352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar eşimin yemin törenine gittim evi iznine cıkarttık bugun geldim yanından iyiki gitmişim cok özlemişim onu bi an önce bitsin bu askerlik ya.gidip gelincede zor oluyormus ya sanki daha bugun gitmiş gibi sürekli aglıyorum :(

Off çok sıkıcı bır gundu bebişimi arı soktu :5: gözleri kapandı neredeyse şişlikten.
Sonra özlem çöktü üzerime...Eşimle konustuk dedim çocuk olana kadar niye gitmedin o da telefon da sen istedin gitmemi diyor gelmiş 29 yasına daha ne zaman bekleyeceksek :ssz::ssz: bir garibim neyse gelsin pazartesi atsın şafaklar artık 4 ayımız kaldı yarından ıtıbaren:34:

Off çok sıkıcı bır gundu bebişimi arı soktu :5: gözleri kapandı neredeyse şişlikten.
Sonra özlem çöktü üzerime...Eşimle konustuk dedim çocuk olana kadar niye gitmedin o da telefon da sen istedin gitmemi diyor gelmiş 29 yasına daha ne zaman bekleyeceksek :ssz::ssz: bir garibim neyse gelsin pazartesi atsın şafaklar artık 4 ayımız kaldı yarından ıtıbaren:34:

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.

canım çok geçmiş olsun.. sıkma canını Allah'ın izniyle eşinlede kavuşacaksınız.. :34:

kızlar eşimin yemin törenine gittim evi iznine cıkarttık bugun geldim yanından iyiki gitmişim cok özlemişim onu bi an önce bitsin bu askerlik ya.gidip gelincede zor oluyormus ya sanki daha bugun gitmiş gibi sürekli aglıyorum :(

canım evet ben sırf bu yüzden nişanlımın izin kullanmasını istemedim gördükten sonra tekrar ayrılmak daha ağır geliyor.. ilk zamanlar çok zor oluyor ama zamanla alışıyorsun.. sadece özlemin her gün katlanarak artıyor.. Allah, askerini bekleyen herkese sabır versin..

İnşallah canım allah kısmet ederse bir daha gelmek istiyorum. Orada yaşamak bile istiyorm yani :-) orayla ilgili iş ilanlarını takip etmeye çalışıyorum

ayy canım inşallah bulursun... bir çok şehre göre çok rahat ve karmaşası olmayan bir yer.. hadi hayırlısı bakalım :34:

Kizlar sira bekliyoruz bir yandan da kulagim hBerlerde 11de demokratiklesme reformu aciklanacakmis bir arkadas tek tip askerlik dedi muhabir arkadasima sordum oyle bir duyum almadik dedi bu kisalma vs de bu pakette mi detayli bilgisi olan var mi

Kizlar sira bekliyoruz bir yandan da kulagim hBerlerde 11de demokratiklesme reformu aciklanacakmis bir arkadas tek tip askerlik dedi muhabir arkadasima sordum oyle bir duyum almadik dedi bu kisalma vs de bu pakette mi detayli bilgisi olan var mi

askerlikle ilgili bir şey söylemedi di mi? yoksa ben mi duymadım :44:

canım yaa cok geçmiş olsun inşaallah en kısa zamanda gecer.

Back
X