- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
12 sinden itibaren asker sayılıyorlar canım teslim tarihi değilBaya olmuş ama
![]()
evet epey oldu..telefonda her konuşmamızda diyorum ki ekimi kim sıkıştırdı o araya direkt kasıma geçseydik ne iyi olurdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 sinden itibaren asker sayılıyorlar canım teslim tarihi değilBaya olmuş ama
![]()
evet epey oldu..telefonda her konuşmamızda diyorum ki ekimi kim sıkıştırdı o araya direkt kasıma geçseydik ne iyi olurdu![]()
Ben de kasım dönemi gitsin bir an önce diyorumm![]()
cnmm yeri ve komutanına göre değişiyor bize 2gece 3 gün verildi ama 5 alanda duydum 1 gece alanda :26:
ben de esımı evcı cıkaracagım canım butun bayram boyunca verılmez sanırım mesala ben esımı 1 gece 2 gunduz evcı cıkarıyorum![]()
morfistan hasta olmuş, çok geçmiş olsun canım :)
canımm çok teşekkür ederim , bugün nişanlımı gördüm gözlerim açıldı![]()
ay ben de azcık üzüleyim hasta olurum, mutlu olunca da geçer hemen.. inşallah bu kışı sağlıklı atlatırız canım![]()
inşallah canım..ben kış gelmeden hasta olmaya başladım , aralık-ocak olduğunda ne yapacağım bilemiyorum![]()
canım grip aşısı falan olsan? ya da direncini artırıcı tabletler var immuzinc gibi onlardan kullansan ben çok faydasını görmüştüm
İyi akşamlar kızlar... Bugün nasılsınız bakalımmm.![]()
iyi akşamlar canım..ben iyiyim çok şükür..bugün kendimi dışarıya attım iyi geldisen nasılsın?
iyi akşamlar canım..ben iyiyim çok şükür..bugün kendimi dışarıya attım iyi geldisen nasılsın?
Çok iyi yapmışsın canımkendini dışarıya attıysan iyileştin o zaman
valla ben de senin gibi bugün dışarıda idim hava aldım biraz
![]()
bugün kendimi daha iyi hissediyordum dışarıya çıktım daha da iyi oldumohh sende iyi yaptın. valla ne hikmetse ben ne zaman dışarıya çıksam yağmur bastırıyor
![]()
Bizim burada hıc yağmur yoktu canım resmen yaz sıcağı vardı![]()
oo iyiymiş..eylüle girdiğimizden beri güneşi en fazla 5-6 gün görmüşüzdür.. onun dışındaki günler yağmurluydu.. ee ne de olsa burası karadeniz![]()