iyi düşünelim iyi olsun canım inşaallah bu düzenleme askerliği kısaltırda bizde burda bayram yaparız hep birlikte
Insallah canim yaa ne guzel oluur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi düşünelim iyi olsun canım inşaallah bu düzenleme askerliği kısaltırda bizde burda bayram yaparız hep birlikte
Kizlar 30 Eylulde aciklanacak olan demokratiklesme paketinde askerlik ile ilgili duzenlemelerin de yer alacagi konusuluyor. umarim tel tip askerlik olmaz( moralim bozuldu.. Hersey bizim doneme denk geldi yaa nasil bir sans bu
(
merhaba arkadaşlar...ben nişanlımı çok merak ediyorum..sabah 7 de konuşmuştuk..montunu çalmışlarnişanlım çok sinirliydi hele bir toplanalım ağzıma geleni sayacağım demişti..normalde 12-1 arası muhakkak konuşuyorduk hala sesi çıkmadı..bişey yapmış olabilir mi :18:
musaıt olmamıstır canım arar bırazdanbenım esımınde ustalıgındakı ılk gecesınde sapkasını vs. calmıslardı
![]()
Kızlar bilet bulamıyorum eşim gelicek 11 ekimde ama bilet yok sinirden ağlıcam ya saat 17-18 arası arıyorum olan firmalar dolu![]()
yaa nişanlım normalde de biraz asabi bir tipti..askere gitti daha beter oldu..:18:
ay canım her fırmaya bakmaya calıs olmadı yakın olan ıllerden al aktarmalı olarak gelebılır![]()
baktım ama eşimin istediği saatlerde bulamıyorum 5 ekimde ek sefer çıkacak diyorlar ama bekleyebilirmiyim bilmiyorum :)
bence bekleme ama yanı ben olsam bekleyememolmadı orda bıraz bekleyebılıp bınebılır yanı gece ıcın otobus mu ucak bakıyorsun bılemıyorum ama o olabılır..yada aktarmalı olarak gelebılır bıraz yorucu olur ama
ayrıca canım donus bıletınıde bence hemen al
![]()
baktım ama eşimin istediği saatlerde bulamıyorum 5 ekimde ek sefer çıkacak diyorlar ama bekleyebilirmiyim bilmiyorum :)
zaten aktarmalı gelicek amasyadan ankaraya gelicek 16:30 da en geç ankara otogarda olucak orda vakit geçirmek istemiyor ankaradan izmire gelicek ek seferde buluruz inşallah ya bende daha önce ankarada çalışıyordum yoğun günlerde adı sanı olmayan otobüsler bile çıkarıyorlardı eşimde ona güvenip bulrum diyor ama korkuyorum ben yinede
canım hiç riske atma bence de en yakın saatlere al biraz daha geç gelir belki ama garanti olur
kızlar bimerden cvp geldi "Ağustos 2013 celbinden itibaren uygulamaya başlanılan yeni sistem çerçevesinde test ve mülakat faaliyetleri kaldırılarak eğitim süreleri yeniden düzenlenmiştir" bide MSB bakanlığının sitesnn linkini yazmışlar soruları sorabiliriz diye
yanı 12 gun eklendı ozamanyenıden duzenlenmıstır deyınce ben oyle anladım ayy nolur bırı yanlıs anladın desın
![]()
kızlar bimerden cvp geldi "Ağustos 2013 celbinden itibaren uygulamaya başlanılan yeni sistem çerçevesinde test ve mülakat faaliyetleri kaldırılarak eğitim süreleri yeniden düzenlenmiştir" bide MSB bakanlığının sitesnn linkini yazmışlar soruları sorabiliriz diye
canım bende anlayamadım nedemek istediklerini bende senn gibi anladım anlamak istemedim sonra