- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum 10 kilo verme hedefim var 4ayda olurmu acaba
canım 4 ayda 10 kilo vermek çok çok mümkün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum 10 kilo verme hedefim var 4ayda olurmu acaba
canım 4 ayda 10 kilo vermek çok çok mümkün![]()
günlere gitmeye devam edersem ocak ayına doğru bende spora başlayabilirim yoksa nişanlım beni tanımayacak![]()
canım düğün yakın senin dikkat et biraz tabi zayıfsan mühim değil
canım çok şükür şu anlık kilo problemim yok ama dikkat etmezsem her an her şey olabilir..canım sıkıldıkça aklıma abur cubur yemek geliyor..bu askerlik bana hiiiiç yaramadı![]()
aynıyız yaa can sıkıntısından yıyorum bende abur cubur birde eşime diyordum sen gidince iğne iplik olurum dıye ama nerde![]()
cok rahat verirsin cnmm ıstersen sende ip atla :) çözüm alan cok dıye basladım bnmde hedefim 10 kilo vermek:26:
bizimkiler orda eğitim, stres derken bir sürü kilo veriyorlar bizler burada yiyoruz yiyoruz kilo alıyoruz![]()
aynen bizde sıkıntıdan yiyoruz bende
ocağa çok var o zamana kadar toparlarız kendimizi canımm :18:
Hayırlı akşamlar hanımlar![]()
size de hayırlı akşamlar..hoşgeldinizzzz![]()
Hayırlı akşamlar hanımlar![]()
Hoşbuldumm:) Bende geldim aranıza kabul ederseniz![]()
tabiki kabul ederiz..sizin askeriniz de ağustosta mı gitti?
Eylül de gittiSiz biraz azaltmışsınız günleri bizim 17.nci günümüz bitti daha çook var
![]()
olsun yemin töreninde görebilirsin üzülme