351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

keşke bizimkilerde biraz geri dursa gelsin öyle düşünürüz deseler :31: biz beraber yapmak istiyoruz herşeyi onlar olsun bitsin geidği gün herşey hazır olsun istiyorlar:) iki tarafı da idare etmek cidden zor bi tarafta kendi ailen bi tarafta nişanlının ailesi sıkışıp kaldım gibi hissediyorum bazen bende :31:

cnm cidden çok zor işlerr, her kafadan ses çıkıyor, nişanlım ailesine ters gidio rest çekio, bu sefer kayınvalidem beni arıoo sen konuş ltf bak bizii ii olsun die uğraşıoruzz dio ben arada kalıorum, diorum ki evlenelmm kapımızı kapatr otururzzz bu kadar bunalmyz artıkkk

cnm cidden çok zor işlerr, her kafadan ses çıkıyor, nişanlım ailesine ters gidio rest çekio, bu sefer kayınvalidem beni arıoo sen konuş ltf bak bizii ii olsun die uğraşıoruzz dio ben arada kalıorum, diorum ki evlenelmm kapımızı kapatr otururzzz bu kadar bunalmyz artıkkk

arada kalmak en kötüsü cnm ya bide nişanlınla ailesi arasında kalmak :26: bizimkide bazen öyle asilikler yapıyor görümcem de beni arıyor en son dedim nişanlıma da ailesine de beni arada bırakmayın kendiniz çözün daha şimdiden yıpranıyor ilişkimiz...
aslında kimse karışmasa biz gönlümüze göre yapsak ne güzel olucak :16: boşuna demiyorlar sadece iki kişi evlenmiyorsun evlenince ailesiyle de evleniyorsun diye...

Kızlarr ben beraber dinlediğimiz şarkıları dinleyince çok kötü oluyorum :14::14::14:

ağlamak yoook :20: az kaldı cnm bak 352. dönemlerin topiğine bizde ordan geldik bu günlere başladığımızda 157ydi şimdi bak bide sayılı günler kaldı kuzumm:16: ben bazen özellikle açıyorum dinlediğimiz şarkıları sonra da alıyorum kağıdı kalemi elime başlıyorum karalamaya gelince vereceğim hepsini sende öyle yapabilirsin hem rahatlarsın hemde askerine güzel sürpriz olur yazdıkların:16:

ağlamak yoook :20: az kaldı cnm bak 352. dönemlerin topiğine bizde ordan geldik bu günlere başladığımızda 157ydi şimdi bak bide sayılı günler kaldı kuzumm:16: ben bazen özellikle açıyorum dinlediğimiz şarkıları sonra da alıyorum kağıdı kalemi elime başlıyorum karalamaya gelince vereceğim hepsini sende öyle yapabilirsin hem rahatlarsın hemde askerine güzel sürpriz olur yazdıkların:16:

1 ay sonra gelecek evet ama su an yokk:14: su an sarılamıyorum çok kötü oluyorum ben onunla yine cocuklar gibi eğlenmek istiyorum kokusunu istiyorum:14: kapıyı açtığımda o gelsin istiyorum:14::14::14:

Hoş geldin kuzum.İyi günler:14:

hoşbuldum canım tşk ederim.

Birlikte dinlediğniz şarkıları açıp üzülme.
Bak nişanlına moral lazım demedi mi doktor onun enbüyük morali sensin
Sende böyle kendini üzer hüzne bırakırsan nasıl olcak bu iş :44:
Hadi topla kendini o şarkıları dinlerken askerde olduğunu düşünüp üzülceğine askerden geldiğinde ki yapacağın süprizleri canlandır hayal et gözünde mutlu ol (: Senin enerjini mutluluğunu hisseder oralarda üznütünüde tabi ki :34:

hoşbuldum canım tşk ederim.

Birlikte dinlediğniz şarkıları açıp üzülme.
Bak nişanlına moral lazım demedi mi doktor onun enbüyük morali sensin
Sende böyle kendini üzer hüzne bırakırsan nasıl olcak bu iş :44:
Hadi topla kendini o şarkıları dinlerken askerde olduğunu düşünüp üzülceğine askerden geldiğinde ki yapacağın süprizleri canlandır hayal et gözünde mutlu ol (: Senin enerjini mutluluğunu hisseder oralarda üznütünüde tabi ki :34:

Bazen böyle dibe vuruyorum canım:43::43:
O telefon açtığında güzel konuşuyorum tabi:26: Ama cok özledim ya kelimeler yetersiz kalıyor:50:
Tabi 1 ay kaldı bnu düşündükçe moral buluyorum:15: ama özlem had safada:43:

