Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooooook sıkıcı bir gün yaa.. :84:
evet canım benim de günüm çok sıkıcı geçti ama şimdi çok iyiyim 3- 4 saat sonra yola çıkıyorum yarın sabah inşallah erkek arkadaşımı görcemm :)
ayy ne güzellben geceyi acilde geçirdim berbat bir geceydi..tüm gün boyunca yattım..halaa çok halsizim.. bende nişanlımı görecek olsaydım turp gibi olurdumm
![]()
çok geçmiş olsun... inşallah böyle pattt diye bir fırsat çıkar da görürsün sen de nişanlını![]()
ayy ne güzellben geceyi acilde geçirdim berbat bir geceydi..tüm gün boyunca yattım..halaa çok halsizim.. bende nişanlımı görecek olsaydım turp gibi olurdumm
![]()
çok geçmiş olsun canım ne oldu sana
çooooook sıkıcı bir gün yaa.. :84:
![]()
Çok geçmiş olsun canım...
sağol canım benim..gece 4 te titremeye başladım ama felaketti kendimi durduramıyorum..şiddetli bir baş ağrısı ardından mide bulantısı ve 39 derece ateşş1 saat bekledim baktım geçmiyor annemleri uyandırdım tabi hemen acilee
iğne yaptılar şu an her yerim ağrıyor..
dikat et kendine zaten bu mevsim hastalık eksilmez canım
GUnaydin kizlaarr nasilsiniz??
gunaydın canım ıyıyım sen nasılsın?cıft hanelılere de az kalıyor![]()
kızlaaar nasılsınız? ya bir şey sorucam bayramda eşlerini evciye çıkarıcak arkadaşlarımız var mı? ben internettebir yerde bütün bayram boyunca çıkarılabilir yazdığını gördüm, siz ne yapacaksınız? bütün bayram çıkabilecek miyiz acaba?![]()
kızlaaar nasılsınız? ya bir şey sorucam bayramda eşlerini evciye çıkarıcak arkadaşlarımız var mı? ben internettebir yerde bütün bayram boyunca çıkarılabilir yazdığını gördüm, siz ne yapacaksınız? bütün bayram çıkabilecek miyiz acaba?![]()
öyle valla dikkat etmek lazım..sonra iğneleri yiyoruz :18:
GUnaydin kizlaarr nasilsiniz??