ben bu gün keyifsizim.. nişanlımla sadece 1 defa konuşabildikmerak etmekten başım ağrımaya başladı..sen nasılsın??
Biz konusuyoruz canim ama yine de icim sikiliyorr safak attikca ozlem daha da artiyor.. BItsin artikk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu gün keyifsizim.. nişanlımla sadece 1 defa konuşabildikmerak etmekten başım ağrımaya başladı..sen nasılsın??
Biz konusuyoruz canim ama yine de icim sikiliyorr safak attikca ozlem daha da artiyor.. BItsin artikk((
Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından forumu karıştırırken buldum burayı. Benimde eşim 15 Ağustosta askere gittiÖnce Ankara Mamaktaydı şimdi Mersin' de. 4 aylık bir kızım var benimde. Çok özlüyorum onu. Allahtan kızım henüz birşeyin farkında değil. İnsanın onu anlayacak birileriyle olması daha rahatlatıcı oluyor.
gunaydın hanımlar keyıfler nasıl?![]()
Gunaydin canim biz daha iyiyiz cok sukur hatta dusununce cok iyiyiz haftaya cumaya gidiyoruz babamiza safak son 10sen nasilsin cnmm?
Gunaydin canim biz daha iyiyiz cok sukur hatta dusununce cok iyiyiz haftaya cumaya gidiyoruz babamiza safak son 10sen nasilsin cnmm?
ohh ne guzel canım benım safak 15 bende kocısımın yanına gıdıyorumama kızımı goturemıyorum
cok yaramaz otobuste falan hıc durmuyor rezıl edıyor nerdeyse :26: senın oglun nasıl duruyor mu
![]()
Ins durur CNm uzun yolculukta benim ki de durmaz asla hele otobustebenim yol saatim az en fazla 3,5saat gidecegim yer ama 3vasita degistircem o zorlar gibi bizi in bin yapmak cocukla tabi birde merkezden esimlerin orasi da 15, 20 dk
Günaydın canım, öncelikle bebeğine geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir. Ben birkaç gündür girememiştim yeni gördüm.
Benim şafak ta 13 :)
kızlar ben safak dogan gunes demek ıstıyorummmm![]()
hoşgeldin aramıza... 4 aylık minicik yavru yaa Allah sizlere kolaylık versin.. evli olup ayrıca çocukla yol gözlemek daha zor olmalı![]()
hoşbulduk. amin hepimize inşallah. Benim bebeğim şükür küçük farkında değil ama yinde her anında babasının yanında olmasını çok isterdim...
bu son ayrılığınız olur inşallah.. sizin de bizlerinde![]()
gunaydın hanımlar keyıfler nasıl?![]()
hoşbulduk. amin hepimize inşallah. Benim bebeğim şükür küçük farkında değil ama yinde her anında babasının yanında olmasını çok isterdim...
benimde nişanlım sonunda çarşıya çıktı yüzünü görebildim çok özlemişimmmmm havada iç karartıcı bugün istanbulda
benimde nişanlım sonunda çarşıya çıktı yüzünü görebildim çok özlemişimmmmm havada iç karartıcı bugün istanbulda
cok sevındım canım adınıza hava kocaelınde de kapalı bana kısı hatırlatıyor... ben zaten kısın gelmesını ıstıyorum kocısım gelcek![]()