351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Tamam canım sorarım tabi.daha aklıma gelirse yazarım:31: ha bak avanosda evranos var türk gecesi oluyor orda sema gösterisi ile başlıyor Türk dansları sıra sıra sergileniyo en sonda dansöz var turistlere oryantal yaptırmaya çalışıyor gülmekten çatlamıştık:9: ve son olarak türk kına gecesi canlanrılıyo yere cember olup oturuyosun böyle :16:

tamam tatlım aklına gelirse yaz mutlaka :) dansozmu yok olmaz kıskanırım :9: otellerle ilgilii hiç bir fikrin yokmu peki canım..[/QUOTE]

Canım biz avanosdakilerde kalmıştık ev yokken.Yani gündüzleri gezeceğiniz için bence otele cok para vermeyin.adını sorarım sevdiceğe 70tlydi günlügu

Kızlar annem 3-4 gündür ankarada teyzemin yanında. Bende eve geldim yemek yap bulaşık yıka canım cıktı valla:19: işten elince evlenince demekki böyle olacak.Şimdi de yarının yemeğini yapıyorum:43:

Kızlar annem 3-4 gündür ankarada teyzemin yanında. Bende eve geldim yemek yap bulaşık yıka canım cıktı valla:19: işten elince evlenince demekki böyle olacak.Şimdi de yarının yemeğini yapıyorum:43:

teyzen iyidir ve annen ziyaret için gitmiştir inş. cnm :26:
kolay gelsiiiin :) hem çalışıp hem ev hanımı olmak zor cnm iyi tarafından bakalım bu durum deneyim için iyi olmuş :) ama cidden zor iş ben eve gelince yemek bulaşık yerine sevdiğimle ilgilenmek istiyorum anlattığına göre de baya zor:26:

teyzen iyidir ve annen ziyaret için gitmiştir inş. cnm :26:
kolay gelsiiiin :) hem çalışıp hem ev hanımı olmak zor cnm iyi tarafından bakalım bu durum deneyim için iyi olmuş :) ama cidden zor iş ben eve gelince yemek bulaşık yerine sevdiğimle ilgilenmek istiyorum anlattığına göre de baya zor:26:

Canım yemek varsa evde herşey kolay oluyo bulaşıgı da makinaya dizeriz.babam 3 çeşit ister genelde çorbası pilavı ana yemeği:31: evde o kadar ayrıntılı yapmayız bence:31:Teyzemin 2 ay önce esi vefat etmişti annem moral olsun diye gitti kuzum:26: sesi daha iyi geliyo ama artık.:31:

Canım yemek varsa evde herşey kolay oluyo bulaşıgı da makinaya dizeriz.babam 3 çeşit ister genelde çorbası pilavı ana yemeği:31: evde o kadar ayrıntılı yapmayız bence:31:Teyzemin 2 ay önce esi vefat etmişti annem moral olsun diye gitti kuzum:26: sesi daha iyi geliyo ama artık.:31:

başınız sağolsun cnm Allah sabır versin:26:
bence de ztn ayrıntıya düşerken hiç yetişemeyiz anca hafta sonları ya da tatilerde olur :) onda da dışarda yersek işi iyice azaltmış oluruz :)
çamaşır asmak toplamak katlamak ütülemek zor geliyor bana cnm çok uğraştırıcı :)

başınız sağolsun cnm Allah sabır versin:26:
bence de ztn ayrıntıya düşerken hiç yetişemeyiz anca hafta sonları ya da tatilerde olur :) onda da dışarda yersek işi iyice azaltmış oluruz :)
çamaşır asmak toplamak katlamak ütülemek zor geliyor bana cnm çok uğraştırıcı :)

Sağol canımm.Allah bizlere uzun ömür versin.evet aynen biz ailelerle aynı şehirde olduğumuzdan birer gün onlardA oluruz yemeği de orda yeriz.dediğin gibi haftasonu da dısarıda yesek 1 gün 3 gün gitti geriye yemek yapak için 4 gün kalıyo:9: bende sevmem çamaşır işlerini. Sevdiceğim milimetrik katladığı için 10 sene de 1 sepet çamaşırı bitirir ancak:9:

cnmmm başınız sağolsunnn :( o işleri o kadar sorumluluğuu bnde düşünüorummm şimdidennn :( bidee nişanlım sürekli gömlek giyerr sürekli gömlek ütülemekk beni baya kascak gbiii, bide ev iş, yemek flnn nasıl bir düzen oturtmalıı bilemiorummmm:18:

Sağol canımm.Allah bizlere uzun ömür versin.evet aynen biz ailelerle aynı şehirde olduğumuzdan birer gün onlardA oluruz yemeği de orda yeriz.dediğin gibi haftasonu da dısarıda yesek 1 gün 3 gün gitti geriye yemek yapak için 4 gün kalıyo:9: bende sevmem çamaşır işlerini. Sevdiceğim milimetrik katladığı için 10 sene de 1 sepet çamaşırı bitirir ancak:9:

amiiiin cnm...senin işin epey zor o zaman cnm nasıl biter o çamaşırlar :1:
sevdiceğimin çamaşırlarını ben katlayıp ütülerdim ünv. döneminde karışmazdı katlamama ütüleme rahatım sanırım o konuda ama yine de zor geliyor :)

aslında program yapınca kolay olabilir herşey hepsini birden yapmak zorunda değiliz ki eve gelince yemek yapıp mutfağı toplasak yeter sanki :31: çamaşır ütü büyük temizlikte hafta sonuna kalsın :31:

Kizlar acemi de ki gorevler ustada devam ediyor mu revirde kayitci yapmislar Zor mu ki isi rahat arama yapabilir mi

Merhaba canim.
Acemilikteki görevinin ustalikta devam edecegini sanmiyorum:44: revirde sadece kayit mi tutacak yoksa askerleri revire falan goturecek mi yani doktora:31: isi zor degildir.. arama konusunda da zaten acemilikte ne yaparsa yapsin rahat konusamazsiniz:50: günde 2-3 dakika konussaniz iyi yani, orda herseyde sira varmis çünkü:26:

Back
X