- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
Morfistann karadenizde hangi sehirdesin canim ?
Trabzondayım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off çok sıkıcı bır gundu bebişimi arı soktugözleri kapandı neredeyse şişlikten.
Sonra özlem çöktü üzerime...Eşimle konustuk dedim çocuk olana kadar niye gitmedin o da telefon da sen istedin gitmemi diyor gelmiş 29 yasına daha ne zaman bekleyeceksekbir garibim neyse gelsin pazartesi atsın şafaklar artık 4 ayımız kaldı yarından ıtıbaren
![]()
Trabzondayım canım![]()
Trabzon'a gelmiştim canım ben güzel şehir![]()
Off çok sıkıcı bır gundu bebişimi arı soktugözleri kapandı neredeyse şişlikten.
Sonra özlem çöktü üzerime...Eşimle konustuk dedim çocuk olana kadar niye gitmedin o da telefon da sen istedin gitmemi diyor gelmiş 29 yasına daha ne zaman bekleyeceksekbir garibim neyse gelsin pazartesi atsın şafaklar artık 4 ayımız kaldı yarından ıtıbaren
![]()
kızlar eşimin yemin törenine gittim evi iznine cıkarttık bugun geldim yanından iyiki gitmişim cok özlemişim onu bi an önce bitsin bu askerlik ya.gidip gelincede zor oluyormus ya sanki daha bugun gitmiş gibi sürekli aglıyorum![]()
yaa öyle mi? ...yine gel![]()
İnşallah canım allah kısmet ederse bir daha gelmek istiyorum. Orada yaşamak bile istiyorm yaniorayla ilgili iş ilanlarını takip etmeye çalışıyorum
ayy canım inşallah bulursun... bir çok şehre göre çok rahat ve karmaşası olmayan bir yer.. hadi hayırlısı bakalım![]()
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.
Simdi dr gidicem cnmm tamamen kPandi gozu ;(
Canim bekliyoruz bakalim ins ciddi degildir de kisa sure de gecer babasi olsa gece bile giderdikgecmıs olsun canım yaa gıttın mı doktora bıze de haber ver..
Kizlar sira bekliyoruz bir yandan da kulagim hBerlerde 11de demokratiklesme reformu aciklanacakmis bir arkadas tek tip askerlik dedi muhabir arkadasima sordum oyle bir duyum almadik dedi bu kisalma vs de bu pakette mi detayli bilgisi olan var mi
Kizlar sira bekliyoruz bir yandan da kulagim hBerlerde 11de demokratiklesme reformu aciklanacakmis bir arkadas tek tip askerlik dedi muhabir arkadasima sordum oyle bir duyum almadik dedi bu kisalma vs de bu pakette mi detayli bilgisi olan var mi
Canim bekliyoruz bakalim ins ciddi degildir de kisa sure de gecer babasi olsa gece bile giderdik![]()
Simdi dr gidicem cnmm tamamen kPandi gozu ;(