352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

merhaba arkadaşlar...ben nişanlımı çok merak ediyorum..sabah 7 de konuşmuştuk..montunu çalmışlar :20: nişanlım çok sinirliydi hele bir toplanalım ağzıma geleni sayacağım demişti..normalde 12-1 arası muhakkak konuşuyorduk hala sesi çıkmadı..bişey yapmış olabilir mi :18:

Kizlar 30 Eylulde aciklanacak olan demokratiklesme paketinde askerlik ile ilgili duzenlemelerin de yer alacagi konusuluyor. umarim tel tip askerlik olmaz:(( moralim bozuldu.. Hersey bizim doneme denk geldi yaa nasil bir sans bu:((

canım tek tıp askerlık olsa bıle bızımkılerı etkılemez..kazanılmıs bır hak var ama kısalırsa etkıler ıns kısalır :16::16:

merhaba arkadaşlar...ben nişanlımı çok merak ediyorum..sabah 7 de konuşmuştuk..montunu çalmışlar :20: nişanlım çok sinirliydi hele bir toplanalım ağzıma geleni sayacağım demişti..normalde 12-1 arası muhakkak konuşuyorduk hala sesi çıkmadı..bişey yapmış olabilir mi :18:

musaıt olmamıstır canım arar bırazdan :31: benım esımınde ustalıgındakı ılk gecesınde sapkasını vs. calmıslardı :20:

Kızlar bilet bulamıyorum eşim gelicek 11 ekimde ama bilet yok sinirden ağlıcam ya saat 17-18 arası arıyorum olan firmalar dolu:(

baktım ama eşimin istediği saatlerde bulamıyorum 5 ekimde ek sefer çıkacak diyorlar ama bekleyebilirmiyim bilmiyorum :)

bence bekleme ama yanı ben olsam bekleyemem :31: olmadı orda bıraz bekleyebılıp bınebılır yanı gece ıcın otobus mu ucak bakıyorsun bılemıyorum ama o olabılır..yada aktarmalı olarak gelebılır bıraz yorucu olur ama :31: ayrıca canım donus bıletınıde bence hemen al :31:

bence bekleme ama yanı ben olsam bekleyemem :31: olmadı orda bıraz bekleyebılıp bınebılır yanı gece ıcın otobus mu ucak bakıyorsun bılemıyorum ama o olabılır..yada aktarmalı olarak gelebılır bıraz yorucu olur ama :31: ayrıca canım donus bıletınıde bence hemen al :31:

zaten aktarmalı gelicek amasyadan ankaraya gelicek 16:30 da en geç ankara otogarda olucak orda vakit geçirmek istemiyor ankaradan izmire gelicek ek seferde buluruz inşallah ya bende daha önce ankarada çalışıyordum yoğun günlerde adı sanı olmayan otobüsler bile çıkarıyorlardı eşimde ona güvenip bulrum diyor ama korkuyorum ben yinede

zaten aktarmalı gelicek amasyadan ankaraya gelicek 16:30 da en geç ankara otogarda olucak orda vakit geçirmek istemiyor ankaradan izmire gelicek ek seferde buluruz inşallah ya bende daha önce ankarada çalışıyordum yoğun günlerde adı sanı olmayan otobüsler bile çıkarıyorlardı eşimde ona güvenip bulrum diyor ama korkuyorum ben yinede

hımm oranın durumunu bılıyorsanız sorun olmaz ozaman canım :31:

kızlar bimerden cvp geldi "Ağustos 2013 celbinden itibaren uygulamaya başlanılan yeni sistem çerçevesinde test ve mülakat faaliyetleri kaldırılarak eğitim süreleri yeniden düzenlenmiştir" bide MSB bakanlığının sitesnn linkini yazmışlar soruları sorabiliriz diye

kızlar bimerden cvp geldi "Ağustos 2013 celbinden itibaren uygulamaya başlanılan yeni sistem çerçevesinde test ve mülakat faaliyetleri kaldırılarak eğitim süreleri yeniden düzenlenmiştir" bide MSB bakanlığının sitesnn linkini yazmışlar soruları sorabiliriz diye

yanı 12 gun eklendı ozaman :31: yenıden duzenlenmıstır deyınce ben oyle anladım ayy nolur bırı yanlıs anladın desın :14::14::14:

Son düzenleme:

merhaba herkese ) bundan 12 gün fazla askerlik yapacaklarını anlıyorum ben. daha önce baktım ben MSB'nin sitesine, ama e-mail adreslerini göremedim. bir de pazartesi günü demokratikleşme paketinin açıklanacağı söyleniyor. yurtdışında olduğum için çok takip edemiyorum. internette ise her türlü bilgi var(olumlu, olumsuz). siz takip ediyorsunuz, tek tip askerlik söz konusu mu? yürürlüğe gireceği tarihi ve kimleri etkileyeceğini bilmediğim için çok tedirginim. ağustos 2013le birlikte asker yakınlarına işkence edildiğini düşünüyorum.

nişanlımda başçavuşla görüşememiş ama komutanlarda öyle bir bilgi bize ulaşmadı diyorlarmış :14:

Back
X