352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Merhaba cnmm tam gaz şafak saymaya devam :32::32: bir haftayı da geri de bıraktık pazarları iple çekiyorum hafta bitiyor diye:26::27::27:

bıtsın bıtsın de askerlerımıze kavusalım bır an once Allah tan bayram gelıyor ya bıraz mola verecegız hasretlıge :16: ayrıca canım ne guzel 2 gece 3 gunduz cok sevındım sızın adınıza :31::31:

çok teşekkür ederim canım benim..valla hava o kadar dengesiz ki nasıl giyeceğimi şaşırdım..bi ara soğuğu kapmışım :43:

ben de daha yenı ıyılestım valla kızım falan hep hastaydık :2: havalar kotu bır an once sogusun da ona gıyınelım :31: ayrıca kar yagsın kıs gelsın de askerlerımız gelsın :72::72:

ben de daha yenı ıyılestım valla kızım falan hep hastaydık :2: havalar kotu bır an once sogusun da ona gıyınelım :31: ayrıca kar yagsın kıs gelsın de askerlerımız gelsın :72::72:

evet yaa ben karı çok sevmem kar yağdığında genelde mutsuz olurum ama bu sene durum farklı kar yağsın , kış gelsin , çok soğuk olsun , akşam erken olsun :1:

bıtsın bıtsın de askerlerımıze kavusalım bır an once Allah tan bayram gelıyor ya bıraz mola verecegız hasretlıge :16: ayrıca canım ne guzel 2 gece 3 gunduz cok sevındım sızın adınıza :31::31:

aslında soylenmiştim basta bizim iznimiz cuma başlıyor arefe pazartesi günü eşim birliğe gidecek ama inan seni görünce şikayet bile edemiyorum buna da şükür bu kadar görebileceğimize:31::31: insana bir gün bile yeter hatta ekrandan görmek bile yetiyor... Bu arada kızlar günler iyice kısaldı değil mi çok hızlı geçti bu hafta bana mı oyle geldi:27::27:

Evet canımm şafağımz daha bi güzelleşti sankii:1: Sizlerin şafağı bayram canım:34: Siz yokken biz şafağı biraz daha azaltacağız:21:

Bayrama yetişirim cnmm şafak saymaya arefe günü burdayım eşimi bırakıp bayram daha da güzelleştirecek inş. sizde doya doya ekranda konusur mesajlasırsınız hasret giderirsiniz cnmm

aslında soylenmiştim basta bizim iznimiz cuma başlıyor arefe pazartesi günü eşim birliğe gidecek ama inan seni görünce şikayet bile edemiyorum buna da şükür bu kadar görebileceğimize:31::31: insana bir gün bile yeter hatta ekrandan görmek bile yetiyor... Bu arada kızlar günler iyice kısaldı değil mi çok hızlı geçti bu hafta bana mı oyle geldi:27::27:

askerliklerinin kışa gelmesi çok iyi oldu..günler kısa hemen akşam oluyor :34:

oyle canım sukredıyorum 2 gunduz beraberız dolu dolu gecırmek lazım :31: ayy evet kısaldı ya ekrenden hava kararıyor artık ama bana herzamankı gıbı gectı hafta :19:

Back
X