1 ay sonra gelecek evet ama su an yokk:14: su an sarılamıyorum çok kötü oluyorum ben onunla yine cocuklar gibi eğlenmek istiyorum kokusunu istiyorum:14: kapıyı açtığımda o gelsin istiyorum:14::14::14:

o da olucak cnm ilk gittiklerinde hasret yorgunluğu başlamıştı daha ağırdı bizim için önümüz karanlık diye ağlıyorduk ama artık aydınlık kavuşma ümidimiz var artık yanımızda dediklerinde olucakçok daha güzelleri olucak birlikte uyuyup uyandığımız günlerde gelicek kapıyı açtığın günlerde sevdiğin için yemekler yaptığın günlerde gelicek uzak değil hiç biri :16:

o da olucak cnm ilk gittiklerinde hasret yorgunluğu başlamıştı daha ağırdı bizim için önümüz karanlık diye ağlıyorduk ama artık aydınlık kavuşma ümidimiz var artık yanımızda dediklerinde olucakçok daha güzelleri olucak birlikte uyuyup uyandığımız günlerde gelicek kapıyı açtığın günlerde sevdiğin için yemekler yaptığın günlerde gelicek uzak değil hiç biri :16:

aaaaaaahhh ahhhhh:ssz:
İnş. Bennurcumm valla yordu bu hasret beni, o evlerinden bizim eve gelirken 15 dk.bitmek bilmezdi bnm için, 4 ay nasıl bitirdim şaştım zaten:50:

aaaaaaahhh ahhhhh:ssz:
İnş. Bennurcumm valla yordu bu hasret beni, o evlerinden bizim eve gelirken 15 dk.bitmek bilmezdi bnm için, 4 ay nasıl bitirdim şaştım zaten:50:

aynen giderken o kadar umutsuzdum ki yok bitmez bu günler diyordum ama bak bitti zaman geçmeye mahkum bu son 30da geçicek kabul biraz sancılı olucak ama biticek :16:
bugün o kadar umut doluyum ki bütün pozitif enerjimi yaymak istiyorum iyi şeyler düşünüp iyi şeyler olsun , herkes mutlu olsun sevdiğiyle olsun en ufak bir sorun bize bizlerden uzak olsun istiyorum:16:
şimdi sende umutsuzluğu bir kenara bırakıyorsun ve güzel şeyler düşünüyoruz :16: nişanlın nasıl cnm toparladı mı kendini

aynen giderken o kadar umutsuzdum ki yok bitmez bu günler diyordum ama bak bitti zaman geçmeye mahkum bu son 30da geçicek kabul biraz sancılı olucak ama biticek :16:
bugün o kadar umut doluyum ki bütün pozitif enerjimi yaymak istiyorum iyi şeyler düşünüp iyi şeyler olsun , herkes mutlu olsun sevdiğiyle olsun en ufak bir sorun bize bizlerden uzak olsun istiyorum:16:
şimdi sende umutsuzluğu bir kenara bırakıyorsun ve güzel şeyler düşünüyoruz :16: nişanlın nasıl cnm toparladı mı kendini

Ne güzel maşallah sana:nazar::nazar:
İyi canım doktorlar bişeyin yk deyince toparladı evham ve stresten oluyormuşş:31:

Canım tabi ki dibe vurduğumz anlar hepimizin oluyordur ama sona yaklaştık ümitli olmalıyız.
Ne günleri atlattık unutma. Şimdiyse heyecanla umutla bekleme kavuşma zamanı.

Benim sözlüm istnbulda görev yapıyor ben bursadayım.
biz 2 haftada bir görüşüyorduk öle szin gibi 15 dk mesafemiz yoktu.
tek pazarı boş ondada dinlenmk yerine kalkıp erkn saatte yanıma geliyordu. Tanıştığımz sonbaharda olunca önü kşıtı günler erkn bitio hava kararıo erknden eve geliyordum ben:50: bu bizi yıprtıyordu sevdiğimle daha çok vakit geçirmk istiyorduk ama olmuyordu. Benden çok o bu duruma sitem eder söylenirdi ama şimdi askerde ya diyordu ben o 2 haftada birlerin kıymetini şimdi anladım.

Demek istediğim daha kötü halde olanları daha kötü durumları düşünmek lazım şükür ki kd gittilr gelicekler az kaldı ve bizler Allahın izniyle nişanlı sözlüyüz evlenip kavuşma planları yapıyoruz kavuşamayn sevenlerde var.

