351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende sıcacık bi havada pikniğe gitmek kır gezisi yapmak çimlerde uzanmak istiyorum

ben de en sevdiği yere gölün kenarına kahvaltıya götrcm, bide kızlar şöyle bir hediye düşündm.. geldiği gün giyceği herşeyi o gelene kadar yavaş yavaş alayım kenara koyayım gelince o gün onları gysn istiorumm

budayım ben. :) yazdıklarınızı okuyordum. Biraz geri kalmışım da son bıraktığım sayfadan itibaren okudum :)

benim askerimin sesi güzel geliyor konuştuğumuzda. bazen yorgun oluyor ama normalde de çok yorgun olduğu günlerde sesi böyle gelirdi. sıkılıyor evet. ama çok şükür ben çok strese girmiyorum. aramadığı zaman biraz korkuyorum. dün mesela 22:00 a kadar aramadı ama aramayadabilir. o yorgunluğun üzerine telefon kuyruğuna girmesini istemem. üzerinde zaten baskı var bir de ben beni arama zorunluluğu yüklemiyorum. Manisa askerlik için çok rahat bir yer. Kıbrıs'a gittiğinde daha zor olacak aslında ama, inşallah bu sakin tavrımı koruyabilirim.

hımmm güzell bende sevdiği şeylrden elmalı kurabiye jelibonn yaprak sarması falan hepsinden koca bir sepet hazırlıycam minik hediyeler falan koycam birde çardak kafe diye bir yer var kayserinin erciyes dağına doğru olan kısmında orda kahvaltı yapabiliriz şu anda senden kopya çektim taze taze

Tabi siz evlisiniz biz düğün hazırlığıyla uğraşcaz 1 ay içinde herşeyi tamamlamış olmamız gerekiyoo nasıl olacaksa

evet bir telaşımız yok bizim, atlattık hepsini çok şükür ben o geldikten bir kaç gün sonra arkadaşlarımızı ve kuzenlerimizi evimize çağırmak istiyorum .. pasta siparişi vereceğim, şeker hamuruyla yapılanlar var ya butik yaş pastalardan ve birde üzerinde hoşgeldin hayatım, hoşgeldin asker gibi yazılar yazan kurabiyelerden yaptırmayı planlıyorum

Ayyyy çoook heyecanlı ayrıntıları bildirirsin artııık yeni konu çıktı bize desene

ay inşallah :) ben şuan okuyorum. haziranda ben mezun oluyorum, eylülde o dönüyor. ondan sonra başlıyor benim asıl heyecanlarım, telaşım, stresim... :) şu günler en rahat günlerim.. ailelerimiz biliyor ama tanışmadılar. Ayyyy... elim ayağım birbirine dolanacak

Ayyyy bu fikri çalabilir miyim canım hu huuuu

Merak etme çok tatlı heyecanlar bunlarrr bende öyle olmuştum kahve yaparken bi gizli kamera olsaydı keşke

Aslında benim asıl telaşe o zaman başlıcak düğün muhabbetleri gerginlikler of allahım yaaa

Canım bende aynı durumdayım bi şekilde olacak artık ne yapalım en azından kavuşucaz

Tabiki calabilsin tatlim kurabiyenin konsepti tamamda pastanin uzerine nasil bisey yaptirsam onu bulmaliyim neyse daha vaktim var

Bence resimli olabilir şeker hamuru ile yaş pastada yapılıyo yanında valizi olan bir erkek
figürü olsun ayağının altında kırmızı kalpler serpiştirilmiş olsun ben kendim yapabiliyorum onları şanslıyım hihi

kahvem köpürmez diye çok korkuyorum ay :) 10 kişiysek 15 kişilik kahve yapayım diyoorum. köpükleri pay ederim.

Tatlım yanında mutlaka birisi olsun zira heyecandan ters gidebilir herşey kahveyi de yanındakiler yapıyor sen veriyorsun bizde öle olmuştu da...fazla yapmak iyi fikir hihi

kahveyi sen yapma zaten o an heyecanla bide onunla mı uğraşacaksın bi arkadaşın yada kuzenin yengen falan yapsın canım ..
pastanın üzeri artık hayal gücüme kalmış şimdi aklıma bir de şu geldi, bu günden itibaren mini renkli kağıtlara bazen kendi cümlelerimi, bazen şiir dizelerini bazende şarkı sözlerini yazayım hergün en az bi kağıt. bir yerde onları biriktireyim .. o gelmeden bir gün önce yatak odamızın duvarlarına tek tek yapıştırayım.. geldiğinde okuruz birlikte

evet bu da çok güzel ben nişanlıyım ben ne yapcam yatak odamız yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…