- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.401
balık yağııımı
canım aklımda bir iki bşe oluştu ama gidip hiç bakmadım![]()
Şeymacım eczanelerde kapsül olarak satılıyor,tadı nasıl hiçbir bilgim yok ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balık yağııımı
canım aklımda bir iki bşe oluştu ama gidip hiç bakmadım![]()
Şeymacım eczanelerde kapsül olarak satılıyor,tadı nasıl hiçbir bilgim yok ama![]()
balık yağııımı
Tamam canım sağol bi bakayım ben ona![]()
inşşş cnmmmm az kaldı artıkkk![]()
çabuuuk geeelllSiz evlenin arkanızdan da biz gelelim kızlar:123:
kızlarr cidden çok zor, nişanlın burda yokk düğün hazırlığı yapmaya çalış, bazen çok bunalıorumm ben![]()
çabuuuk geeelll
Ben bir çözüm buldum yapmıyorum düğün hazırlığı falan![]()
![]()
cnmm annem de panikletioo yetişck mi die bu sefer arada kalıorum ve ben yıpranıorummmmgece uyuyamıorum düşünmekten ne yapıcam bilmiorum
Canım bizimkiler baya rahatmış o zamanherşeyi tolga gelsinde diyolar
![]()
kızlarr günaydınn, kasım daa bizim topic düğünn topic gbi olucakk, üç tane düğün varrseda nın da ekim de olsa dört tanee
gündem belli oldu o zmnn
![]()
cnm benim annem çok tezcanlıdırrr hemen olsunn btsn mantığı vardr ondan brzcıkk iştee acele edioo :)
Hu huuuu ayyy ben ne zaman evlencem bilmiom hiç
Kasım düşünüoz ama yetişirse ekimm
Gelince hemen isteme nişan hop evlilik )))
Canım benimki de öyledir ama, erkek evi her şeyi nişanlımın gelmesine ertelediği için, annem de geri duruyo hep![]()
benimkiler de öyle ya erkek evinde bi gelişme yok nişanlımın gelmesini bekliyolar onlarda bizde bişi yapamıyoruz sonuçta eşyaları birlikte alıcaz. ev tutulcak falan bir sürü iş var. bide kaynımda 29 eylülde nişanlancak iyice çorba gibi oldu. bende bunalıyorum nişanlımda askerde düşüne düşüne bunaldıcnmmm onlar daa olsunn yapılsn dio amaa iştee genee ortası zor bulunuooo, neyse geç gülsn güç olmasınn diorumm artt :)
cnmmm sizinki en güzelii uzatmadannn pat die evlilikk, ben de hep öylee olsunnn istiodumm :)))
Bizimkisi okadar uzadıki evlendikten 10 gün sonra 2 sene olmuş olacak sözleneli. birde bunun öncesi var tanışma, sevgili dönemi falan bi 4 senedir bekliyoz canımm tükendik bittik artık :):2:
cnmm haklısın hakkaten çok zor oluo, onlar askerde düşünüo, biz burdaa düşünüoruzz.. erkek tarafı da bişey yapmadan,demedn bişey zaten yapılmıo.. çok zor işlermiş..