351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlarr cidden çok zor, nişanlın burda yokk düğün hazırlığı yapmaya çalış, bazen çok bunalıorumm ben:19:

cnmmm onlar daa olsunn yapılsn dio amaa iştee genee ortası zor bulunuooo, neyse geç gülsn güç olmasınn diorumm artt :)
benimkiler de öyle ya erkek evinde bi gelişme yok nişanlımın gelmesini bekliyolar onlarda bizde bişi yapamıyoruz sonuçta eşyaları birlikte alıcaz. ev tutulcak falan bir sürü iş var. bide kaynımda 29 eylülde nişanlancak iyice çorba gibi oldu. bende bunalıyorum nişanlımda askerde düşüne düşüne bunaldı :( sonumuz hayır olsun inşaallah

Bizimkisi okadar uzadıki evlendikten 10 gün sonra 2 sene olmuş olacak sözleneli. birde bunun öncesi var tanışma, sevgili dönemi falan bi 4 senedir bekliyoz canımm tükendik bittik artık :):2:

cnmm haklısın hakkaten çok zor oluo, onlar askerde düşünüo, biz burdaa düşünüoruzz.. erkek tarafı da bişey yapmadan,demedn bişey zaten yapılmıo.. çok zor işlermiş..

cnmm haklısın hakkaten çok zor oluo, onlar askerde düşünüo, biz burdaa düşünüoruzz.. erkek tarafı da bişey yapmadan,demedn bişey zaten yapılmıo.. çok zor işlermiş..

keşke bizimkilerde biraz geri dursa gelsin öyle düşünürüz deseler :31: biz beraber yapmak istiyoruz herşeyi onlar olsun bitsin geidği gün herşey hazır olsun istiyorlar:) iki tarafı da idare etmek cidden zor bi tarafta kendi ailen bi tarafta nişanlının ailesi sıkışıp kaldım gibi hissediyorum bazen bende :31:

Back
X