• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ramazanda kilo mu aldın :53: Ben 50ydim 47 olmuşum:30: çok zayıf duruyorum ben ne güzel bende çok isterdim kilo almayı naapmam lazım peki canım

Canım nişanlım askere gittikten sonra haziran ayına kadar 10 kilo verdim :53:tamamen psikolojikti tabi bu durum sonra yavaş yavaş almaya başladım o kiloyu normal kiloma döndüm üzerine de 3 kilo aldım:41:ramazanda kilo verenlere hep gıpta ile bakmışımdır :46:ben her ramazan kilo alırım zaten,günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp o kalorinin üzerinde beslenirsen kilo alırsın tatlım:34:kalorisepeti sitesinde hesaplayabilirsin

Canım nişanlım askere gittikten sonra haziran ayına kadar 10 kilo verdim :53:tamamen psikolojikti tabi bu durum sonra yavaş yavaş almaya başladım o kiloyu normal kiloma döndüm üzerine de 3 kilo aldım:41:ramazanda kilo verenlere hep gıpta ile bakmışımdır :46:ben her ramazan kilo alırım zaten,günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp o kalorinin üzerinde beslenirsen kilo alırsın tatlım:34:kalorisepeti sitesinde hesaplayabilirsin

Tamam canım çook teşekkür ederim.:16:
Bende hep kilo alanlara özenirim:26: Hayat işte demi
10 kilo vermen sağlığını etkilemedi mi peki canım:53:

Tamam canım çook teşekkür ederim.:16:
Bende hep kilo alanlara özenirim:26: Hayat işte demi
10 kilo vermen sağlığını etkilemedi mi peki canım:53:

Hep olmayanı isteriz zaten :24:halsizlik ve saç dökülmesi oldu canım ama eski kiloma gelince düzeldi çok şükür:nazar:hiç yemek yiyemiyordum,yesem bile geri çıkarıyordum :111:

:53::53::53:3171 kalori almam gerekiyormuş günde ayy ben töbe yiyemem bu kadar

Yersin tatlım,çok kalorili yiyecekler var mesela 1 dl su böreğinin kalorisi takdire şayandır kesin :52:

Bende ramazanda 3 kilo aldim:5: dün aksam elbiseme zor sigdim:52:

Ramazanda kilo almasam şaşırırdım ben zaten :9:veririz kuzum 3 kilo ne ki :39:

Yersin tatlım,çok kalorili yiyecekler var mesela 1 dl su böreğinin kalorisi takdire şayandır kesin :52:

Ramazanda kilo almasam şaşırırdım ben zaten :9:veririz kuzum 3 kilo ne ki :39:

Kuzum basladim zaten dikkat etmeye, arkadaslarla topik actik, ordayiz sende gel :9: ben 3 kilo vermek istemiyoeum ki en az 6-7 kilo vermek istiyorum, bu kiloyla hamis olmak istemiyorum :49::16:

Kuzum basladim zaten dikkat etmeye, arkadaslarla topik actik, ordayiz sende gel :9: ben 3 kilo vermek istemiyoeum ki en az 6-7 kilo vermek istiyorum, bu kiloyla hamis olmak istemiyorum :49::16:

Kuzum geleyim ben de :17:kontrolümü sağlayabileceğim bir şeylere ihtiyacım var:9:hangi topik?

Canım evde olsam neyse de iş yerinde nasıl olur bilmiyorum:44: ben2 dilim su böreği ile tüm günü geçiriyorum:17:

İş yerine ceviz,badem götürebilirsin tatlım onlar da oldukça kalorili:39:2 dl su böreğini ben sadece sabah yerim :9:

canım senin düğün ne zaman 9 kasım mı ? benimde 17 kasımda hazırlıklar nasıl gidiyor.:1:
Canım 9-10 kasım inş. hazırlıklar beklemede çünkü nişanlım yok:1:
Kuzum geleyim ben de :17:kontrolümü sağlayabileceğim bir şeylere ihtiyacım var:9:hangi topik?

İş yerine ceviz,badem götürebilirsin tatlım onlar da oldukça kalorili:39:2 dl su böreğini ben sadece sabah yerim :9:

Evet mantıklı canım iyi beslenmek lazım:31: işteh açıcı ne kullanabilirim acaba:44:

kızlarr günaydınn, kasım daa bizim topic düğünn topic gbi olucakk, üç tane düğün varr:1: seda nın da ekim de olsa dört tanee:1:gündem belli oldu o zmnn:52:

Back
X