352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Cok sert temas etmiş alerjik dedi arı sokmasına canım hemen iğne yapıldı jel ve şurup verdiler inş. şişliği iner:31::31:

canım çok çok geçmiş plsun.çok üzüldüm yaa. ilaçlar hemen etkisini gösterir umarım çocuklarımızın canı yanınca bizimki 2 kat yanıyor Rabbim daha kötüsünü göstermesin inşaalah

TE=zey11;32115810]Kızlaaaaaaarrrr nasılsınızz? Şafağımız daha bir güzelleşiyor sankii:32:[/QUOTE]

Ben bugün iyi değilim canım :-( erkek arkadaşımla konuşamadık bir sorun var gibi anlamadım ama kötüyüz biz bugün :-( sen nasılsın canım?

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından forumu karıştırırken buldum burayı. Benimde eşim 15 Ağustosta askere gitti :( Önce Ankara Mamaktaydı şimdi Mersin' de. 4 aylık bir kızım var benimde. Çok özlüyorum onu. Allahtan kızım henüz birşeyin farkında değil. İnsanın onu anlayacak birileriyle olması daha rahatlatıcı oluyor.

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından forumu karıştırırken buldum burayı. Benimde eşim 15 Ağustosta askere gitti :( Önce Ankara Mamaktaydı şimdi Mersin' de. 4 aylık bir kızım var benimde. Çok özlüyorum onu. Allahtan kızım henüz birşeyin farkında değil. İnsanın onu anlayacak birileriyle olması daha rahatlatıcı oluyor.

hosgeldin canım aramıza. biz burda dertleşip rahatlıyoruz sonuçta bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz:)en iyisini yapmıssınız kızınız büyümeden gitmiş eşin büyüdüklerinde daha sıkıntılı oluyor benim oğlum cok özlüyor mesela babasını.

hosgeldin canım aramıza. biz burda dertleşip rahatlıyoruz sonuçta bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz:)en iyisini yapmıssınız kızınız büyümeden gitmiş eşin büyüdüklerinde daha sıkıntılı oluyor benim oğlum cok özlüyor mesela babasını.

hoşbulduk canım. kesinlikle öyle kimse anlayamıyor. Allah kolaylık versin size yavrunun durumunu tahmin edebiliyorum. İnşallah çabucak geçer de zaman bizde, kuzucuklarımızda kavuşuruz onlara..

TE=zey11;32115810]Kızlaaaaaaarrrr nasılsınızz? Şafağımız daha bir güzelleşiyor sankii:32:

Ben bugün iyi değilim canım :-( erkek arkadaşımla konuşamadık bir sorun var gibi anlamadım ama kötüyüz biz bugün :-( sen nasılsın canım?[/QUOTE]

Iyiyim canim zaman gecmiyor sadece:(( konusabildin mi askerinle canm?

Back
X