352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım grip aşısı falan olsan? ya da direncini artırıcı tabletler var immuzinc gibi onlardan kullansan ben çok faydasını görmüştüm

hiç öyle şeyler denemedim.. annemde çok sık grip oluyordu o bir kaç kez grip aşısı falan yaptırmıştı..iyi geldi artık eskisi gibi sık sık hasta olmuyor..bende deneyebilirim :34:

iyi akşamlar canım..ben iyiyim çok şükür..bugün kendimi dışarıya attım iyi geldi :34: sen nasılsın?

Çok iyi yapmışsın canım :-) kendini dışarıya attıysan iyileştin o zaman :-) valla ben de senin gibi bugün dışarıda idim hava aldım biraz :-)

iyi akşamlar canım..ben iyiyim çok şükür..bugün kendimi dışarıya attım iyi geldi :34: sen nasılsın?

Çok iyi yapmışsın canım :-) kendini dışarıya attıysan iyileştin o zaman :-) valla ben de senin gibi bugün dışarıda idim hava aldım biraz :-)

bugün kendimi daha iyi hissediyordum dışarıya çıktım daha da iyi oldum :34: ohh sende iyi yaptın. valla ne hikmetse ben ne zaman dışarıya çıksam yağmur bastırıyor :9:

oo iyiymiş..eylüle girdiğimizden beri güneşi en fazla 5-6 gün görmüşüzdür.. onun dışındaki günler yağmurluydu.. ee ne de olsa burası karadeniz :1:

Burası da akdeniz canım :-) yaz girdi gireli en fazla üç kez yağmur yağdı diyebilirim :-)

Back
X