O yüzden toplan şimdi bakım lütfen yoksa bak bnide o özlem çukuruna çekersin hbrin olsun ağlatma benide :31: hadi toplan bakım :47::46::16::38: kavuşmamıza az var şeymacım şimdi asıl dikdurma vakti :34::32:

Bakmammı hiiiiçççç:16: besliycem onuu en sevdiği yemeklerle tekrardan :15: olucak

işte böyle topla bakalım kendini o günlerin planları yapalım şimdiden bu bize iyi gelicek:16: hem sen gelince hep sevdiğinle olucaksın ya bizim gibi farklı şehirlerde olsan :25: biz sizin gibi her gün göreşemeyeceğiz hep uzaktan uzağa bide çalışmaya başlayınca daha da zorlaşacak buna rağmen umudu kaybetmemek gerek cnm eski şeyma yı istiyrum ben :29:

işte böyle topla bakalım kendini o günlerin planları yapalım şimdiden bu bize iyi gelicek:16: hem sen gelince hep sevdiğinle olucaksın ya bizim gibi farklı şehirlerde olsan :25: biz sizin gibi her gün göreşemeyeceğiz hep uzaktan uzağa bide çalışmaya başlayınca daha da zorlaşacak buna rağmen umudu kaybetmemek gerek cnm eski şeyma yı istiyrum ben :29:

bende eski pozitif şeymayı istiyoyum :1::21::8::12:

aZ işlerim var dışarı çıkıcam gelince eve gelirm kızlar sohbete dvm ederiz.

Sizin gibi süprizler bulamıyorum aşkıma yapmk için puffss bana akıl verin kızlar gelince olmaz mı :31::26:

Canım 9-10 kasım inş. hazırlıklar beklemede çünkü nişanlım yok:1:

Evet mantıklı canım iyi beslenmek lazım:31: işteh açıcı ne kullanabilirim acaba:44:

canımm kilo için her gün balık yağı hapı kullan , pekmez iç, tatlı ye, ekmek çok yeee.. valla nedense bana kilo almak çok kolay geliyo:9: herkesin derdi farklı
sen üzüldün mü bu arada bakiiiim:45: bakkk şaplak geliyoooooooooooooooooor

Canım tabi ki dibe vurduğumz anlar hepimizin oluyordur ama sona yaklaştık ümitli olmalıyız.
Ne günleri atlattık unutma. Şimdiyse heyecanla umutla bekleme kavuşma zamanı.

Benim sözlüm istnbulda görev yapıyor ben bursadayım.
biz 2 haftada bir görüşüyorduk öle szin gibi 15 dk mesafemiz yoktu.
tek pazarı boş ondada dinlenmk yerine kalkıp erkn saatte yanıma geliyordu. Tanıştığımz sonbaharda olunca önü kşıtı günler erkn bitio hava kararıo erknden eve geliyordum ben:50: bu bizi yıprtıyordu sevdiğimle daha çok vakit geçirmk istiyorduk ama olmuyordu. Benden çok o bu duruma sitem eder söylenirdi ama şimdi askerde ya diyordu ben o 2 haftada birlerin kıymetini şimdi anladım.

Demek istediğim daha kötü halde olanları daha kötü durumları düşünmek lazım şükür ki kd gittilr gelicekler az kaldı ve bizler Allahın izniyle nişanlı sözlüyüz evlenip kavuşma planları yapıyoruz kavuşamayn sevenlerde var.

O yüzden toplan şimdi bakım lütfen yoksa bak bnide o özlem çukuruna çekersin hbrin olsun ağlatma benide :31: hadi toplan bakım :47::46::16::38: kavuşmamıza az var şeymacım şimdi asıl dikdurma vakti :34::32:

Öfffff insana rahat verin de bi ağlayakım beeeee:33::33::33: hahaha:9: ağzımın tadıyla melankoli yaptırmadınız bi:37: Şaka bir yana ben bu şarkıları dinlemeyim kızlar.Inzarcım sen haklısın erkenden eve gelmeleri ben aynı şehirdeyken yaşadım.Bizim söz olmamıştı beni eve hava kararmadan bırakırdı ama eve değil yani sokağın başına bizimkiler görmesin diye:9: ayy ne zor günlerdi ya:30:
Bennurcumm senin iş haberini okumuştum evlenince ne yapacaksın:44: işin hangi şehirde hayırlı olsun bu arada mesleğin neydi ben unuttum:17: Brde siz ünideyken aynı şehirdemiydiniz öyle mi hatırlıyorum, biz 2 senedir ayrı şeirlerdeydik kızlar.4-5 saat yol giderdik görebilmek için.Otobüs şirketlerini zengin ettik valla:31:

Back
X