Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın hanımlaraskerlerımız bı gelseydı yaa
![]()
Gunaydin cnm nasilsin bugun bizim burada hava kapali insanin morali de etkileniyor
gunaydın hanımlaraskerlerımız bı gelseydı yaa
![]()
günaydınn canımm. çok az kaldı çok![]()
canım ben de bı sure adana da yasadım cocuklugumda cok severım adanayısafak dogan gunes dedıgımız gunlerde bır cırpıda gelıverse
![]()
Uzun zamandır gelmiyorsan baya değişti canım Adana... Amin canım inşallah doğan güneş gelir bir an önce. Ama bizim süreç daha uzun malesefAma bayram tatilinde yanımda olacak inşallahh
![]()
nerdeyse 10 senedır gelmıyorum canımohh bayramda sızde kavusuyorsunuz ne guzel..herkes kavussun hasret gıdersın
![]()
ooo baya olmuş canım sen gelmeyeli.Peki şimdi nerdeydin canım sen? Evet evet çok şükür bayramda biz de hasret gidereceğiz![]()
ve biz çok çok uzun zamandır görüşemiyorduk
![]()
sımdı kocaelındeyım canım..cok guzel degerlendırın canım gorusmedıgınız gunlerın acısını cıkarınaskerının de usta bırlıgı olacakmıs ıns hem hayırlı hemde sana yakın bı yer canım
hımm ben de kocaeli'ye gelmiştim güzel bir şehirdi :) evet canım çok güzel değerlendirmeye çalışacağızzçünkü 4 ay olacak neredeyse
biz zaten 3 gün birlikte olacağız diğer 3 günde memleketine gidecek... amin canım çok sağol inşallah duan kabul olur.
evet guzeldır buradabaya olmus canım gorusmeyelı 3 gun sıze ılac gıbı gelır sımdı
![]()
MErhaba..ben de burgazda oturuyorum canim yardimci olabilecegm bsy olursa haber ver canim![]()
Allah kavuştursun sizi de.. siz aramıza yeni geldiniz di mi?? yoksa ben mi hatırlayamadım?? :44:
yeniyim canım karıştırırken buldum benide yalnız bırakmayın