• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hehehe :1: yıktın çocuğun hayallerini desene :52: hoşgeldin bu aradaaaa

hehee:52: hoşbuldukk:) ben de bi hediye alırım falan öyle bi sürpriz yaparım artık napim. bi de arkadaşlarımızı daha şimdiden örgütledim, askerden dönünce kalabalık şekilde bi pikniğe gideriz dedim, hem eylülde hava şimdiki gibi bahar gibi olur daha soğumaz havalar. fikrimi çalabilirsiniz kızlar :32:

ahahaha beni de altı ay sonra düğün olacak hu huuuu bebeğiimmmm :38:

sende olamazsın akşamları o zaman :23:

hehee:52: hoşbuldukk:) ben de bi hediye alırım falan öyle bi sürpriz yaparım artık napim. bi de arkadaşlarımızı daha şimdiden örgütledim, askerden dönünce kalabalık şekilde bi pikniğe gideriz dedim, hem eylülde hava şimdiki gibi bahar gibi olur daha soğumaz havalar. fikrimi çalabilirsiniz kızlar :32:

piknik güzel fikir, biz arkadaş grubumuzla çok yaparız çok severiz zaten piknikleri :31:

hahah hepimiz sattık bi anda yalnız bi anda o günü düşününceee beyler gelecek biz birbirimizi unutacakmıyız yani :26: :17:

unutmayız, burada konuşmaya devam ederiz ama seneye yaz ben bebiş ve hamiş topiklerinde olabilirim :9: :49:

Son düzenleyen: Moderatör:

hehehe :1: bikerem bu benimkiydi asıl sen çalmışsın fikrimi hırkıssss :52: seni telife vercem :1:

Bu arada kızlar hep böyle güzel şeylerden konuşalım, moralimizi bozmayalım hiççç gerek yok:52:
çok mutlu oldum sizi böyle görünce şu anda:34: tütütüüü maşallah:P

Bu arada kızlar hep böyle güzel şeylerden konuşalım, moralimizi bozmayalım hiççç gerek yok:52:
çok mutlu oldum sizi böyle görünce şu anda:34: tütütüüü maşallah:P

dimiiii, pozitif enerji doldu topiğimiz :31: yüzümde bir gülümseme oluştu valla :97:

Tatile gidiceeeeeeeeeeezzzz:31: Herşeyin acısını çıkartcam mesela.Telefonda saatlerce konuşcam.Gece gündüz demeden gezip tozucaz.Sonra böyle böyle beni istemeye gelicekleeeerr:31::31: Sonra benim okulum biticek ve nişan olucaakk:24:

Bunları düşünmek güzel de benim gücüm kalmadı artık:43: İlk zamanlar çok güçlü olmaya çalıştım.Artık şimdi mi patlak verdi anlamıyorum.Bunaldım kızlar:43: Ağlaya ağlaya yazmaktan ekranı göremiyorum resmen:43: Gece hiç uyuyamadım nerdeyse.Sabahı ettim.:43:

düğün fotolarınızı paylaşın kızlar görelim birbirimizi :16: özel albüm yaparsınız sadece arkadaş olarak ekledikleriniz görebilir :31:

Tatile gidiceeeeeeeeeeezzzz:31: Herşeyin acısını çıkartcam mesela.Telefonda saatlerce konuşcam.Gece gündüz demeden gezip tozucaz.Sonra böyle böyle beni istemeye gelicekleeeerr:31::31: Sonra benim okulum biticek ve nişan olucaakk:24:

Bunları düşünmek güzel de benim gücüm kalmadı artık:43: İlk zamanlar çok güçlü olmaya çalıştım.Artık şimdi mi patlak verdi anlamıyorum.Bunaldım kızlar:43: Ağlaya ağlaya yazmaktan ekranı göremiyorum resmen:43: Gece hiç uyuyamadım nerdeyse.Sabahı ettim.:43:

fazla düsünmemeye calis canim akisina birakmaya calis biraz asklerlikleri bitsin hayirlisi ile gerisi gelecek su an istedigimiz zaman ulasamamak sarilamamak cok yoruyor. Ama bu günlerde gececek kimi zaman üzülecegiz mutsuzlugun dibini görecegiz böyle böyle gececek sabir biraz daha sabir beklemek ilaki yoruyor ama inana bu günlerde bitecek :16:

Back
X