352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

2 yasını doldurduk operım canım :34: senın askerının de dogum gunu ocakta mıydı bır cogunun ocaktaydı ya benım esımınde tabı :1::1: ocakta 2 kutlama yaparız eger askerının de ocaktaysa ıkınızın bır kutlarsınız..toplu kutlama yaparız artık ocakta :1::1::1:

yol canım eylüldeydi doumgünü izne geldii için onun doumgününde beraberdik çok şükür.

bizde net olarak bilmiyoruz ama 28-29-30 ocak gibi teskere alırlar diye düşünüyoruz.. eğer 12 gün fazladan askerlik yapmazlarsa da 17 ocak gibi çıkarlar diye tahmin ediyoruz..
cevabın için sağol canım. bir kaç ihtimal var ben en kötüsüne hazırlayayım en iyisi :)

ayy çok şükür biz korunduk çocuk olsaydı dayanamazdım gerçekten inş geldikten sonra :1:

inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat olur. bebeğimin olmasıda bir yandan iyi aslında. tüm dünyam o. onla uğraşırken daha kolay geçiyor sanki zaman

Son düzenleme:
cevabın için sağol canım. bir kaç ihtimal var ben en kötüsüne hazırlayayım en iyisi :)

inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat olur. bebeğimin olmasıda bir yandan iyi aslında. tüm dünyam o. onla uğraşırken daha kolay geçiyor sanki zaman

cnmm hg Allah kavustursun :emir_bebek: gerçekten bebekle hem çok zor hemde çok iyi vakitin onlarla nasıl geçtiğini bilemiyorsun zaman daha hızlı geçiyor:31:

İyi akşamlar kızlar... Benim heyecanım ayın on birine yaklaştıkça daha da artıyor... Çünkü usta birliğinde nereye gideceği belli olacak erkek arkadaşımın :-) dualar ediyorum inşallah hayırlısıyla iyi yerler çıkar.

İyi akşamlar kızlar... Benim heyecanım ayın on birine yaklaştıkça daha da artıyor... Çünkü usta birliğinde nereye gideceği belli olacak erkek arkadaşımın :-) dualar ediyorum inşallah hayırlısıyla iyi yerler çıkar.

cnmm sizin Astekti değil mi inş sana en yakın il çıkar dualarımdasın:13:

cnmm sizin Astekti değil mi inş sana en yakın il çıkar dualarımdasın:13:

evet canım, astekti erkek arkadaşım. büyük bir heyecan var yani o yüzden :23: amin canım inşallah yakın yerlerde oluruz. Allah razı olsun senden :16:

canim hayirlisi olsun..Hem askerinin rahat edebilecegi hem de rahat gorusebilecegnz bir yer cikar insallah..

canımm hayırlısı olur inşallah.. umarım sık sık görüşüp hasret giderebileceğiniz mesafede olursunuz :16:

Back
X