- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
çok geçmiş olsun cnmm umarım ıyıleşmişsindir sen iyi olda askerin de üzülmesin![]()
çok sağol canım..çok şükür bugün daha iyiyim..askerimi sorma zaten iğneyi hemşir yaptığı için bi sürü azar işittimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun cnmm umarım ıyıleşmişsindir sen iyi olda askerin de üzülmesin![]()
GUnaydin kizlaarr nasilsiniz??
Merhaba cnmm tam gaz şafak saymaya devambir haftayı da geri de bıraktık pazarları iple çekiyorum hafta bitiyor diye:26:
![]()
Merhaba cnmm tam gaz şafak saymaya devambir haftayı da geri de bıraktık pazarları iple çekiyorum hafta bitiyor diye:26:
![]()
günaydın canım...ben nişanlıma görüştüm şu an çok daha iyiyim..sen nasılsın?
gecmıs olsun canım ya dıkkat et kendıne :26:
çok teşekkür ederim canım benim..valla hava o kadar dengesiz ki nasıl giyeceğimi şaşırdım..bi ara soğuğu kapmışım![]()
ben de daha yenı ıyılestım valla kızım falan hep hastaydık :2: havalar kotu bır an once sogusun da ona gıyınelımayrıca kar yagsın kıs gelsın de askerlerımız gelsın
![]()
öyle valla dikkat etmek lazım..sonra iğneleri yiyoruz :18:
evet yaa ben karı çok sevmem kar yağdığında genelde mutsuz olurum ama bu sene durum farklı kar yağsın , kış gelsin , çok soğuk olsun , akşam erken olsun![]()
bıtsın bıtsın de askerlerımıze kavusalım bır an once Allah tan bayram gelıyor ya bıraz mola verecegız hasretlıgeayrıca canım ne guzel 2 gece 3 gunduz cok sevındım sızın adınıza
![]()
Canımm çok geçmiş olsunn, dikkat et kendinee![]()
Evet canımm şafağımz daha bi güzelleşti sankiiSizlerin şafağı bayram canım
Siz yokken biz şafağı biraz daha azaltacağız
![]()
ben kısı sevıyorum canım yabız askerlerımızı gonderelı bugun 45 gun olmus
![]()
günaydın canım...ben nişanlıma görüştüm şu an çok daha iyiyim..sen nasılsın?
aslında soylenmiştim basta bizim iznimiz cuma başlıyor arefe pazartesi günü eşim birliğe gidecek ama inan seni görünce şikayet bile edemiyorum buna da şükür bu kadar görebileceğimizeinsana bir gün bile yeter hatta ekrandan görmek bile yetiyor... Bu arada kızlar günler iyice kısaldı değil mi çok hızlı geçti bu hafta bana mı oyle geldi
![]()
evettt 45 gün oldu..inşallah bir an önce 95 leri 105 leri 115 leri görürürüzz.![]()
48 gün olmadı mı bugün yaaa12 Ağustos tan sayıyoruz canım. 3 gün çok önemli bizim için
![]()
aslında soylenmiştim basta bizim iznimiz cuma başlıyor arefe pazartesi günü eşim birliğe gidecek ama inan seni görünce şikayet bile edemiyorum buna da şükür bu kadar görebileceğimizeinsana bir gün bile yeter hatta ekrandan görmek bile yetiyor... Bu arada kızlar günler iyice kısaldı değil mi çok hızlı geçti bu hafta bana mı oyle geldi
![]()
nişanlım 15 ağustosta teslim oldu ya 15 inden hesaplamışım..çok doğru 12 sinden itibaren asker sayılıyorlar
evet evet 48 gün olduu
![]()