352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Biz konusuyoruz canim ama yine de icim sikiliyorr safak attikca ozlem daha da artiyor.. BItsin artikk:(((

ilk defa bugün böyle oldu..normalde günde 3-4 defa muhakkak konuşuyoruz.. bugün epey yoğunlarmış..tatbikat yaptırmışlar , yazıcı olduğu için bir sürü işi olmuş.. neyse ki konuştuk ve rahatladım.. nişanlıma da diyorum sanki ayrılalı seneler olmuş gibi.. ama geçen zamana bir bakıyorum daha 50 gün olmuş :50:

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından forumu karıştırırken buldum burayı. Benimde eşim 15 Ağustosta askere gitti :( Önce Ankara Mamaktaydı şimdi Mersin' de. 4 aylık bir kızım var benimde. Çok özlüyorum onu. Allahtan kızım henüz birşeyin farkında değil. İnsanın onu anlayacak birileriyle olması daha rahatlatıcı oluyor.

hoşgeldin aramıza... 4 aylık minicik yavru yaa Allah sizlere kolaylık versin.. evli olup ayrıca çocukla yol gözlemek daha zor olmalı :50:

Gunaydin canim biz daha iyiyiz cok sukur hatta dusununce cok iyiyiz haftaya cumaya gidiyoruz babamiza safak son 10;);) sen nasilsin cnmm?

ohh ne guzel canım benım safak 15 bende kocısımın yanına gıdıyorum :10::10: ama kızımı goturemıyorum :31: cok yaramaz otobuste falan hıc durmuyor rezıl edıyor nerdeyse :26: senın oglun nasıl duruyor mu :31:

Gunaydin canim biz daha iyiyiz cok sukur hatta dusununce cok iyiyiz haftaya cumaya gidiyoruz babamiza safak son 10;);) sen nasilsin cnmm?

Günaydın canım, öncelikle bebeğine geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir. Ben birkaç gündür girememiştim yeni gördüm.
Benim şafak ta 13 :)

ohh ne guzel canım benım safak 15 bende kocısımın yanına gıdıyorum :10::10: ama kızımı goturemıyorum :31: cok yaramaz otobuste falan hıc durmuyor rezıl edıyor nerdeyse :26: senın oglun nasıl duruyor mu :31:

Ins durur CNm uzun yolculukta benim ki de durmaz asla hele otobuste ;) benim yol saatim az en fazla 3,5saat gidecegim yer ama 3vasita degistircem o zorlar gibi bizi in bin yapmak cocukla tabi birde merkezden esimlerin orasi da 15, 20 dk

Günaydın canım, öncelikle bebeğine geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir. Ben birkaç gündür girememiştim yeni gördüm.
Benim şafak ta 13 :)

Cokk tesekkur ederiz cnmm daha iyiyiz senin safakta az kalmis Allahim son safaklarada boyle diyecegimiz gunlerde cabuk gelsin ins

hoşgeldin aramıza... 4 aylık minicik yavru yaa Allah sizlere kolaylık versin.. evli olup ayrıca çocukla yol gözlemek daha zor olmalı :50:

hoşbulduk. amin hepimize inşallah. Benim bebeğim şükür küçük farkında değil ama yinde her anında babasının yanında olmasını çok isterdim...

hoşbulduk. amin hepimize inşallah. Benim bebeğim şükür küçük farkında değil ama yinde her anında babasının yanında olmasını çok isterdim...

merhaba canım hosgeldın oyy cokta kucukmus yavrun benım de kızım var 2 yasında babasının gıttıgını anlıyor kucuk olması senın ıcın daha ıyı :31: askerın nerde

cok sevındım canım adınıza hava kocaelınde de kapalı bana kısı hatırlatıyor... ben zaten kısın gelmesını ıstıyorum kocısım gelcek :52::52:

bayramda görüşeceksin canım ne güzel evet kış gelsin artık nişanlıma moral vermeye çalıştım bugün.Zaman geçmiyor diyor bende dedim bak yeni ay başladı o kadar zaman geçti falan geçecek bitecek diyorum ona ama banada bitemeyecek gibi geliyor 2 sene gibi geçti dedi 2 ay olmadan

Back
X