- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.341
Aaaaaah ahh kapadokya mı
Bizim aşk yuvamızdı orası yeri ayrıdır bende mutlaka gidin çok güzeldirYarama dokundun bak eski günleri hatırladım
![]()
üzdüysem özür dilerim tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaah ahh kapadokya mı
Bizim aşk yuvamızdı orası yeri ayrıdır bende mutlaka gidin çok güzeldirYarama dokundun bak eski günleri hatırladım
![]()
kasımdan sonra da baya siizn şafakta azalmışş olucakkk zatenn gene zaman su gbi geçer bakmışssn gelmişş yanına askerin :)
haklısın tatlım önemli olan sağlık arada bir iç çekiyorum böyle niye daha uzun değili diye sonra dediğin gibi düşünüp geçiriyorum:)Aslında avrupa turu çok daha güzel canım ama nişanlım soğuk buluyor insanlarını da mimarisini de,brezilya da kanımız kaynayacak
Aşk şehri venedikbiz tanıştıktan 6 ay sonra ortak hesabımızı açtık tatlım çok iyi oldu,evimiz ve balayı için kullanacağız
Bizim bebeğimiz de uzun olur herhaldenişanlım da 1.83 boyunda
senin de boyun gayet ideal tatlım ve en önemlisi elimiz,ayağımız sağlıklı
![]()
ooof bukeeet iyice heveslendim bebişe böyle konuşa konuşa bide gittim gördüm aldım kucağıma kokusu cennet kokusuaynennn cnmmm hele o kokularıı yokk muuu miss gbiiiii![]()
bölede ayda bir görmeye alıştımkasımdan sonra yılbasında gelirim bir nisana kadar gelmem diyor şimdiden onun tasası tuttu beni
haklısın tatlım önemli olan sağlık arada bir iç çekiyorum böyle niye daha uzun değili diye sonra dediğin gibi düşünüp geçiriyorum:)
ooo sizin bebişte uzun olucak o zamaniçerisi dar gelicek küçük hanıma kuzum ya Rabbim sağlıklısı versin cnm gönlünüze göre olsun
ooof bukeeet iyice heveslendim bebişe böyle konuşa konuşa bide gittim gördüm aldım kucağıma kokusu cennet kokusudua ediyorum Allah'ım bizlere de böyle duyguları yaşatsın nasıl güzel bir şey
![]()
cnmm ben de baze çok hevesleniorumm daa neyse diorummm hemen olmazzzz
bide nişanlım yeşil gözlü acaba onun gbi mi olcakk die bu ara çok düşünür oldummm ortada olmayan çocuğunn tipini düşünmeye başladımm
![]()
aynen cnm biraz zamanı var onun doğmasıyla bitmiyor iş kendime güvenmeden bende düşünmüyorum bebişi :)
büyükler derler ya eşini çok seversen ona benzeyen bir bebişin olurmuş hamileyken bol bol resmine bakarsın evde oluncada kendine tabi:) sizde de yeşil göz geni varsa olma ihtimali var tabi cnm :)
olsunn bakk cnmm yılbaşında görürsünn snr zaten nisana üç ay kalıoo bakarsın bir fırsatını bulurr gelir askerin yanına veya sen gidersin.. şimdidn bunları hiç düşünme.. askerin kendi mi istedi yoksaa askeriye mii asteğmen olarak gönderdii? biz de asteğmen olma ihtimali vardıı, mühendislerde öyle bir durum olabilio dediler hatta nişanlım sınava gttiğinde ordaki askerr bu dönem giden mühendislerr büyük olasılık asteğmen olarak gtckler demişti..
Mühendislerin pek seçme şansları olmuyor zaten canım askeriye kafasına gore alıyor ihtiyacı varsa :/ haklısın erkek arkadaşım mühendis uzun yapıyor bütün tanıdığı arkadaşlarıda uzun yaptı nerdeyse senin sansın varmış :)
üzdüysem özür dilerim tatlımmadem aşk yuvanızdı senden kücük tavsiyeler alabilirim kurban bayramı gibi gitmeyi düşünüyoruz. neresinde kalalım hangi otele gidelim şurası guzel buraya mutlaka gidin gibi tavsiyelerin olursa cook sevinirim :)
cnmm bayaa kanınız kaynacakkkbizim de kasım ayındaaa kanımızz donacakkkk ordaaaa
![]()
saolun sizide inşallah, görüşmeyle ilgili pek sorunum yok her dakika gorusebiliyorum bilgisayarı yanında camda acıyor. evet mesai saatlerinde çalışıyor normalde ama şuan gorevde asıl olması gereken yer diyarbakır ama göreve gönderildi kayseriye cumartesileride çalışıyor o yuzden her ay 1 hafta tatili var kasıma kadar şimdilik iyi yani hissetmiyorum başka şehirde yaşıyormuş gibi sadece :)
ama kasımda diyarbakıra gidicek nisana kadarda orda olucak ozaman daha iyi hissedicez askerde olduğunu :/
Hoşbulduk canım, giderken cok üzülmüştüm ama şuanki halde dua ediyorum yine halime 15 ay gidip doğru duzgun goremeyenler var diyip avunuyorum işte :) yeni keşfettim burayı sık sık gelicem gibi :) allah kavuştursun hepinize hayırlı teskereler inş.
