupa yakasındayım ben

çok sağol canım.. maalesef ziyarete gelemeyeceğim :50: günübirlik gelmeyi planlıyordum ama ikimizde istanbulu bilmiyoruz birbirimizi bulamadan benim dönüş saatim gelir diye şimdilik ziyaret etme işini askıya aldık :31:

hoşbulduk. Evet büyüyünce daha sıkıntı olur diye hemen gönderdim zaten. Allah kolaylık versin sana. Kızını çabucak babasına kavuştursun. Askerim Mersin-Tarsus ta.

Hoşbulduk canım. Aslında biz Giresun'da yaşıyoruz orada öğretmeniz. ama eşim olmadan evde olmak çok zor gelince ücretsiz izne ayrılıp Erzurum'a kayınvalidemlerin yanına geldim. Her iki yerde hele bebekle çok yakın değil Mersin'e yani :)

hemen gondermekle cok ıyı yapmıssın canım benım memleketımdeymıs esın :31:

çok sağol canım.. maalesef ziyarete gelemeyeceğim :50: günübirlik gelmeyi planlıyordum ama ikimizde istanbulu bilmiyoruz birbirimizi bulamadan benim dönüş saatim gelir diye şimdilik ziyaret etme işini askıya aldık :31:

anladım canım bende çoruma günübirlik gitmeyi düşünüyorum ama kasım sonu gibi bakalım artık

bu arada sonunda başarmışım şafak panosunu :9 Askerlik süresi hakkında net bilginiz var mı hanımlar? Eşimin oradaki komutanlar yönetmelik değişti hiçbişey belli değil diyorlar. bende en uzak tarihe göre ayarlıyorum kendimi.

bizde net olarak bilmiyoruz ama 28-29-30 ocak gibi teskere alırlar diye düşünüyoruz.. eğer 12 gün fazladan askerlik yapmazlarsa da 17 ocak gibi çıkarlar diye tahmin ediyoruz..

onlar iyi olsunda bi şekilde atlatırız,doğumgünümde de yanımda olmayacak bu ay birazda ona canım sıkılıyor

tabı canım onlar ıyı olunca bırazda olsa rahatlıyoruz..sorma canım benım kızımın da dun dogum gunuydu herkes vardı babası yoktu :14::14: artık gelınce babasının ve kızımın dogum gununu bır kutlarız :31: sızde oyle yaparsınız artık :31:

anladım canım en iyisini yamışsın yalnız kalman daha zor olurdu

tabı canım onlar ıyı olunca bırazda olsa rahatlıyoruz..sorma canım benım kızımın da dun dogum gunuydu herkes vardı babası yoktu :14::14: artık gelınce babasının ve kızımın dogum gununu bır kutlarız :31: sızde oyle yaparsınız artık :31:

kaç yaşında canım kızın öp benim yerime.

kaç yaşında canım kızın öp benim yerime.

2 yasını doldurduk operım canım :34: senın askerının de dogum gunu ocakta mıydı bır cogunun ocaktaydı ya benım esımınde tabı :1::1: ocakta 2 kutlama yaparız eger askerının de ocaktaysa ıkınızın bır kutlarsınız..toplu kutlama yaparız artık ocakta :1::1::1:

Back
X