- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
Simdi dr gidicem cnmm tamamen kPandi gozu ;(
canım sonucu bekliyoruz..bizi de haberdar et..inşallah önemli bir şeyi yoktur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi dr gidicem cnmm tamamen kPandi gozu ;(
kızlarrr napıyorsunuz??? yine çok sessizsiniz![]()
ıns canım cabucak gecer :26: son durum nedır doktor ne dedı
canım sonucu bekliyoruz..bizi de haberdar et..inşallah önemli bir şeyi yoktur..
Canım doktor ile görüştün mu inşallah önemli bir sorun yoktur?
Cok sert temas etmiş alerjik dedi arı sokmasına canım hemen iğne yapıldı jel ve şurup verdiler inş. şişliği iner![]()
yavrum yaa ıner canım hemen ılac etkısını gosterır merak etme tekrar gecmıs olsun :26:
inş. cnmm cok sağol ilgin için bu arada senin şafağına bakmak iç açıyor 10 gun önce cıkılması hayal olsada![]()
Cok sert temas etmiş alerjik dedi arı sokmasına canım hemen iğne yapıldı jel ve şurup verdiler inş. şişliği iner![]()
çok sağol cnmm uyuyor meleğim şimdi ilaçlarımızı aldık inş. geçicek
Kızlaaaaaaarrrr nasılsınızz? Şafağımız daha bir güzelleşiyor sankii![]()
çok sağol cnmm inş. atlatırız gözü kapandı işte sabahta sınırden kendini yatağa attı dudagını patlattı meleğimmm
Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından forumu karıştırırken buldum burayı. Benimde eşim 15 Ağustosta askere gittiÖnce Ankara Mamaktaydı şimdi Mersin' de. 4 aylık bir kızım var benimde. Çok özlüyorum onu. Allahtan kızım henüz birşeyin farkında değil. İnsanın onu anlayacak birileriyle olması daha rahatlatıcı oluyor.
hosgeldin canım aramıza. biz burda dertleşip rahatlıyoruz sonuçta bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz:)en iyisini yapmıssınız kızınız büyümeden gitmiş eşin büyüdüklerinde daha sıkıntılı oluyor benim oğlum cok özlüyor mesela babasını.
TE=zey11;32115810]Kızlaaaaaaarrrr nasılsınızz? Şafağımız daha bir güzelleşiyor sankii![]()