352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım ben de bı sure adana da yasadım cocuklugumda cok severım adanayı :34: safak dogan gunes dedıgımız gunlerde bır cırpıda gelıverse :31::31:

Uzun zamandır gelmiyorsan baya değişti canım Adana... Amin canım inşallah doğan güneş gelir bir an önce. Ama bizim süreç daha uzun malesef :14: Ama bayram tatilinde yanımda olacak inşallahh:8::48:

Son düzenleme:
Uzun zamandır gelmiyorsan baya değişti canım Adana... Amin canım inşallah doğan güneş gelir bir an önce. Ama bizim süreç daha uzun malesef :14: Ama bayram tatilinde yanımda olacak inşallahh:8::48:

nerdeyse 10 senedır gelmıyorum canım:31:ohh bayramda sızde kavusuyorsunuz ne guzel..herkes kavussun hasret gıdersın :16::16::16:

nerdeyse 10 senedır gelmıyorum canım:31:ohh bayramda sızde kavusuyorsunuz ne guzel..herkes kavussun hasret gıdersın :16::16::16:

ooo baya olmuş canım sen gelmeyeli.Peki şimdi nerdeydin canım sen? Evet evet çok şükür bayramda biz de hasret gidereceğiz :16: :16: ve biz çok çok uzun zamandır görüşemiyorduk :43:

ooo baya olmuş canım sen gelmeyeli.Peki şimdi nerdeydin canım sen? Evet evet çok şükür bayramda biz de hasret gidereceğiz :16: :16: ve biz çok çok uzun zamandır görüşemiyorduk :43:

sımdı kocaelındeyım canım..cok guzel degerlendırın canım gorusmedıgınız gunlerın acısını cıkarın :31: askerının de usta bırlıgı olacakmıs ıns hem hayırlı hemde sana yakın bı yer canım

sımdı kocaelındeyım canım..cok guzel degerlendırın canım gorusmedıgınız gunlerın acısını cıkarın :31: askerının de usta bırlıgı olacakmıs ıns hem hayırlı hemde sana yakın bı yer canım

hımm ben de kocaeli'ye gelmiştim güzel bir şehirdi :) evet canım çok güzel değerlendirmeye çalışacağızz :16: çünkü 4 ay olacak neredeyse :14: biz zaten 3 gün birlikte olacağız diğer 3 günde memleketine gidecek... amin canım çok sağol inşallah duan kabul olur.

hımm ben de kocaeli'ye gelmiştim güzel bir şehirdi :) evet canım çok güzel değerlendirmeye çalışacağızz :16: çünkü 4 ay olacak neredeyse :14: biz zaten 3 gün birlikte olacağız diğer 3 günde memleketine gidecek... amin canım çok sağol inşallah duan kabul olur.

evet guzeldır burada :31: baya olmus canım gorusmeyelı 3 gun sıze ılac gıbı gelır sımdı :31::31:

inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat olur. bebeğimin olmasıda bir yandan iyi aslında. tüm dünyam o. onla uğraşırken daha kolay geçiyor sanki zaman[/QUOTE]

evet haklısın allah bana ve tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnn

allah hayırlı bi yere çıkarrır inş. yakında olursan süper olur gider görürsün erkek arkadaşın uzun dönem sanırım benim eşim kısa dönem ona bile çok derken sana allah sabır versin

Son düzenleme:
selam kızlar moralim bozuk bu gün eşimle de konusamadık size anlatayım dedim.eşim tam bir akvaryum hastası evimizde iki tane akvaryumumuz var koca koca kocacım bana emanet edip gitti balıklarını gözüm gibi bakıyordum onu n emaneti diye dün gece kp im hava motorunun fişini çekiş ve balıklarımızın 6 sı ölmüş basit balıklar deil baya maliyetli seylerdi ona mı yanayım eşimin emanetine zarar gelmesine mi?karşıdan bakınca komik duruuyor ama yıllardır bakıyoruz biz bu balıklara şaka maka alışmısız yani

Back
X