352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım benim de günüm çok sıkıcı geçti ama şimdi çok iyiyim 3- 4 saat sonra yola çıkıyorum yarın sabah inşallah erkek arkadaşımı görcemm :)

ayy ne güzell :16: ben geceyi acilde geçirdim berbat bir geceydi..tüm gün boyunca yattım..halaa çok halsizim.. bende nişanlımı görecek olsaydım turp gibi olurdumm :1:

ayy ne güzell :16: ben geceyi acilde geçirdim berbat bir geceydi..tüm gün boyunca yattım..halaa çok halsizim.. bende nişanlımı görecek olsaydım turp gibi olurdumm :1:

çok geçmiş olsun... inşallah böyle pattt diye bir fırsat çıkar da görürsün sen de nişanlını:16:

çok geçmiş olsun canım ne oldu sana

sağol canım benim..gece 4 te titremeye başladım ama felaketti kendimi durduramıyorum..şiddetli bir baş ağrısı ardından mide bulantısı ve 39 derece ateşş :43:1 saat bekledim baktım geçmiyor annemleri uyandırdım tabi hemen acilee :10: iğne yaptılar şu an her yerim ağrıyor..

sağol canım benim..gece 4 te titremeye başladım ama felaketti kendimi durduramıyorum..şiddetli bir baş ağrısı ardından mide bulantısı ve 39 derece ateşş :43:1 saat bekledim baktım geçmiyor annemleri uyandırdım tabi hemen acilee :10: iğne yaptılar şu an her yerim ağrıyor..

dikat et kendine zaten bu mevsim hastalık eksilmez canım

kızlaaar nasılsınız? ya bir şey sorucam bayramda eşlerini evciye çıkarıcak arkadaşlarımız var mı? ben internettebir yerde bütün bayram boyunca çıkarılabilir yazdığını gördüm, siz ne yapacaksınız? bütün bayram çıkabilecek miyiz acaba?:ssz:

kızlaaar nasılsınız? ya bir şey sorucam bayramda eşlerini evciye çıkarıcak arkadaşlarımız var mı? ben internettebir yerde bütün bayram boyunca çıkarılabilir yazdığını gördüm, siz ne yapacaksınız? bütün bayram çıkabilecek miyiz acaba?:ssz:

ben de esımı evcı cıkaracagım canım butun bayram boyunca verılmez sanırım mesala ben esımı 1 gece 2 gunduz evcı cıkarıyorum :16::16::16:

cnmm yeri ve komutanına göre değişiyor bize 2gece 3 gün verildi ama 5 alanda duydum 1 gece alanda :26:

Back
X