haklısın tatlım önemli olan sağlık arada bir iç çekiyorum böyle niye daha uzun değili diye sonra dediğin gibi düşünüp geçiriyorum:)
ooo sizin bebişte uzun olucak o zamaniçerisi dar gelicek küçük hanıma kuzum ya Rabbim sağlıklısı versin cnm gönlünüze göre olsun
ooof bukeeet iyice heveslendim bebişe böyle konuşa konuşa bide gittim gördüm aldım kucağıma kokusu cennet kokusudua ediyorum Allah'ım bizlere de böyle duyguları yaşatsın nasıl güzel bir şey
![]()
öylee mi bak ben hiç duymadımm cnmmm onuu :) evt bizde de var anne tarafım hep renkli gözlü ve sarışınnn, nişanlımın tarafında da var :) bu arada sizler hep uzun boylusun kızlar ne güzelllben de isterdmmm, benim boyum 165, nişanlım da 1.80 aramzda var boy farkı çok yüksk topuklu gynce de tam aynı olmuoruzzz
![]()
Siz askinizla isitirsiniz canim
Hosgeldin tatlim, seni de allah kavustursun insallah.Cok şükür görüşme imkaniniz daha rahat, kasim ayindan sonra azalmis olacak zaten.
Ayy allah soyletti herhalde küçük hanim diyeben ilk cocugum saglikli bir erkek olsun diyorum ama önemlisi saglikli ve hayirli bir evlat olmasi.Hepimizin gönlüne gore olsun inşallah tatlim.
cnmm evtt ama biz düğün tarihini fln aldıkk hep kısa çıkar die plan yaptıkk, uzun olsaydı da gene düğün olucaktıı çünkü yer ayarlanmıştı, ben nişanlımn olduğu yere gidip kalıcktımm 15 gün flnn.. şansa kısa dönem çıktıı..
Yok tatlım önemli değil ne özrücanım para durumuna göre önereceğim şeyler değişir.
Biz avanosda kalıyorduk sevdiğimle evi ordaydı. Avanos güzeldir, kahvaltıya afitab ablanın yerine gidin harika otantik bir yeri ve kahvaltısı vardır.avanos, ürgüp, göreme buralar birbirine yakın mutlaka gezersiniz buraları, hava şartlarına göre balona binin derim ben mutlaka.AVANOSDA VENEDİK MİSALI KANOLAR VAR IRMAK ÜSTÜNDE GEZİNTİ YAPABİLİRSİNİZ
Paşabağı, 3 güzelleri gezebilirsiniz. Ayrıca avanosun tepesinde 'o ağacın altı' diye kapadokyayı seyredeceğiniz çok güzel bir yer var, birde gün batımı seyredilen bi yer var adını unuttum sevdiceğe sorayım.Haaaa eğer vaktiniz varsa gün olarak kesinlikle kapadokyaya 2 saat uzaklığı olan ıhlara vadisini gezin harika bir yer ve mutlaka rahat bir spor ayakkabı giyin.vadiye 400bilmem kaç merdivenle iniliyodu sanırım.
![]()
Ne güzel gönlünüze göre olmuş uzun cıksada o kadar farketmezdi o konuda zaten evli olanlar lojmanda da kalabiliyorlarmış.gelmesinede birşey kalmamış zaten :) şimdiden gözünaydın diyim ben :)
cok cok saol canım hemen kaydediyorum bu bilgilerigünbatımı seyredilen yeride sorarsan cok sevinirim günbatımının cok güzel olduğunu duydum :)
Hoşbulduk canım, saolasın tatlım seninde pek birşey kalmamış allah kavuştursun sizide :)Siz askinizla isitirsiniz canim
Hosgeldin tatlim, seni de allah kavustursun insallah.Cok şükür görüşme imkaniniz daha rahat, kasim ayindan sonra azalmis olacak zaten.
çok teşekkürrr ederim cnmm, inş siz de biran önce kavuşursnzzz :)
cok cok saol canım hemen kaydediyorum bu bilgilerigünbatımı seyredilen yeride sorarsan cok sevinirim günbatımının cok güzel olduğunu duydum :)