- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.581
ben geldim kızlaaar
benimki de daha askere gitmeden "dönünce bi tatile gidelim mi başbaşa bi yere ?" dedi. ben de evlenmeden olmaz dedim
5 ay sonra akşamları beni burada göremezsiniz kızlaaarrr
5 ay sonra akşamları beni burada göremezsiniz kızlaaarrr
balayinda tadini bol bol cikarirsiniz sizdeinsAllah bizim bu son beraber tatilimiz olur da bi daha ki tatil balayi olur yitter biktim artik beklemekten
ben geldim kızlaaar
benimki de daha askere gitmeden "dönünce bi tatile gidelim mi başbaşa bi yere ?" dedi. ben de evlenmeden olmaz dedim
heheheyıktın çocuğun hayallerini desene hoşgeldin bu aradaaaa
:)))) benn de olmammm hep gezicm, bi yandan ev hazırlıkları flnn derkenn çok yoğun süreçtee olckk :))
valla ayri bi yeri oluyor 2 günde olsa o basbasa yapilan tatilerin yaen azindan karsindakinin huyunu suyunu daha iyi bi ögrenemene yardimci oluyor
hahah hepimiz sattık bi anda yalnız bi anda o günü düşününceee beyler gelecek biz birbirimizi unutacakmıyız yani :26:
valla ayri bi yeri oluyor 2 günde olsa o basbasa yapilan tatilerin yaen azindan karsindakinin huyunu suyunu daha iyi bi ögrenemene yardimci oluyor
oooo daha dügün safaklarini saycaz burda hanimlar nereye
ahahaha beni de altı ay sonra düğün olacak hu huuuu bebeğiimmmm
heheehoşbuldukk:) ben de bi hediye alırım falan öyle bi sürpriz yaparım artık napim. bi de arkadaşlarımızı daha şimdiden örgütledim, askerden dönünce kalabalık şekilde bi pikniğe gideriz dedim, hem eylülde hava şimdiki gibi bahar gibi olur daha soğumaz havalar. fikrimi çalabilirsiniz kızlar
hahah hepimiz sattık bi anda yalnız bi anda o günü düşününceee beyler gelecek biz birbirimizi unutacakmıyız yani :26:
heheehoşbuldukk:) ben de bi hediye alırım falan öyle bi sürpriz yaparım artık napim. bi de arkadaşlarımızı daha şimdiden örgütledim, askerden dönünce kalabalık şekilde bi pikniğe gideriz dedim, hem eylülde hava şimdiki gibi bahar gibi olur daha soğumaz havalar. fikrimi çalabilirsiniz kızlar
hehehebikerem bu benimkiydi asıl sen çalmışsın fikrimi hırkıssss seni telife vercem
Bu arada kızlar hep böyle güzel şeylerden konuşalım, moralimizi bozmayalım hiççç gerek yok
çok mutlu oldum sizi böyle görünce şu andatütütüüü maşallah
Ben demiyorum vallaaa onlar diyo akşamları olmayız diyolar meşgul olacaklarmış da
Tatile gidiceeeeeeeeeeezzzzHerşeyin acısını çıkartcam mesela.Telefonda saatlerce konuşcam.Gece gündüz demeden gezip tozucaz.Sonra böyle böyle beni istemeye gelicekleeeerr Sonra benim okulum biticek ve nişan olucaakk
Bunları düşünmek güzel de benim gücüm kalmadı artıkİlk zamanlar çok güçlü olmaya çalıştım.Artık şimdi mi patlak verdi anlamıyorum.Bunaldım kızlar Ağlaya ağlaya yazmaktan ekranı göremiyorum resmen Gece hiç uyuyamadım nerdeyse.Sabahı ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?